הפרק השבועי - 221 - יס וויקאנד

Aviad1987

New member
הנה:

"Eye Of The Tiger" by Survivor - Buy Now! - Review "Shadowland" by Youth Group - Buy Now! - Review "Miami" by Will Smith - Buy Now! - Review "I Turn My Camera On" by Spoon - Buy Now! - Review "Step Aside" by Efterklang - Buy Now! - Review "Adios" by Alan Paul - Review "Kids With Guns" by Gorillaz - Buy Now! - Review "Bring Em Out" by T.I. - Buy Now! - Review "Get Down" by Cham Pain - Review "Questa o Quella" by Rigoletto - Buy Now! - Review "Night Groove" by Marc Durst Trio - Review "Love Underground" by Robbers On High Street - Buy Now! - Review "Na Na Na Na Naa" by Kaiser Chiefs - Buy Now! - Review

P a r i s

New member
אממממממממ

קרטר וקירסטין - איו!! יש לך את סנדייי מה לעזעזל?!?! אבל אני חושבת שהבעיית שתייה שהיא מפתחת תתרום מאוד להמשך ההשתלשלות. סת' וסאמר עיצבנו אותי למרות שסת' היה קורע היום, שלא לדבר על הסצנה של סאמר עם השק איגרוף!! (מאמצת). טריי ומריסה היו ממש ממש טובים בפרק הזה, משחק מעולה של שניהם, ממש עשה לי צמרמורת... מה שעוד אהבתי זה היה הקטע של מה שסת' אמר בהתחלה - משהו בסגנון: העולם מדביק את הקצב שלי (במוסיקה), אני לא מיוחד יותר? שזה היה קטע נחמד למה שקורה עכשיו שכולם פתאום שומעים את המוזיקה הזאת. וזהו, היה טוב. חולה על הננה!!!

TheCharm

New member
פרק ט-ו-ב

קודם כל, סנדי-קירסטן-קרטר. אוקיי, תסריטאים יקרים. הבנו שאתם רוצים לעשות לסנדי וקירסטן חיים קשים. האם זה צריך להיות על חשבון הצופים שעוד שנייה ממש יעדיפו לעבור לערוץ 33 כי שם פחות נמרח??? די, חלאס, או שאתם ביחד, או שלא, או שאתם בסדר, או שאתם לא, נמאס כבר מכמה שמנסים לעשות להם בלאגן, ובמיוחד נמאס מזה שב-2 הפרקים האחרונים קירסטן לא היוותה חלק מהמשפחה, ונכון שהיא בוגדנית כלבה וזולה, אבל גם סנדי היה כזה, והוא למרות זאת לא הורחק מן המשפחה. טריי + מריסה- צפוי כל כך שיקרה משהו, רע, בינו לבין מריסה. והוא חתיכת אידיוט. למען האמת סצינת ה"אונס" הייתה בהתחלה דיי טיפשית ולא אמינה, אבל אחרי זה מישה הראתה לנו את המשחק המעולה שלה והצליחה למנוע מעצמה להיאנס. והכי מצחיק, שאז הוא עוד היה על סמים. מעניין מה היה קורה אם הוא לא היה מקבל את המנה. קריז, כאלה =) ריאן - אני חושב שהפרק הזה היה יכול להסתדר... גם בלעדיו. סת' - הוא כזה דפוק שכואב לי הלב. סת' הוא באופן רשמי לא הסת' החמוד והמצחיק מהעונה הקודמת. והוא יודע שהוא יסבך את עצמו בצרות. מצד אחד הוא אוהב את סאמר, הוא רוצה אותה, ומצד שני הוא עושה בדיוק את כל הדברים שיכעיסו אותה, ולפעמים הוא עושה את זה בתוך המודע שלו. סאמר - וואי, את יודעת, סאמר, נכון שסת' הוא כזה דפוק שכואב לי הלב וכו' וכו', אבל למה. למה לעזאזל. למה לעזאזל תרצי עוד פעם את זאק? רק כדי להתנקם בכהן? ושוב את חוזרת להיות סאמר הביצ'ית שמנצלת אנשים מתחילת העונה הראשונה, ועכשיו את (שוב) מנצלת את זאק, ולא משנה שזאק הוא חתיכת כלב בן כלב, תפסיקי להיות כזאת נצלנית רעה ומגעילה. אבל חוץ מזה, הקטע עם האיגרוף היה מעולה
חוץ מזה, הננה רולז!!!

Dreaming girl1

New member
פרק מעולה../images/Emo98.gif

וואו! לא יכולתי להוריד את העיניים מהטלויזיה לשנייה! קרטר וקירסטין, וואו, איזה נשיקה. סת' וריאן במיאמי, גדול. עם החברה מהבית-ספר אוי נקרעתי פשוט
וטריי ומריסה, היה כל כך חזק. אני כבר לא יכולה לחכות לשבוע הבא
שיהיה המשך יומנעים

ידעתי שטריי ינסה לאנוס את מריסה

זה היה כ"כ צפוי
קריסטין מעוררת רחמים. וסת' מפגר! בא לי לזרוק עליו נעל! הוא מפגר!! וגם סאמר מפגרת, לא הוכיחה בוגרות בכלל... הפרק היה סביר.

אח איזה פרק

מעולה ! חחחחחחחחחחח נקרעתתי עם הסבתא'לה ..וואי סת' קרעע אותי עם הזקנים ! אוףף מענין מה יקרה עכשיו בין סאמר לסת' !
קיוותי שהיא לא תראה את זה !!! אבל זה היה ברור מאליו שזאק מנסה להתחיל איתה כבר מאז שהוא חזר ....כוס אמא שלו ...עכשיו אני שונאת אותו!!!!!!!!!!

אהמ אהמ....../images/Emo108.gif

אני משום מה מבינה טוב בסדרות ובסרטים ואני יודעת תמיד מה הולך לקרות :/ וזה מזה מעצבן למשל בשיר שלנו שנפתלי ראה את הקלטת של נועה שחר אמרתי לעצמי "היא תגיד שזה אחותה התאומה :/ " ובאמת! זזה מה שקרה! אני מדיום :| וזה מעצבן :/ אז הקיצר ידעתי שיהיה משו שקשור לאונס כי זה כזה נראה ברור טריי+מריסה+דירה ריקה+סמים+טריי מסומם = :/

Aviad1987

New member
זה באמת לא היה כזה לא צפוי ../images/Emo13.gif

אז מדיום את בינתיים לא

אמברוש

New member
חח כן גם אני בשיר שלנו ידעתי שזה

מה שיקרה חזיתי מראש את כל השקרים של בת שבע

dorin266

New member
אה, כולם חזו. ככה זה השיר שלנו.

כמה שהסדרה הזאת מעולה וכמה שנאי מטורפת עליה, היא פשוט צפויה מדי, והמון אמרו את זה עליה. אבל אנחנו אוהבים את זה

Aviad1987

New member
אתם יודעים שזה 'צפוי'

כי מכינים אתכם לדברים האלה. אם זה יפול ככה פתאום בלי שום הכנה מוקדמת זה יהיה סתם מטומטם.

dorin266

New member
גם נכון.

אבל ה0C שונה בהרבה מהשיר שלנו, מבחינת העלילה, אני מתכוונת, בגלל שהיא הרבה יותר מציאותית. היא נורא ריאלית ולמרות העובדה שהיא צפויה היא עדיין מפתיעה בדרך זו או אחרת.

LimiMimi

New member
פאק זה היה פרק כבד.

כל הדברים הרעים שיכלו לקרות (והיו צפויים שיקרו) קרו. הקטע עם טריי.. ידעתי שיקרה משהו בינו לבין מריסה. לא ידעתי מה. אבל העניין של הסמים.. דאמ, זה היה כ"כ נורא. פשוט הייתי המומה מול המסך וחשבתי שהוא באמת יאנוס אותה. מה יהיה עכשיו? יו
כל הקטע עם סת' היה פשוט דפוק לגמרי. באמת שאין לתסריטאים רעיונות יותר טובים? היה יותר מפתיע אם סאמר לא הייתה רואה את זה, כי זה היה כ-ז-ה צפוי מה הולך לקרות. וגם היה צפוי שבינה לבין ז'אק יקרה משהו. וגם לאמא ששכחתי איך קוראים לה, ולמיסטר זקן |; (הוא חייב להוריד אותו) בקיצור פרק צפוי אבל בכל זאת.. כבד כבד.

dorin266

New member
אפשר תקציר שלו בבקשה?

פיפסתי, ורציתי לראות את הש"ח בלילה אבל אז היה חוק וסדר ונרדמתי

TheCharm

New member
פחות או יותר

הסבתא מצלצלת לסנדי ואומרת לו שהיא עומדת להתחתן, אז הוא והבנים (סת', ריאן) נוסעים למיאמי כדי לבקר אותה. בינתיים סאמר נשארת בניופורט כועסת על סת', ואז זאק מזמין אותה לארוחת ערב. ריאן לא ממש רוצה לעזוב כי הוא רוצה להיות עם מריסה שכרגע חזר להיות איתה, אבל היא אומרת לו לא לדאוג ואומרת לו שתדאג לטריי. טריי לא מבין בדיוק את הכוונות שלה וחושב שהיא רוצה אותו, ואז אחרי שהם יוצאים ומבלים הוא מנסה לאנוס אותה על חוף הים אבל היא בורחת. חוץ מזה, בחורה מפתה את סת' לעזור לה בתחרות, אבל מסתבר שהיא מסובכת יותר ממה שהוא חשב והבחור הדתי השומרני שלה מגיע על מנת להחטיף לכהן מכות, וסאמר צופה בתחרות בה סת' משתתף בטלוויזיה - רואה אותו מלקק קצפת מגופה של אותה בחורה, מה שגורם לה לנשק את זאק. קירסטן, שנותרה לבדה בבית, מזמינה את קרטר לארוחת ערב, וכשהם שותים יותר מידי הם מתנשקים... זה פחות או יותר מה שהיה בפרק.

Doud13

New member
פרק נחמד!!!

פרק מזה מצחיק...עם הקטעים עם סת' וריאן אבל בסוך היה מזה מתסכל!!

למעלה