הפרק היומי
+

pettel peleg

New member
סטיבי מעצבנת...

מסכנה טס... אני ממש אוהבת את ג'ודי ממש משמ הכי הכי יפה בעוםל...

The only Shpitz

New member
לא!!!

זה כל כך עצוב אני לא מאמינה שהיא מתה ועוד ביום שהיא עמדה להיות מאורסת!

Piece of Wood

New member
לא כותבת פה בדרך כלל...../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif

רק רציתי להגיד שהיה כל כך עצוב!!!

נועה167

New member
אוף אוף אוף!!

זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות בסידרה אני בכיתי או מי גד זה כזה עצוב!! וגם כמובן כמו מפגרת הפסדתי את כל ההתחלה!! ראיתי ת'קטע שהיא מתה אבל לפני לא :(((((( אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני בבעסה רצינית גם כי הפסדתי וגם כי קלייר מתה !! אוףףףףףףףףףףףףףףףף :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

נועה167

New member
אה?

למה זה נחתך? קיצר מה שאמרתי זה שהפסדתי את ההתחלה של הפרק ואני בדיכאון :( גם בגלל זה וגם בגלל קלייר... זאת הייתה סידרה מושלמת... ועכשיו.. פחות :(

pettel peleg

New member
גם לי לא יצא לכתוב פה...

אבל אני רואה את התכנית כל יום.. אני לא מאמינה שזה קרה! מהרגע שזה התחיל לקרות הייתי בטוחה שיקרה נס והיא לא תמות... אוף....ממש בכיתי...! זה ממש עצוב... חוצמזה שאין בזה שום הגיון! קלייר וטס הן בנות מקלאוד! אוף...איזה דיכאון...ואני כל כך אוהבת את אלכס... אוף התאכזבתי...

Nמור

New member
../images/Emo7.gif

אוף,עכשיו זה לא יהיה אותו הדבר כל הפרק בכיתי

פגית

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

אההההההההההההההההההההההההההההההההההה אין לי מילים!!!!!!!
ואני יודעת שצריך לשרשר אבל ארגגגגגגגגג

noamtg24

New member
למה?!

למה?! למה דווקא את קלייר.....!?!?!?!?!? אוףףףףףףףףףףףףף =[[[ זה ממש לא פייר!! ועוד מסכנה שרלוט.... ומה יקרה כשבקי תחזור!?!? אוףףףף

Je Cours

New member
שאלה- למה בקי עזבה בכלל ?

פשוט לא ראיתי איזה שתיי פרקים...

בקי עזבה כי...

היא קיבלה מלגה לאיזו שהיא אוניברסיטה חקלאית ואח"כ היא אמורה לעבור לגור עם ג'ייק בחווה שחכר.

niminam

New member
אני מזועזעת ../images/Emo12.gif

לא קראתי ספויילרים, לא נכנסתי לאתר של בנות מקלאוד הרשמי כי ידעתי שזה יכול להרוס לי ומה שקרה היום בפרק פשוט תפס אותי לא מוכנה לחלוטין! כל הפרק הייתי בטוחה שימצאו אצל טס תאים סרטניים כי טס בדרך כלל צודקת לגבי סימנים אנד סטאף. מצד שני זה כמעט היה צפוי שהייתי צריכה לחשוב שמשהו אחר יקרה. כבר ראיתי את הפרק הזה שלוש פעמים היום ואני לא מבינה איך הסדרה תשרוד בלי 2 שחקניות מצויינות- קלייר ובקי! מקווה שהאיכות שלה לא תיפגם. זה הפרק השני בכל הסדרה הזאת שגרם לי לבכות!
(ואני לא בוכה כמעט בכלל בסרטים, סדרות וכולי.. אולי רק בספרים מידי פעם). הפרקים נראים יותר מידי אמיתיים שזה לא יאומן! אפשר יהיה להתגבר על האבידה?
נ.ב. אם הם יגרמו לעוד מישהו בסדרה למות, לעזוב וכולי וכולי אני גרררר

Je Cours

New member
זה היה נוראי !!! נוראי !!!!

רק בכיתי ? מיררתי בבכי ! ידעתי שהיא הולכת למות (כי כמובן שהייתי חייבת להרוס לעצמי בעזרת כול מיני אתרים באנגלית כשחשבתי לעצמי שבכלל לא תהיה עונה רביעית שתשודר בהולומרק) ונכנסתי להם קרב ! אין דרך אחרת לתאר את זה... קראתי את כול התקצירים בעלי השורה על כול פרק ואז כשקראתי את התקציר של הפרק הבא היה רשום "כולם הבלם ממותה הפתאומי של קלייר..." ואני פשוט בהיתי במסך במשך כמה דקות. ואז באו הצרחות של "מה ?! למה ?!?! סדיסטים, בני *&^% !!!" זה היה כואב... כול כך רציתי שאם היא כבר מתה לה, לפחות שזה יהיה מהיר וחסר כאב מתמשך.אבל לא... היא הייתה חייבת לראות את המוות מול האעינים ולהשאיר אותה עם טראומה לכול החים... ואלכס ! אוה אלכס אהובי... אני אסתדר עם כול תסריט מוזר כשידביקו לו פרטנירית חדשה (שלעולם לא תשתווה לקלייר כמובן !!! *דמעות*) כול עוד זאת לא תהיה סטיבי. דרך אגב, לא ידעתי שיש פורום כזה בכלל !!! אז אני מניחה שאני חדשה :0)

Je Cours

New member
אני כול כך מצטערת !!

הייתי בטוחה שאני מגיבה לשרשור!! אתם יכולים להעביר אותו לשרשור המתאים (אם זה אפשרי בכלל... אני לא יודעת...) שוב, סליחה.

למעלה