הפרק היומי - 2X22

Word Up

New member
../images/Emo88.gifהפרק היומי

[אין פרטים,כי אין לי זמן,אבל רציתי שיהיה שרשור
] תהנו

../images/Emo41.gif הפרק היומי - 2X22 ../images/Emo41.gif

פרטי הפרק בעברית
שם הפרק: לתמיד / לעולם / לנצח
תקציר: בדרכו החוצה מן הבית, אדם מקיא ומחליט לחזור הביתה ולא ללכת לעבודה, רק כדי למצוא את אשתו חוטפת התקף באמבטיה ואת בנו הקטן טובע. האוס קצר יד מלעזור משום שצ'ייס לקח חופשה חשודה מן הצוות, ופורמן ש"רק שמח להיות בחיים" פסיבי מכדי להציע הצעות. בינתיים, קדי מזמינה את ווילסון לצאת. פרטי הפרק באנגלית
שם הפרק: Forever
תקציר: On his way out the door, a man vomits and decides to stay home from work, only to find his wife in the bathtub having a seizure and their newborn infant drowning. House is shorthanded solving the medical mystery because Chase is taking a suspicious "break" from the team and Foreman who is "just happy to be alive" is too passive to offer new opinions. Meanwhile, Cuddy has asked Wilson out on a date that House suspects is "not a date." פרטים נוספים
כתב: Matthew V. Lewis
ביים: Deran Sarafian
שודר לראשונה: 9 במאי 2006
מס' האנשים שצפו: 24,292,000
מס' הפרק: 2בעונה השנייה, 42 בסדרה כולה שירים בפרק
Over Yonder by the American Boychoir

תיקונים ../images/Emo3.gif

כתב: Liz Friedman
ביים: Daniel Sackheim
מס' האנשים שצפו: 24,292,000
מס' הפרק: 22 בעונה השנייה, 44 בסדרה כולה

lightanddark

New member
אהה

לא משהו בכלל פורמן יותר מעצבן כשהוא מסכים עם האוס ולמה צייס לא עשיר?

סלוניק

New member
משפחתו נטרפה בידי קואלות אוכלות בשר

והוא נאלץ לבנות את חייו מההתחלה.

סלוניק

New member
פרק די קשה לצפייה.

אני חושב שהרבה חברי פורום התאכזבו מכך שבעקבות הפרק הקודם הפרק הזה נתפס כפרק שיעסוק בהמשך ההתקדמות של פורמן ובעצם חזר ל-POTW והציג את פורמן דווקא כאדם יחסית מתפקד וככל הנראה לאורך שאר הפרקים העונה עניין הניתוח שלו לא יעלה יותר. הנושא של הפרק - האחריות של חולים למעשיהם, הוא נושא שחזר על עצמו כמה פעמים בסדרה (וגם הפרק הפותח של העונה העוסק בנידון למוות) וכל פעם מחדש מצליחים לתקוף את השאלה הזו מכיוון מעניין אחר. בפרק הנוכחי, גם אם קארה אינה אחראית למעשיה, זה עדיין לא מרפה מרגש האשמה שלה (והיא מעדיפה למות על פני לחיות בידיעה שהרגה את תינוקה בהתקף טירוף).

S o u l i s t

New member
עזרה- *אבודה לגמרי* ../images/Emo10.gif

הבנתי שהייתה לה מחלה כלשהי (גם פה אני די אבודה) במוח שגרמה לכל הסימפטומים(ההתקפים, הסידן) ולהזיות, ושהיה לה סרטן שגרם להקאת הדם. (אני חושבת.. :S) לא הבנתי איך השתלב פה הציליאק. וגם.. ממש לא הבנתי מה פורמן עשה בסוף עם הכרטיסיות. עזרה, מישהו!?

Benjamin Turner

New member
צליאק הנה מחלה אוטו-אימונית הקשורה

לצריכת גלוטן: הגוף מייצר נוגדנים כנגד גלוטן, אשר תוקפים את תאי רירית המעי הדק בהם נקלט הגלוטן וגורמים לפגיעה בתאים, לדלקת ולניוון סיסי המעי. עקב כך, יכולת הספיגה של המעי נפגעת ונוצר חסר תזונתי. חסר בניאצין גרם לסימפטומים של מערכת העצבים המרכזית (הזיות וכו'), חסר בויטמין K גרם לבעיות קרישה. כמו כן, לפי מה שוילסון אמר, חולי צליאק נמצאים בקבוצת סיכון לחלות בסרטן של אפיתל הקיבה, וזה באמת מה שגרם לקיא הדמי וגם להיפרקלצמיה (שהיא כביכול לא הגיונית, היות והמחלה גורמת לחוסר ספיגה והיפרקלצמיה משמעה עודף סידן-זו הסיבה שקמרון התנגדה ברגע הראשון לאבחנה). לגבי פורמן, אני חושבת שהוא ניסה לשפר את יכולת הזכרון לטווח קצר שלו (בתחילת הפרק הוא ציין שזו אחת משתי הבעיות המנטליות שנותרו לו מהביופסיה).

S o u l i s t

New member
תודה..

יש לי ביצפר מחר, ורק באתי לראות אם מישהו עזר לי. עשית לי את היום הראשון! (זה פשוט משגע אותי שאני לא מבינה את תעלומות האוס)

randomguy

New member
השם של הסרטן היה מאלט לימפומה?

כי אם כן זה כל כך אירוני! (היא אלכוהוליסטית לשעבר, וזה שם של בירה
)

randomguy

New member
אז אם הלימפומה של האישה היתה מסוג

"מאלט" זה מצחיק כי היא אלכוהוליסטית לשעבר.

randomguy

New member
זה סתם משהו טיפשי שחשבתי עליו,

שהשם של הסרטן שלה הוא שם של בירה
אני אוהב משחקי מילים כמו האוס. האוס למשל פעם אמר על הדוגמנית (שהסתבר שהיה לה אשכים) "קאטאפלקסיה וקאט-פייט על הקאט-וואק - מגניב"

Benjamin Turner

New member
לא רק שם של בירה (לא יודעת אם שחורה

או לא, אבל נדמה לי שבכלל ישראלית כך שזה לא רלוונטי להאוס), אלא זה אחד מהרכיבים המרכזיים של כל בירה וגם חלק מתהליך היצור של ויסקי. אגב, בהקשר של הלימפומה זה בכלל ראשי תיבות (של mucosa-associated lymphoid tissue).

למעלה