פרק ט-ו-ב
קודם כל, סנדי-קירסטן-קרטר. אוקיי, תסריטאים יקרים. הבנו שאתם רוצים לעשות לסנדי וקירסטן חיים קשים. האם זה צריך להיות על חשבון הצופים שעוד שנייה ממש
יעדיפו לעבור לערוץ 33 כי שם פחות נמרח??? די, חלאס, או שאתם ביחד, או שלא, או שאתם בסדר, או שאתם לא, נמאס כבר מכמה שמנסים לעשות להם בלאגן, ובמיוחד נמאס מזה שב-2 הפרקים האחרונים קירסטן לא היוותה חלק מהמשפחה, ונכון שהיא בוגדנית כלבה וזולה, אבל גם סנדי היה כזה, והוא למרות זאת לא הורחק מן המשפחה. טריי + מריסה- צפוי כל כך שיקרה משהו, רע, בינו לבין מריסה. והוא חתיכת אידיוט. למען האמת סצינת ה"אונס" הייתה בהתחלה דיי טיפשית ולא אמינה, אבל אחרי זה מישה הראתה לנו את המשחק המעולה שלה והצליחה למנוע מעצמה להיאנס. והכי מצחיק, שאז הוא עוד היה על סמים. מעניין מה היה קורה אם הוא לא היה מקבל את המנה. קריז, כאלה =) ריאן - אני חושב שהפרק הזה היה יכול להסתדר... גם בלעדיו. סת' - הוא כזה דפוק שכואב לי הלב. סת' הוא באופן רשמי לא הסת' החמוד והמצחיק מהעונה הקודמת. והוא יודע שהוא יסבך את עצמו בצרות. מצד אחד הוא אוהב את סאמר, הוא רוצה אותה, ומצד שני הוא עושה בדיוק את כל הדברים שיכעיסו אותה, ולפעמים הוא עושה את זה בתוך המודע שלו. סאמר - וואי, את יודעת, סאמר, נכון שסת' הוא כזה דפוק שכואב לי הלב וכו' וכו', אבל למה. למה לעזאזל. למה לעזאזל תרצי עוד פעם את זאק? רק כדי להתנקם בכהן? ושוב את חוזרת להיות סאמר הביצ'ית שמנצלת אנשים מתחילת העונה הראשונה, ועכשיו את (שוב) מנצלת את זאק, ולא משנה שזאק הוא חתיכת כלב בן כלב, תפסיקי להיות כזאת נצלנית רעה ומגעילה. אבל חוץ מזה, הקטע עם האיגרוף היה מעולה
חוץ מזה, הננה רולז!!!