הפרק השבועי - 223 - יס וויקאנד

Aviad1987

New member
../images/Emo41.gifהפרק השבועי - 223 - יס וויקאנד

ארצות הברית בפגרה ושבוע הבא גם העונה השניה נגמרת פה
שרשרו חוויות מהפרק של היום

אמלהההה איזה פרק טוב !!

פרק מ-ע-ו-ל-ה אהבתי פשוט הכל במיוחד שג'ולי בסוף שינתה את דעתה ולא נתנה לכיילב לשתות ושהיא שחתה ללהוציא אותו . אהבתי גם שבסוף שסת' בא זה היה כזה אוח-איך-בא-לי-לחבק-עכשיו-מישו חח ה-פרק !!

DreamS_HunteR

New member
איזה עצוב ../images/Emo7.gif (ספויילר למי שלא ראה)

קיוויתי שג'ולי תמשוך את הגירושין עוד 3 ימים ותעזוב את כיילב אחרי 3 מיליון דולר.. אבל לא קיוויתי שהוא ימות :-\ האמת היא שלא אכפת לי ממנו, אבל מסכנה קירסטין.. שבכלל נמצאת במצב אנוש היום הלוואי וכל הנהגים שעובדים תאונות דרכים קטלניות (כמו של קירסטין) יצאו במצב כמו שלה.. (או שלא יעברו תאונות בכלל
) מה שהוליווד יכולה לעשות.. משו.

Hen m

New member
:&#39../images/Emo7.gif Kirsten's dead...

אוף זה לא הגיוני
אני לפחות מקווה שזה לא הגיוני :&#39
*הוא לא מת הוא לא מת הוא לא מת הוא לא מת*

Hen m

New member
נכון כשקריסטן הלכה אחרי שסנדי הודיע

לה שכיילב מת, חשבתם על זה שעכשיו באמת היא אבודה ולא תוכל להיגמל,
או שזה רק אני?

Aviad1987

New member
השיר מסוף הפרק:

Fix you של Coldplay. לקח לי בדיוק שניה וחצי להתאהב בשיר הזה ומאז אני לא יכול להפסיק לשמוע אותו
תגובה על הפרק בהמשך

../images/Emo31.gifאויי ממש לא נכון

שיר מדהים !! אני התאהבתי בו מהשמיעה הראשונה- וזה נדיר אצלי.

שלטון

New member
אמרתי שאני לא אוהב אותו?

אני אוהב אותו בדיוק כמו שאני אוהב את המוני השירים אחרים של קולדפליי שנשמעים בדיוק אותו דבר.

לגבי זה אני כבר לא יודעת

לא הכרתי את הלהקה לפני ששמעתי את השיר שלהם באוסי. כלומר...אני בטוחה ששמעתי שירים שלהם ולא ידעתי שזה הם. אבל השיר מדהים-הוא כל כך מתאים לאוירה ולפרק ולראיין
ומריסה שרוקדים מחוץ לנשף.

שלטון

New member
לפרק הוא מתאים מצוין

בכלל אני חושב שכל פעם שמשמיעים אותו זה צריך להיות מלווה בקליפ הזה מאו.סי, וגם שלוש דקות ולא חמש דקות פלוס כמו בגרסא המקורית

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif להיכנס

הגירסה של השיר מהOC הרבה פחות טובה מהמקור. במשך כמעט דקה מהשיר יש סולו מ-ד-ה-י-ם של גיטרה (או בס - אף פעם לא הבנתי את ההבדל
) ולדעתי זה החלק הכי טוב בשיר. ולהפתעתי הרבה החלק הזה לא הושמע בOC, ולדעתי זה היה יכול להוסיף המון... ונכון, יש לקולדפליי הרבה שירים בסגנון של Fix You, אבל יש להם המון שירים שלא שנמעים דומים בכלל, וגם ככה לרוב האומנים שקיימים יש דימיון גדול בין שיר לשיר...

שלטון

New member
ממש לא נכון

אוקיי אז הם לקחו מנגינה טיפה שונה ושמו אותה באותה תבנית ששמענו כבר אלף פעמים, אז אני פשוט מעדיף שלא יאריכו אותו יותר מדי ויתנו לי להנות ממה ששונה ומהקונצפט של השיר. תודה באמת שיש כמה שירים שלא נשמעים ככה(וכולם ממש ממש טובים, מה שמראה על יכולת ממש טובה של קולדפליי לכתוב שירים מדהימים ועדיין הם ממשיכים למחזר את אותו שיר). אשמתי שאני רוצה יותר כאלה?

aviGODFATHER

New member
תקשיב...

בתור אחד שמכיר את כל השירים של קולדפליי (למעט חלק מהביסיידים - שירים שלא נכללו באלבומים), לא כל השירים נשמעים אותו דבר. יש דימיון כזה או אחר בין כל מיני שירים אבל להגיד שאלו אותם שירים זאת הגזמה פראית. ותשמע את הסולו של הגיטרה בFIX YOU ותראה איזה קטע טוב זה...

איימיס

New member
-->

אני עד לפני שנה בערך לא ממש הכרתי את קולדפליי ואז ששמעתי כמה שירים שלהם ואהבתי את השירים האלו זה באמת היה נשמע לי אותו סגנון ושהשירים דיי דומים אבל אז שהתחלתי לשמוע יותר ולהכיר יותר אני עכשיו מבינה שזה ממש לא ככה. עכשיו אני מכירה כמעט את כל השירים שלהם ובגלל זה כל שיר ממש שונה בשבילי מהאחר. כמעט כל להקה זה ככה. בהתחלה זה אותו סגנון וזה נשמע שכל השירים הם אותו דבר אבל אם מכירים טוב את השירים הם ממש שונים אחד מהשני, לפחות בשבילך...

שלטון

New member
שמעו אפשר להתווכח על זה שנים

אני לא משנה את דעתי המלומדת. ואותו דבר לגביכם. אז בואו נשכח מזה.

invAsion

New member
בטוח הכרת אותם ../images/Emo103.gif

אין אף אחד שלא מכיר את Trouble.. וזה ממש לא נכון שכל השירים של קולדפליי נשמעים אותו הדבר. (למי שאמר את זה מעלייך).

שלטון

New member
אני באמת שלא סתם אומר

הקשבתי לכל אלבום שלהם כמה פעמים, ויש לי גם ת'אלבום הראשון(שהוא ממש טוב אגב). באלבום השני הם כבר נתקעים ולא מתקדמים בגרוש עם המוזיקה שלהם( בגלל זה לא קניתי אותו, לוויתי אותו מחבר).

למעלה