../images/Emo84.gifפרק מדהים !! ../images/Emo84.gif
מאיפה בכלל להתחיל- קודם כל הסצנה החמודה בתחילת הפרק שראיין וסת' מדברים בביתן הבריכה ואז סנדי מתקשר ומודיע להם שקירסטין עשתה תאונה ושניהם קופצים So cute !!!
אחרי זה ההופעה המפתיעה של תרזה- אומנם ראיתי את הפרק הזה לפני הרבה זמן, אבל אני זוכרת שבזמנו כבר התיאשתי מזה שיחזרו לעלילה של ריאן/תרזה/התינוק וחשבתי שזה כבר יגיע בעונה השלישית, וזה ממש היה מפתיע לראות פתאום את תרזה, מה גם שהיא לא עיצבנה כמו בעונה הראשונה ןאפילו דיי חיבבתי אותה.
סת'/זאק/סאמר-יסלחו לי מעריצי סת' וסאמר אבל אני חושבת שהם פשוט היו
משעממים כמה...כמה כבר אפשר לשמוע את סאמר מתבכיינת בגלל סת' וזאק- אוחחחח אני פשוט לא יכלתי לראות אותם בפרק הזה !!! והכי מצצבן שהם קיבלו מלא זמן מסך, אני אישית שראיתי את הפרק בפעם הראשונה כבר רציתי לדעת- מה קורה עם קירסטין ? מתי ריאן יגלה על הנסיון אונס ? האם ג'ולי תרעיל את קיילב ?...יש כל כך הרבה חומר לעבוד איתו בפרק הזה ובכל זאת הכותבים חוזרים שוב ושוב לסיפר סת'/סאמר/זאק. ואני אומרת לעצמי פאק !!! את מי זה מעניין ???? אנשים נאנסים,משתכרים,עושים תאונות,מתגרשים,כמעט מגלים על קיומו של תינוק שהם לא ידעו שקיים ופאקינג מתים בבריכה !!! למי איכפת מהמשולש הרומנטי המעוות והמשעמם של סת'/סאמר וזאק? למי ??????????? והקטע שסת' בא לסאמר בנשף ןמכריז (שוב) על אהבתו- כמה קיטשי דביק ונדוש !!!
ראיין ומריסה- בניגוד מוחלט היו מקסימים, רעננים ומענינים. בניגוד לסת' וסאמר שהמריבות שלהם טיפשיות המריבות של ראיין ומריסה נובעות מבעיות אמיתיות בגלל זה הם הרבה יותר מענינים אותי, יפה שראיין האמין לה שלא קרה כלום בינה לבין טריי למרות שכל הראיות מוכיחות אחרת (אני סולחת לו על ההיסוס הקטן אחרי שהוא דיבר עם טריי- כי מי לא היה מהסס ?) והקטע שהוא מגיע לנשף והם רוקדים בחוץ לצלילי Fix you היה מדהים.
ג'ולי וקיילב- ג'ולי הייתה מדהימה, ידעתי שהיא לא תעז לרצוח את קיילב, היא לא עד כדיי כך מרשעת. יש בה גם צד אוהב, והתפלאתי לדעת שהיה בינה לבין קיילב מעיין אהבה (אהבה מעוות כזאת...אבל אהבה..). לשם שינוי לא הרסו את פרק הסיום עם הפרומו.- מרענן !! הייתי בטוחה שהם ישדרו קטע אחר מספלייר במיוחד. אם חשבתם שהפרק הזה טוב- הפרק הבא, הוא מדהים !!! לא כדאי לכם לפספס.