הפרק השבועי - 221 - יס וויקאנד

Aviad1987

New member
../images/Emo41.gifהפרק השבועי - 221 - יס וויקאנד

שרשרו לכאן תגובות

Aviad1987

New member
הדבר הראשון ששמתי לב אליו בפרק

שראיתי אותו לראשונה היה הפסקול הלא OCיי והמצחיק שלו. איי אוף א-טייגר, וולקאם טו מיאמי, ועוד שירי פסקול צפויים כאלה. אותי זה הצחיק

Tinty

New member
נו, מיאמי סטייל.

המקום השני בארה"ב שהייתי רוצה להגיע אליו
אגב, אל תשכחו הופעה חיה של T.I. אה, והיו שם כמובן גם הKaiser Chiefs

Di 2004

New member
וואו! אהבתיי ../images/Emo3.gif

למישהו יש תקצירים לפרקים הבאים בעונה השנייה?

../images/Emo58.gif222

Episode 2.22 - "The Showdown" - Kirsten has been drinking more than just tomato juice for breakfast and when Sandy questions her, he's left alone in the bedroom. When Marissa acts nervous around Ryan, Ryan wonders if something has happened between Marissa and Trey. Summer, tired of Seth and Zach acting foolish, confronts Reed about the graphic novel and finds herself center stage at the "Atomic County" launch party. Meanwhile, Caleb shows Julie that a picture is worth a thousand words. Seth will spy on Zach and Summer. Marissa will try to give Trey a second chance. Julie receives a mysterious enveloppe. תרגום: קירסטין שותה משהו חזק יותר ממיץ עגבניות לארוחת בוקר וכאשר סנדי שואל אותה לגבי זה הוא נשאר לבדו בחדר השינה. כאשר מריסה מתנהגת בעצבנות מול ראיין, ריאן מתחיל לתהות אם משהו קרה בין מריסה לטריי. סאמר עייפה מכך שסת' וזאק מתנהגים בטיפשיות ומתעמתת עם ריד לגבי ה"רומן הגרפי" ומוצאת את עצמה במרכז הבמה במסיבת ההשקה של "אטומיק קאונטי". בינתיים קיילב מראה לג'ולי תמונה ששוה אלף מילים. סת' ירגל אחרי זאק וסאמר. מריסה תנסה לתת לטרי הזדמנות שניה. וג'ולי תקבל מעטפה מיסתורית.

מה זה היה?!?!?!?!?!? בסוף הפרק

ב "הפרק הבאה".....עם קירסטן....מה זה אמור להביע..אני פשוט ישבתי לי המומה איזה 3 דקות...מזה היה????? מזה המשאית הזאת..... אמא...... ולגביי טריי...חברה שלי בטעות פלטה לי את ה"ניסיון אונס" הקטן שלו לפני הרבה זמן אבל לא האמנתי...איזה באסה זה...אוף...דווקא קצת אהבתי את טריי ....כשלא ידעתי שהוא מסומם כזה...צריך לשלוח אותו לגמילה או משו... וסת..מזה...אכזב אותי....היה ברור שסאמר תראה את זה...אוווווף.... סמר וסת ממש מתרחקים....אווווף

invisiblegirl

New member
מה?? בפרומו..

שמו בפרומו את הקטע עם המשאית??? למה יס מתעקשים לשים קטעים מסוף מותח של הפרק הבא? זה כזה הורס!

Aviad1987

New member
אוי.

לא שמתי לב שכתבת את זה לפני שכתבתי את ההודעה למטה חח. אני דורש תמיכה (כדי להראות את זה למנהל הערוץ
)

איימיס

New member
וואי טירוף!!!../images/Emo2.gif

האמת היא שזה לא אחד הפרקים הטובים אבל הסוף היה ענק... כל הסיפור במיאמי לא עיניין אותי כל כך. הוא היה מצחיק ונחמד אבל מה שמשך אותי בעיקר היה הסיפור של טריי עם מריסה והסיפור של קריסטן וקרטר... אני לא מאמינה שהם התנשקו! ואני לא מאמינה שמה שקרה עם טריי ומריסה קרה... וואי הסוף היה פשוט טוב. בקיצור, היה טוב. אני מרוצה
אני גם יכולה להגיד שאחרי שראיתי את הפרומו של הפרק הבא לא נראה לי שאני ישתה היום במסיבה של י"א - י"ב
יאללה יום טוב, תעשו חיים

../images/Emo2.gif הפסדת את החלק הכי טוב

טריי היה מסומם ושיכור והוא ניסה לאנוס את מריסה.

אמממ

היא ביקשה ממנו להפסיק (כמובן) והוא התחיל להגיד לה שהוא אף פעם לא הרגיש ככה כלפי מישהיא ושראיין לא צריך לדעת, ואז היא מנסה להלחם בו, אבל הוא יותר חזק ממנה, הוא מפיל אותה על החוף, והיא ממשיכה להאבק ולבכות ולבקש שהוא יפסיק, הוא לא מפסיק, ואז היא רואה חתיכת עץ על החוף, היא מצליחה לתפוס אותה ולהכות את טריי,טריי המום לשניה מהמכה והיא מצליחה להימלט מהאחיזה שלו ולברוח. שהיא בורחת היא שוכחת את הפלאפון שלה על החוף, והוא מתחיל לצלצל וזה ראיין שמתקשר ממיאמי לשאול מה קורה, טריי מרים את הטלפון (אבל לא עונה) ומסתכל בצג וראה שזה ראיין, הוא תופס את הראש שלו ומתחיל לצעוק " אלוהים, מה עשיתי". וככה הפרק מסתיים.

למעלה