הפרק היומי
+

Lucky Charmed

New member
../images/Emo7.gifכ"כ עצוב..

קראתי את הספויילרים לפני אז ידעתי מה הולך לקרות אבל בכל זאת זה היה כ"כ עצוב! שרלוט ממש מסכנה בלי אבא ואמא וטס גם..

night mistress

New member
נהרס לי היום..../images/Emo10.gif

בחיי, כל היום הלך לי, אני כל היום מבועסת.. המשחק שלהם היה כ"כ אמיתי שפשוט נכנסתי לטראומה והרגשתי כאילו הדבר מתרחש במציאות ואנחנו חלק מהם.. לקחו את הדמות הכי אהובה עליי בסדרה ונתנו לה מוות הירואי ומיותר.. כמה נורא.. יש לי המון מה לומר.. אבל לא כרגע, אולי כשאנ אתאושש

ללינקה

New member
סופסופ

סופסוף יש עם מי לדבר!! אני מעריצה צמודה של הסדרה מאז העונה הראשונה... וכן, עשיתי לעצמי ספויילר וממש בטעות ראיתי באתר שלהם על התרחשויות הפרק של היום... אז בכיתי על קלייר כבר לפני חצי שנה והיום בתחילת הפרק כבר ידעתי שהנה מגיע הרגע... משהו אומר לי שמעכשיו הסדרה תדרדר.. מה הפואנטה אם אין יותר קלייר?? ודרך אגב - לכל המתעניינות - היא עזבה כי היא לא רצתה להישרף בתור שחקנית עם הדמות של קלייר, היא מיצתה אותה ורצתה להתמקד בקריירה המוסיקלית שלה... יש לה כזו מסתבר! תהנו כולן - מחר פרק קשה... ערב טוב ותודה על ההזדמנות לדבר עם עוד צופות!!!|

רק דבר אחד לא מובן לי...

היא רצתה לעזוב את הסידרה - סבבה... אבל למה ככה??? אין לכם מושג כמה בכיתי! אומנם ידעתי לפני אבל לא יכולתי לשלוט בזה!!! וכשאלכס הסתכל בסוף על הטבעת של המיטה... זה היה כל כך עצוב!!! אפילו עכשיו בא לי לבכות... אני הייתי ממציאה לה סוף אחר... לא יודעת, שתעזוב את החווה לטובת לימודים חקלאיים או... לא יודעת מה... אבל לא ככה!!! זה לא אנושי!!! אני מתה לראות את הפרק של מחר לראות איך כולם מתגברים על המצב...

אני בעד שישאירו את אלכס

לבד... או שבעצם, לא משנה לי עם מי הוא יהיה רק שלא יהיה עם סטיבי!!!

Fruitcake

New member
היא רוצה לשיר...

בגדול זו הסיבה שהיא עזבה את הסידרה. החבר'ה שם לא כל כך אהבו את הרעיון שלה לעזוב אז החליטו להרוג אותה כדי שלא תחזור...

נועה167

New member
שלא תעזוב בכלל!!

מזה רוצה לעזוב? היא דמות ראשית!! אז פשוט שיסיימו את הסידרה וזהו אני אשכרה מעדיפה שהיא הייתה נשארת והעונה הזאת תהיה אחרונה.. אוף איתם!! איזה נוראיים! זה היה הפרק הכי עצוב שראיתי בחיים שלי.. מכל סידרה אפשרית!! יותר מהפרק שפרו מתה במכושפות! יותר עצוב מהפרק שמארק מת באי.אר!! הקטע עם האוטו והכל היה פשוט מזעזע...

נועה167

New member
ועוד משו...

או מיד גד כ"כ ריחמתי על אלכס... היו לו דמעות בעיניים יווו איזה נורא והטבעת... יוווו :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

אני...

אני בטראומה,ובהלם אני מאוד אוהבת את הסידרה ולא מפסידה אף פרק כול היום רץ לי בראש התוכנית והקטע בו קלייר נהרגת ברור שבכיתי אבל,למה? לא ברור לי למה הורגים דמות יחסית ראשית בסידרה? ומה יקרה עכשיו? ומה הסיפור עם האבנים האלו של סטיבי?

אנדרה 5

New member
אני פשוט מזועזע !!!

אני משתמש חדש כאן, הגעתי לאחר שבסיום הפרק אמרו שיש פורום. אז קצת רקע אני ואשתי צופים בסידרה החל מרגע שהתחילו לשדר אותה, אנחנו מאוד אוהבים את הסידרה, היא יותר את טס ואני את קלייר. כל כך שמחנו שסוף סוף הגיעו פרקים חדשים, אבל מה שקרה היום פשוט הותיר אותי בהלם. אני לא מבין איך הפ יכלו להרוג את קלייר היא כל כך טובה , חכמה, בעלת תושיה ויפה ודווקא עכשיו כשיש לה בת ואת אלכס, זה פשוט נורא. קשה לי לעכל את המקרה , טוב שיש את הפורופ כדי לפרוק קצת .. לדעתי הסידרה תידרדר כי קלייר הייתה הדמות המרכזית יחד עם טס, אבל אני עדיין אמשיך לראות כדי לראות איך הם ממשיכים מכאן. לילה טוב לכל המשתתפים והמשתתפות בעיקר. עצוב והמום רוני

עלעל1

New member
הי רוני,

גם אני מאוד קשורה לסדרה ועוקבת אחרי כל הפרקים. ממה שראתי על ליסה צ'אפל- זו שמגלמת את קלייר, זה שהיא מיצתה את הדמות ורצתה לעבור הלאה... אין ספק שזה היה חזק מדי איך שגרמו לה לעזוב. מה שכן, זו סידרה משובחת עם שחקנים מדהימים, אז תמשיכו לצפות אתה ואשתך אני בטוחה שהם יספקו לנו עוד הרבה רגעי עונג....

לפי מה שקראתי זה רק מתדרדר

אחרי הפרקים האחרונים שגיליתי שקלייר מתה.. אז נשברתי וחפשתי וקראתי מה יהיה בהמשך.. אני חייבת לומר שזה לא ממש השתפר ומהרגע הזה רק התדרדר... נראה שברגע שהרגו דמות אחד.. הסכר נפרץ וואלה.. אפשר להרוג עוד כמה. סתם באסה. לדעתי הסידרה לא תמשיך עוד הרבה..

sophia the 1

New member
אני בהלם

איך דמות ראשית וכל כך קובעת יכולה לעזוב היא זו שסביבה מתחוללת העלילה אני כ"כ לא מבינה

פרק עצוב הייתי המומה שקלייר נהרגה

למרות שידעתי שזה המ שיקרה בעונה
אחרי הכל היא הדמות הראשית מה יהיה עם סטיבי ? היא תשתלט להם על החווה או משהו(סתם תחושה מוזרה כזו)

קרני16

New member
זה לא הגיוני שהשקחקנית הראשית תעזוב

לא יהיה להם רייטינג תחשבו את הסידרה בלי קלייר.. אין סידרה היא זאתי שמחזיקה את כולם... זה סתם יהיה גרוע ואף כבר לא יראה...ובטח שיש עוד עונה שלמה....היא חייהת לשחק בה!

הגרה182

New member
פאק, איך בכיתי!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה היה כזה עצוב איך שהיא ניסתה להיות רגועה וביקשה מטס להוציא את שרלוט החוצה
וניק וטס צכים להיות ביחד, הם כאלה חמודים, אבל עכשיו בטח היא תהיה כ"כ עצובה שהיא לא תרצה אף אחד

ofer האחת

New member
קלייר האחת והיחידה

אני לא מאמינה שהרגו אותה אני לא קראתי ספוילרים ולא ידעתי שהיא עומדת למות והיום ראיתי את הפרק רק מהקטע שהיא מבקשת מטס לקחת את שרלוט ופשוט התחלתי לבכות כמו שבחיים לא בכיתי מסדרה. אני לא יודעת למה אבל אני מרגישה כאילו איבדתי חברה אני כל הזמן חושבת איך אני אסתדר בלי הבדיחות והקשיחות שלה ואיך אני אוכל לראות אותה אפילו עוד פעם אחת

אני ה-מ-ו-מה!@!!!

אני בשוק אני המומה אבל מוחלט ירד על כוחותינו אני לא מעכלת כלום איך עשו לנו את זה רשעים גמורים שכמותם

למעלה