זה היה ההפך. האוס תכנן להעיף את
צ'ייס בגלל שהוא עשה מאחורי גבו עסקה עם ווגלר. בשלב זה ווגלר כלל לא ביקש עדיין מהאוס לפטר את אחד מהדאקלינגז, כך שאין לצ'ייס שום תירוץ קביל. הוא פשוט קלט (באופן שגוי) מי הבוס החדש, והתכוונן מיידית אליו. למה האוס יצא צבוע בthe mistake? בכל אופן, לא התכוונתי למהלך העניינים בפרק עצמו, אלא למה שפורמן אמר על צ'ייס (שהוא צבוע ולא אכפת לו כלל ממטופלים). ברור שהאוס חושב שצ'ייס רופא טוב-ואפילו מצוין. לא טענתי שלא, רק טענתי שלדעתו (ולדעתי) האחרים יותר טובים ממנו. אגב, האוס לא היה צריך לחכות עד ל-208 כדי לפטר את צ'ייס. ראשית, הוא הבוס שלו ויכול לפטר אותו בכל רגע נתון, ושנית, וילסון המליץ לו לעשות זאת עוד בbabies and bathwater, אאל"ט. אני חושבת שהאוס העדיף שלא לעשות זאת כי הוא מבין שרוב האנשים בעולם היו עושים מה שצ'ייס עשה, ושברגע שווגלר נעלם מהתמונה צ'ייס כבר לא מהווה איום, וחוץ מזה, הוא נהנה להתעמר בצ'ייס וכבר מכיר אותו ובמידה מסוימת גם מעריך אותו, כאמור. זה לא שצ'ייס עשה משהו בsleeping dogs lie (ובטח לא לפורמן), אלא שהפרק הזה מראה את הדו-פרצופיות שלו. בשיחות בארבע עיניים הוא תומך הן בקמרון והן בפורמן (בענין המאמר), בצביעות אופיינית. שלא תחשבי שאני לחלוטין אנטי צ'ייס-יש לו גם צדדים טובים והוא דמות עם פוטנציאל בלתי ממומש בינתיים. מעבר לכך, זה לא רק נגדו: יש לי בטן מלאה גם על פורמן (וממש לא רק בגלל המאמר. יותר בגלל deception ובגלל הששון שלו לדרוך על גוויות). וקצת על קאדי (כי היא לא רופאה מספיק טובה כדי לדעת שהיא לא רופאה מספיק טובה, וכי גם היא בגדה-אם כי באופן מובן למדי-בהאוס).