הפרק היומי - 2X22

neurotica

New member
הו, סוףסוף!

ידעתי תמיד את המשמעות, הרי איך אפשר לא להבין כשזה נאמר על האוס/ווילסון או סיריוס/רמוס, אבל עכשיו אני יודעת גם את ראשי-התיבות. תודה תודה תודה!

1Shadow

New member
בכיף

זה הייתרון של קריאה, וכתיבה של קצת יותר מדי פאן-פיקים באנגלית... הז'רגון נכנס... חזק...

Gooman

New member
האמת, פרק לא משהו. אבל כמעט בכיתי.

לא בכיתי, אלא כמעט - וזה לא נגרם כתוצאה מהפרק ה"מושימושלם" הזה, אלא כתוצאה מכך שמייקי הקטן מת. אני מאוד רגיש לתינוקות ואני מאוהב לחלוטין בל מה שקשור לילדים, התפתחות, חינוך וכו'. תינוקות מייצגים את כל מה שאני מרגיש - הכל בציפיה להפוך כבר לאבא. התינוק מת. הדבר היחיד שחשבתי עליו כל הפרק זה הרצון העז שלי לחבק את התינוק חזק ועד כמה הייתי רוצה למות לו הייתי במקום אביו... הפרק לא עסק בדברים שרציתי שיעסוק בהם. לא עסק בביופסיה של פורמן ותחילת הפרק הייתה התעלמות בוטה מסיום הפרק הקודם. גם ביחסי קמרון-פורמן איכשהו היה מעבר חד מידי. נכון שמדובר בתקופת זמן בתסריט, אבל עדיין ההרגשה מוזרה. המקרה של קאדי והתקשוקה לילד, לגמרי היה אאוט אוף דה בלו - לפחות ממה שאני ראיתי, ולא ראיתי יותר מידי פרקים אז יתכן שאני טועה. ובקשר לאהבת חיי, לא היה הרבה קמרון, היא הייתה חסרה לי. מה שכן היה טוב בפרק היה האוס. אהבתי את זה שהוא לא סיפר לווילסון על קאדי. אהבתי גם את הסיפור המרכזי, כמו כל תעלומה רפואית, היא הייתה מסקרנת. (פחות מתעלומות אחרות אבל לא יכול להגיד שהיה משעמם) מה שכן, הציפיות היו גבוהות מידי לעומת הפרק הקודם, ובצדק. אולי בגלל זה אני די אדיש לפרק הנוכחי (חוץ ממות התינוק) אגב, נקודה מעניינת בפרק היא צ'ייס. אולי פספסתי את הסיבה לעזיבתו ובקשתו לצאת מהצוות של האוס (לפחות באופן זמני), אבל אותי זה מעניין. אני חושב שצ'ייס מתחיל להתפתח ואולי בכל זאת יש לו גוף נסתר. כי עד עכשיו התרשמתי ממנו שהוא רק צל, צל של משהו לא כל כך ברור. נחכה ונראה, אולי עוד אהיה מופתע.
עדיין עצוב לי על מייקי.

efratbas

New member
צ'ייס תמיד מעניין....

הלוואי והיה קצת יותר צ'ייס וקצת פחות פורמן, הגבות שלו מוציאות אותי מדעתי. בפרק הזה כולם ראו עד כמה צ'ייס חשוב לצוות, ובהחלט מהווה הרבה יותר מסתם צל! האוס כמעט יצא מדעתו בלי אחד מחברי הפאנל.... חוץ מזה הקטע שצ'ייס מתפלל בשביל לקבל כח רק מוכיח עד כמה אכפת לו, אולי אפילו יותר מקמרון...

Benjamin Turner

New member
האוס כמעט יצא מדעתו בגלל היעדרו

של פורמן (הוא אולי היה שם בגופו, אבל לא במוחו), לא בגלל היעדרו של צ'ייס. בכלל, האוס לא בדיוק מסתיר את העובדה שהוא מעריך את צ'ייס פחות מאת הדאקלינגז האחרים (לא שהוא לא מעריך אותו כלל-אחרת הוא לא היה מעסיק אותו, אבל את פורמן וקמרון הוא מעריך יותר, לדעתי).

Benjamin Turner

New member
life goes on

עומאר זכה ל-15 דקות התהילה שלו, תודה רבה, אפשר להמשיך הלאה לדברים חשובים בהרבה (ראה-תרתי משמע-no reason). לגבי צ'ייס, מסתבר שאבא שלו נישל אותו מהירושה, ולכן הוא זקוק לכסף. זו הסיבה שהוא ניצל ימי חופשה מעבודתו במחלקת דיאגנוסטיקה לעבודה בטיפול נמרץ ילדים. הוא לא עזב את הצוות של האוס כלל-האוס פשוט לא ידע שהוא נמצא בטנ"י על חשבון ימי החופשה שלו.

efratbas

New member
חשבתי שצ'ייס ואבא שלו השלימו....

למה הוא נישל אותו מהירושה? ואני לא מסכינה איתך בנוגע לצ'ייס, האוס לא מעריך אותו פחות משאר הצוות, אלא פשוט כיף לו יותר להתעלל בצ'ייס, מהסיבה הפשוטה שצ'ייס פשוט אציל מדי בשביל לענות לו... עם פורמן הוא הוא מתנגח ראש בראש במשך כל העונה השנייה וקמרון היא פשוט קמרון- רצינית מדי והיא אפשר לצחוק איתה או במקרה של האוס עליה. מי נשאר? צ'ייס כמובן.

Benjamin Turner

New member
לא יודעת למה, אבל עובדה שהוא נישל

אותו. הם גם לא בדיוק השלימו, צ'ייס פשוט ביצע מחוות סליחה קטנה כלפי אביו שניה לפני שהוא עזב. האוס הבהיר פעמים רבות את דעתו על צ'ייס, החל מהפיילוט, עבור דרך פרקים רבים לאורך הסדרה וכלה (בעקיפין, ולא, זה לא ספוילר) בno reason. הוא מתעלל כל הזמן גם בפורמן ובקמרון, אבל מכבד אותם ואת דעתם יותר מאשר את זו של צ'ייס, שוב, לדעתי כמובן. ואפילו לא הערתי על הנחשיות והצביעות של צ'ייס, שהתגלתה במלוא כיעורה בימי ווגלר וממשיכה להרים את ראשה גם בעונה השניה לפרקים (למשל בthe mistake-מבעד לעיניו של פורמן, ובsleeping dogs lie).

efratbas

New member
לא ראיתי את העונה הראשונה, אבל

עד כמה שידוע לי האוס תכנן להעיף את צ'ייס ולכן הוא הלך יד ביד עם ווגלר, אבל אין לי ממש מושג מה קרה שם. בכל אופן זה לא יכול להיות עד כדי כך גרוע, אחרת האוס היה נפטר ממנו ברגע שהוא יכל.... ב the mistake, מי שיצא צבוע זה אך ורק האוס, להיפך צ'ייס גרם לכך שיגישו נגדו תביעה במכוון, בגלל שהוא הרגיש אשמה על כך שהאישה מתה. אם כבר מדברים -הפרק הזה הייתה הזדמנות מצוינת בשביל האוס להעיף את צ'ייס, אבל הוא לא ניצל אותה מהסיבה שהוא חושב שצ'ייס רופא טוב!!!!! sleeping dogs lie לא ראיתי... מה הוא עשה לפורמן? חשבתי בכלל שפורמן יצא המניאק בפרק, כי הוא גנב לקמרון את המאמר או משהו כזה וצ'ייס פשוט היה בצד שלה, תקנו אותי אם אני טועה....בכל אופן אני לא נתקלתי בשום צביעות ונחשיות מצדו של צ'ייס, אשמח לקבל עוד תגובות....

Benjamin Turner

New member
זה היה ההפך. האוס תכנן להעיף את

צ'ייס בגלל שהוא עשה מאחורי גבו עסקה עם ווגלר. בשלב זה ווגלר כלל לא ביקש עדיין מהאוס לפטר את אחד מהדאקלינגז, כך שאין לצ'ייס שום תירוץ קביל. הוא פשוט קלט (באופן שגוי) מי הבוס החדש, והתכוונן מיידית אליו. למה האוס יצא צבוע בthe mistake? בכל אופן, לא התכוונתי למהלך העניינים בפרק עצמו, אלא למה שפורמן אמר על צ'ייס (שהוא צבוע ולא אכפת לו כלל ממטופלים). ברור שהאוס חושב שצ'ייס רופא טוב-ואפילו מצוין. לא טענתי שלא, רק טענתי שלדעתו (ולדעתי) האחרים יותר טובים ממנו. אגב, האוס לא היה צריך לחכות עד ל-208 כדי לפטר את צ'ייס. ראשית, הוא הבוס שלו ויכול לפטר אותו בכל רגע נתון, ושנית, וילסון המליץ לו לעשות זאת עוד בbabies and bathwater, אאל"ט. אני חושבת שהאוס העדיף שלא לעשות זאת כי הוא מבין שרוב האנשים בעולם היו עושים מה שצ'ייס עשה, ושברגע שווגלר נעלם מהתמונה צ'ייס כבר לא מהווה איום, וחוץ מזה, הוא נהנה להתעמר בצ'ייס וכבר מכיר אותו ובמידה מסוימת גם מעריך אותו, כאמור. זה לא שצ'ייס עשה משהו בsleeping dogs lie (ובטח לא לפורמן), אלא שהפרק הזה מראה את הדו-פרצופיות שלו. בשיחות בארבע עיניים הוא תומך הן בקמרון והן בפורמן (בענין המאמר), בצביעות אופיינית. שלא תחשבי שאני לחלוטין אנטי צ'ייס-יש לו גם צדדים טובים והוא דמות עם פוטנציאל בלתי ממומש בינתיים. מעבר לכך, זה לא רק נגדו: יש לי בטן מלאה גם על פורמן (וממש לא רק בגלל המאמר. יותר בגלל deception ובגלל הששון שלו לדרוך על גוויות). וקצת על קאדי (כי היא לא רופאה מספיק טובה כדי לדעת שהיא לא רופאה מספיק טובה, וכי גם היא בגדה-אם כי באופן מובן למדי-בהאוס).

Benjamin Turner

New member
סליחה, זה היה בkids, לא בbabies and

bathwater (ההמלצה של וילסון להאוס לפטר את צ'ייס, זתומרת).

lightanddark

New member
איך הם השלימו?

הוא אפילו לא ידע שהוא היה חולה נראה לי שאם הם היו משלימים הוא היה יודע... ולפי דעתי הוא מעריך את שלושתם אותו דבר פשוט לצ'ייס לא יוצא לדבר הרבה והוא דיי יוצא הדביל בחבורה אבל אם זה היה צ'ייס במקום פורמן האוס היה מגיב אותו הדבר (כולל סיכון חייו של סטיב :( חוצפן! ) ומה זה OT3? (סליחה על הבורות)

Hieros Gamos

New member
אחד הפרקים היותר משעממים בתולדות

הסידרה...בעצם המשעמם בהם כי אין פרקים אחרים שהיו משעממים
חוץ מהOT3 אין שם כלום והם לא לוקחים מספיק זמן מסך.

היתושה

New member
צ'ייססססססססס../images/Emo99.gif

אם הייתי זקוקה לאיזשהו אישור רשמי לעצמי שאחת הסיבות (חוץ מהירידות הקורעות של האוס על וילסון) לשיגעון צפייתי בסדרה המדהימה הזו, היא צ'ייס הנפלא! למה? ככה! הוא הדמות הכי פחות מעניינת, הוא הכי שתקן, הוא הכי מקצועי ופשוט בעבודתו, ודווקא בגלל זה הוא הכי יוצא דופן מכל החבורה הרגשנית והפטפטנית הזו. שלא לדבר על זה שהוא חתיך הורס. תגידו מה שאתם רוצים - אני אוהבת את צ'ייס. וזה שהוא כביכול "הדמות המשעממת" אולי, בעיני אנשים מסוימים - לדעתי דווקא זה מה שהופך אותו לבינתיים הכי מיסתורי. אני לאאאאאאא רוצה ספוילרים! תודה. אלא אמשיך לחכות ולראות את סודותיו של צ'ייס בעצמי. אוהבת אוהבת אוהבת

lovely max

New member
צ'ייס מסקרן

בעונה הראשונה חשבתי גם שהוא דמות פחות מעניינת, נהניתי מהמשחק ברקע שלו - הבעות פנים והתגובות למה שאחרים עושים ואומרים, אבל נתנו לו בכל פרק שתי שורות ומקסימום הרמת גבה. בעונה השניה מצאתי אותו דמות מסקרנת. בעצם אנחנו יודעים על הרקע שלו הרבה יותר מאשר על קמרון ופורמן, ובכל זאת יודעים עליו פחות מהם. ואני חושבת שזה בגלל המשחק של ג'ס ספנסר, שהוא אקספרסיבי אבל מעודן. במיוחד בפרק הזה שנתנו לו להיות קצת במרכז, הוא שיחק באופן מדויק את האשמה והאבלות.

randomguy

New member
לשם שנוי, היה פרק מוצלח בשביל צ'ייס

בדרך כלל הוא מקופח ולא נותנים לו שום דבר מעניין (בתסריט). הפעם הוא יצא טוב מכל הבחינות (גם היתה לו עלילה, גם שיחק טוב, גם היה נראה טוב, וכו').

BeAdEd7AngEl

New member
ציטוטים מהפרק

פה אני מקווה שזה יעבוד.. וכמובן,אחרי פרקי האופוריה הפרק הזה קצת ביאס,אבל עדיין היה פרק נחמד...

למעלה