הפרק היומי - 2X22

randomguy

New member
וואלה, האוס ממש בקטע של לסביות ../images/Emo6.gif

והוא גם ממכר את ווילסון לקטע
נכנסתי לקישור שנתת (תודה) ובסוף העמוד כתוב: House: Tonight - "L Word" marathon. House and Wilson are talking about the Showtime series The L Word, about a group of lesbian friends. (edit) אחרי שהוא קרא את הספר על הלסביות בשדה התעופה כשהוא היה עם סטייסי, וכרגע אני לא זוכר מה עוד.

BeAdEd7AngEl

New member
חח כן

ובסוף הפרק וילסון גם שואל אותו אם הוא הקליט את הפרקים... אז זה מה שהם עשו כל הזמן כשוילסון היה אצלו בבית

randomguy

New member
נראה שווילסון דווקא לא ממש בקטע,

והוא הסכים לראות רק בלית ברירה. ווילסון העדיף כנראה שיצא משהו מה"דייט" שלו עם קאדי, ובסוף הפרק האוס אמר לו שזה לא היה דייט (אחרי שהוא גילה שקאדי רצתה את ווילסון רק לתרומת זרע). וכשהם גרו ביחד הם בקושי הספיקו לצפות בטלוויזיה מרוב שהם הציקו אחד לשני

Benjamin Turner

New member
התוכנית הזו משודרת ביס

ו-FYI (למקרה שזה חדש לך
), הרבה מאוד גברים הם בקטע של לסביות. עוד קטע משעשע היה עם קמרון והdrug rep שיצאה עם פורמן (אבל בעצם רצתה את האוס), בsports medicine, במסעדה (don't worry, you're not gay... you're adventurous
).

randomguy

New member
נכון, שכחתי את הקטע במסעדה ../images/Emo6.gif

זה הקטע שהאוס השווה את עצמו למיק ג'אגר. לסביות במציאות הן לרוב יותר מדי גבריות בשביל שיהיו אטרקציה לגברים, לעומת זאת לסביות מזויפות הן כנראה אטרקציה, אבל לא בעיני (בדרך כלל)

randomguy

New member
בשביל האוס, שתי שבדיות מתנשקות ../images/Emo9.gif

תמונה של שתי אוהדות נבחרת שבדיה בכדורגל שמשום מה [
] נמצאה במחשב שלי...ולא נראה לי שהם באמת לסביות

sacrament

New member
../images/Emo98.gifזה מזכיר לי משהו

הדיסק האחרון והמאוד לא מצליח של הספייס גירלז נקרא "לנצח" (forever) ושמעתי, נראה לי ברדיו, פרשנות לא רעה ללמה קראו לו ככה כי הם חזו את הזמן שבו הוא ישאר בחנויות

randomguy

New member
גם הפרק הזה היה לא מוצלח, אז זה

כנראה שם של דברים לא מוצלחים
וד.א. מבין הספייס גירל אני מעדיף את ספורטי ספייס, ושונא את פוש ספייס (בקהאם)
נ.ב. הציטוטים בחתימה שלך נחמדים (הראשון) ומצחיקים (2, 3).

למעלה