הפרק השבועי - 221 - יס וויקאנד

Tinty

New member
תיקון פעוט (טוב, בערך):

ברגע שלאחר נסיון האונס, ושניות לאחר שמריסה ברחה, טריי קם, הדם מופיע על הידיים שלו, והוא צועק "Dude? What youv'e done?!" ומתחיל לבכות. הסצנה שלאחר מכן מציגה את ריאן וסת', שנראה כמו עוגת קצפת שקיקי ניסתה להכין. סת' הולך ל'Lick myself clean' במלון, וריאן אמר לו שהוא הולך לבדוק מה קורה עם טריי ומריסה. הטלפון מצלצל ליד התיק של מריסה, וטריי, שמנסה להרגע, נושם ונושף, מרים אותו, מזהה על הצג שריאן מתקשר ולא עונה. המצלמה מתרחקת. סוף הפרק.

jews girl

New member
../images/Emo163.gifשלום../images/Emo70.gif

ומצטערת על הנצל"ש..אני חדשה פה, ואני רואה את הסדרה מאמצע העונה הראשונה בערך
זאת סדרה כזאת שולטת
ובקשר לפרק היומי: לא ממש הייתי בשוק ממה שטריי עשה כי זה היה ברור מהרגע שהוא הביא לה את המרגריטה
[חח אל תשאלו למה..
] וזה גם היה ברור שסאמר תראה את סת' בטלויזיה
טוב, כבר הכל ברור...חוץ מהקטע של הפרק הבא
אני הייתי לגמרי בשוק
ברוכה הבאה לי

R i s a

New member
../images/Emo26.gifפרק 221../images/Emo36.gif

מריסה
היא פשוט בן-אדם נחמד שמנצלים אותו! אהבתי את הקטע החמוד "all weekand of that..."
. חבל שלא היה להם כזה סופשבוע. היא לא הייתה צריכה להתקרב אל טריי ככה. הוא לקח את זה ממש לא נכון! חלוץ מזה לטעמי סצינת ה"אונס" (בקטנה) אפילו נשיקה בעל-כורחו הייתה ממש מעולה, זה היה ממש אמיתי. אהבתי.
ריאן
נתנו לו פחות אור מצלמה בפרק הזה. הוא סתם גילה מי זאת מרי-סו ו"שמר" על סת'. אה וגם קצת נישק את מריסה
סת'
אידיוט מושלם. למה הוא הסכים לזה
ראו עליה שהיא רוצה אצת את זה לא סתם
פשוט אידיוט
ועוד עכשיו כהו בהפסקה עם סאמר הוא צריך להתנהג הכי טוב שיש
למה הוא לא חשב על זה שלסאמר יש כבלים
מה עובר על הבן-אדם
]-[
סאמר
עצבנית. לפעמים אני חושבת שגם אני זקוקה לערכת איגרוף. אבל חמודה as usually. מן הסתם שהיא נישקה את זאק כי היא כעסה - היא לא כזאת. היא ממש מסכנה. אם חבר שלי היה עושה לי את זה הייתי רוצה להרוג אותו. הייתי עושה הכל כדי להכתנקם בו. כמו שהיא נישקה את זאק... לא אשמתה
טריי
jerk!! מה הוא חשב לעצמו? להתמסטל ולמסטל את מריסה? לאנוס אותה? אם היא אומרת שלא - אז לא, חד משמעית
זה פשוט יהרוס לו הכל
מרי-סו
ביאאאץ'! WTF?! למה היא עשתה לו את זה? ***
]-[
בוב
מניאק
איך אפשר לנצל מישהי כ"כ מסכנה
והאמת אני אוהבת אותה
סבתא כהן
אוהבת אותה
חמודה
הפרק עצמו: אחד הלא טובים. סת' הורס את מערכת היחסים שלו עם סאמר. קירסטן מתחילה להיות מבולבלת באופן טוטלי. מריסה כמעט נאנסת. טריי מתנהג כמו אידיוט. סאמר מנשקת את זאק. פרק אנטי לגמרי

maayan250250

New member
i love the oc yes i do

אכן פרק טוב... ודגרי-אין לי כח לפרט... and nothing i'll say will discribe it batter then this---->
סופשבוע בטוח [בגלגל"צ=*טירוף רגעי* או אולי תמידי?! huh ?] לכולםםם

Aviad1987

New member
פרק מצויין!

לא זכרתי שהוא כל כך טוב שראיתי אותו בפעם הראשונה. אבל ללא ספק הפעם השניה הייתה הרבה יותר טובה...
פרק קצבי, משעשע, קצת פארודי על כל הספרינג-ברייקס הכה אמריקאיות ובעיקר הסצינה עם מריסה וטריי שמקפיצה את העלילה קדימה

invisiblegirl

New member
לא אהבתי

ממש שאלתי את עצמי מה עובר על כל הבנות בניופורט הפרק. 1. מריסה - ממש נחמד מצדה שהיא רוצה לעזור לטריי, אבל יש גבול. מה היא הייתה צריכה ללכת אליו לבית בלילה (גבר שגר לבד, נו) לשתות ולראות סרט... ריאן הוא החבר שלה, לא טריי, ויש הבדל מאוד גדול. 2. קירסטן - פשוט הייתי המומה, שראיתי את השולחן מכוסה בנרות. גאד!! והכי מוזר לי שבחרו לעשות קטע בתחילת הפרק שהיא אומרת לסנדי שהוא בעל מהחמישייה הפותחת ואח"כ היא וקרטר מתנשקים
3. סאמר - התגובה הראשונה שלה כשהיא רואה את סת' בטלויזיה זה ישר לרוץ ולנשק את זאק? די מפגר! יותר מתאים לה לצעוק, להתעצבן וכאלה. אוקיי בנות ניופורט מבולבלות לחלוטין. ג'ולי לא הופיעה בכלל (היחידה מהבנות שלא מבולבלת). ריאן בקושי קיבל זמן מסך. סנדי מקבל ח"ח ענק (איזה עיניים יפות יש לו
) הננה - הצחיקה אותי איך שהיא מדברת לסת' - סת'לה, בובה'לה, כמו לתינוק
כשרואים את העונה השלישית במקביל לשנייה רואים כמה הרבה יותר יפה לריאן התספורת בעונה השנייה... יש לו שיער חלק יפה, לא מבינה מה תקעו לו עכשיו את הקצוץ הזה. לא אוהבת כ"כ.

Aviad1987

New member
ברור שג'ולי לא מבולבלת.

תראי לי בנאדם אחד שיכול לבלבל את ג'ולי קופר. וסנדי כלי
הקטעים המשעשעים כמובן שמורים לסת' ולחבורת הזקנים שלו, היה קורע. ו
לתספורת של ריאן בעונה שלישית מעליי LOL

המ,זה היה פרק ממש נחמד.

[ראיתי אותו במחשב,אינלי יס] סת' ממש הצחיק אותי במיאמי עם המשקפיים הענקיים שלו ושהוא דיבר עם סבתא שלו וזה. ואיך שטריי ניסה לאנוס את מריסה אז אחרכך הוא שרט אותה או משהו. ולי,זה היה כזה ברור שזה מה שסאמר תעשה כשהיא ראתה את סת' בטלוויזיה.

Aviad1987

New member
בדיוק בגלל פרומו כזה

תרגיש חופשי לחכות כמה שבא לך. ממילא הקטע נהרס.. =\

../images/Emo176.gif../images/Emo180.gifפרק טוב../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif

הפרק חביב, הוא לא פרק מעולה, הוא בסדר, מה שהופך אותו לפרק ממש טוב זה הסצנה האחרונה שאתה ממש יוצא המום ממנה (אם לא ספוליירת כמובן...). כעקרון הפרק עמוס בסיפורים, הסיפור של הננה ממש התגמד והפך ללא משמעותי ואפילו הייתי אומרת קצת מיותר היה להביא אותה. שאר הסיפורים היו טובים, אבל לא ממש טובים, סת' וסאמר שיעממו, סת' עוד פעם עושה שטויות וסאמר עוד פעם מגיבה בהגזמה מטורפת. קירסטין אומנם נישקה את קרטר אבל היא מייד התחרטה וזה טוב, אבל היא חייבת להפסיק לשתות. מריסה וטריי- אני שונאת שונאת שונאת את הכותבים של האוסי שהרסו לי לעד את הדמות של טריי, אוףףףףף הם היו חייבים לגרום לו לנסות לאנוס מישהיא אם הוא היה גונב או משהו כזה, אז עוד איכשהו, אבל אונס... אוף איתם !!! אני מתה לוגן מרשל גרין, למה לא יכלו לגרום לו להשתנות לטובה ? למה הוא חייב לדפוק את ראיין כל החיים שלו ? למה ????? בקשר לסצנת האונס- היא מאוד מפחידה ונראית כמו סצנה שמאוד קשה למשחק ולצילום, ואני חייבת להגיד שגם מישה וגם לוגן עשו עבודה מעולה. פרק בינוני, עם סיום חזק !!! הם חייבים להפסיק ולנסות להכניס מליון דברים בפרק. כבר הרבה זמן רציתי לשים את התמונה/כתבה הזו (בן כזה חתיך *מתעלפת*)
http://img267.imageshack.us/img267/884/image181ny.jpg אבל עד היום זה היה ספוילר.

invisiblegirl

New member
אכן

עם דמות אחרת אני בטוחה שהייתי אוהבת אותו. אבל הדמות נהיית בעע

שלטון

New member
לדעתי הפנים של טריי טובות לזה

כי יש לו עיניים עייפות כאלה ופרצוף כזה של "אני לא שם זין" הוא נראה קצת בנאדם אפל וזה סבבה. ומה לעשות שטריי הוא אידיוט., זה הדמות

למעלה