הפרק השבועי - 223 - יס וויקאנד

orale83

New member
אמממ כי היא אלכוהוליסטית אולי?!?!

מה זאת אומרת למה היא מתנהגת ככה לסנדי? היא אלכוהוליסטית, מה ציפית? לראות אותה מתוקה ואוהבת? נו באמת... אני בניגוד אליכם ממש אוהבת את קירסטן האלכוהוליסטית היא פשוט מעניינת וזה גם ממש מראה איזו שחקנית מעולה זאת כי אלו קטעים שקשה לפעמים לצפות בהם - שלא לדבר על לשחק אותם. והגיע הזמן שתתעמת כבר עם כיילב!

איימיס

New member
אחלה פרק

אהבתי את הריב של כיילב וקריסטן זה היה באמת חייב לבוא מתישהו וזה היה דיי מרגש אין לי עוד מה לפרט, פשוט פרק טוב אני כל כך מחכה לפרק האחרון... Fix you של Coldplay
זה פשוט אחד השירים הטובים ושמו אותו זה היה כל כך יפה וכל כך מתאים...

reva7

New member
פרק מדהייייים

אהבתי הכלללל בפרק הזה
בעיקר--> את כל הקטע עם האכזבה של סאמר כשזאק יצא מהלימוזינה והאח"כ שהוא העדיף להיות במקום סת' ולדבר על הקומיקס וסת' העדיף להיות עם סאמר!!!!!!!!!!!!!!!
הא כן, ויש לי שאלה- למישו יש תמונה\ תמונות מפרק?? עדיף לא של כיילב וג'ולי...תודה מראש

Aviad1987

New member
הדבר היחיד שהיה בו קצת טעם רע

הייתה ההחלמה המאוד מאוד מאוד מהירה של קירסטין. בחייכם, מפייפר קאט לוקח יותר זמן להחלים. אבל חוץ מזה פרק מעולה. הרבה דברים התחברו, הרבה דברים נגמרו (כמו החיים של הכלב הזה). ואין על ג'ולי
לשם שינוי גם אהבתי את הפרומו לפרק הבא.

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo58.gifעונה שלישית

אותו הסיפור עם טריי,נכון שהוא היה מלא זמן בבית חולים עד שהוא התעורר,אבל בכל זאת.. ביום אחד לקום פשוט וללכת ? ככה סתם? קצת יותר אמינות בקטעים האלה,לא ביקשנו הרבה..

Aviad1987

New member
נכון ואם כבר ../images/Emo58.gifעונה3 בקטנה -

במהלך הפרק שג'ולי אומרת לקיילב "אז כתוב לה מכתב" קלטתי שזה אותו מכתב שהוא כתב ביום מותו(לעע) שקירסטן קיבלה. אהבתי את זה...

LimiMimi

New member
מסכימה.

אני כבר חשבתי שהיא הולכת למות או משהו...
טוב שלא עשו את התאונה הכי חמורה בעולם, ופוף, תראו איך היא נראית. אפילו בביה"ח היא הייתה ממש בסדר. זה היה ממש דפוק

Hen m

New member
../images/Emo2.gif מזתומרת החיים של הכלב הזה../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

כיילב(ז"ל) הוא לא כלב
הוא הדמות הכי מפולפלת בסדרה, חבל עליו..
.

poTeNtial

New member
אני חייב להגיב על הפרק הזה!!!!

אוקיי פרק מעולה אבל באמת.!!! ג'ולי הייתה הדמות האהובה עליי הפרק סנדי מושלם בכל פרק ככה שזה לא חכמה... אהבתי איך שמריסה אמרה לרייאן שהוא בא בדיוק בזמן. גם ת'ריסה הייתה אקסטרא-חמודה והיה נחמד לראות אותה אחרי כזה הרבה זמן סת' היה נחמד שהוע על במה הוא תמיד מצליח לשגע את סאמר ראה ערך הנשיקה הראשונה שלהם...בדוכן נשיקות ההוא.. זאק מלך הנשף? נו קום און!!! לפחות הוא פיצה בכך שהוא רץ להחליף את סת'.. אבל איזה לימוזינה פששש מזכירה לי את זאתי שנסעתי בה לכפר המוזיקה.. ואיזה צבע זה באמת מה שהיא אמרה לו??. טוב באמת כמו שאמרו פה הפציעה של קירסטין הייתה קצרה מדי אני לא אוהב אותה מאז שהיא התחילה לשתות בעעעעע היא אפילו לא חיבקה את סנדי שהוא בישר לה על כיילב.. טוב זהו רשמתי כבר יותר מדי אפילו שאפשר לרשום עוד הרבה על כזה פרק... חחחח אה רגע שכחתי את זה שטריי נשבע באמא שלו חחחחחח נשפכתי בקטע הזה טוב ביי

dht160

New member
אחד הפרקים הטובים ביותר של הסדרה!

פרק מעולה. המון רגעים מרגשים,מצחיקים וזה מסוג הפרקים שאני יכול לראות 50 פעם. רז

../images/Emo84.gifפרק מדהים !! ../images/Emo84.gif

מאיפה בכלל להתחיל- קודם כל הסצנה החמודה בתחילת הפרק שראיין וסת' מדברים בביתן הבריכה ואז סנדי מתקשר ומודיע להם שקירסטין עשתה תאונה ושניהם קופצים So cute !!!
אחרי זה ההופעה המפתיעה של תרזה- אומנם ראיתי את הפרק הזה לפני הרבה זמן, אבל אני זוכרת שבזמנו כבר התיאשתי מזה שיחזרו לעלילה של ריאן/תרזה/התינוק וחשבתי שזה כבר יגיע בעונה השלישית, וזה ממש היה מפתיע לראות פתאום את תרזה, מה גם שהיא לא עיצבנה כמו בעונה הראשונה ןאפילו דיי חיבבתי אותה.
סת'/זאק/סאמר-יסלחו לי מעריצי סת' וסאמר אבל אני חושבת שהם פשוט היו משעממים כמה...כמה כבר אפשר לשמוע את סאמר מתבכיינת בגלל סת' וזאק- אוחחחח אני פשוט לא יכלתי לראות אותם בפרק הזה !!! והכי מצצבן שהם קיבלו מלא זמן מסך, אני אישית שראיתי את הפרק בפעם הראשונה כבר רציתי לדעת- מה קורה עם קירסטין ? מתי ריאן יגלה על הנסיון אונס ? האם ג'ולי תרעיל את קיילב ?...יש כל כך הרבה חומר לעבוד איתו בפרק הזה ובכל זאת הכותבים חוזרים שוב ושוב לסיפר סת'/סאמר/זאק. ואני אומרת לעצמי פאק !!! את מי זה מעניין ???? אנשים נאנסים,משתכרים,עושים תאונות,מתגרשים,כמעט מגלים על קיומו של תינוק שהם לא ידעו שקיים ופאקינג מתים בבריכה !!! למי איכפת מהמשולש הרומנטי המעוות והמשעמם של סת'/סאמר וזאק? למי ??????????? והקטע שסת' בא לסאמר בנשף ןמכריז (שוב) על אהבתו- כמה קיטשי דביק ונדוש !!!
ראיין ומריסה- בניגוד מוחלט היו מקסימים, רעננים ומענינים. בניגוד לסת' וסאמר שהמריבות שלהם טיפשיות המריבות של ראיין ומריסה נובעות מבעיות אמיתיות בגלל זה הם הרבה יותר מענינים אותי, יפה שראיין האמין לה שלא קרה כלום בינה לבין טריי למרות שכל הראיות מוכיחות אחרת (אני סולחת לו על ההיסוס הקטן אחרי שהוא דיבר עם טריי- כי מי לא היה מהסס ?) והקטע שהוא מגיע לנשף והם רוקדים בחוץ לצלילי Fix you היה מדהים.
ג'ולי וקיילב- ג'ולי הייתה מדהימה, ידעתי שהיא לא תעז לרצוח את קיילב, היא לא עד כדיי כך מרשעת. יש בה גם צד אוהב, והתפלאתי לדעת שהיה בינה לבין קיילב מעיין אהבה (אהבה מעוות כזאת...אבל אהבה..). לשם שינוי לא הרסו את פרק הסיום עם הפרומו.- מרענן !! הייתי בטוחה שהם ישדרו קטע אחר מספלייר במיוחד. אם חשבתם שהפרק הזה טוב- הפרק הבא, הוא מדהים !!! לא כדאי לכם לפספס.

סולחת...=]

אבל באמת...כמה אפשר שהיא תבכה עליו????????? בהתחלה היא לא רצתה אותו בכלל...זתומרת היא כן...אבל היא אהבה את זה שהוא רודף אחריה ושהוא הפסיק לרדוף אחריה היא רצתה אותו... בקיצור עשיתי נוסטלגיה... אבל אין על ג'ולי... מאחורי כל הרוע והניתוחים והעיניים הכחולות יש לב טוב

Hen m

New member
ג'ולי באמת מדהימה!

בכלל כל מה שכתבת נכון, סאמר סת' וזאק (או ססז) כבר יצאו מכל חור אפשרי
.

שלטון

New member
הפרק הבא באמת מצוין

לא טוב כמו פרק הסיום של העונה הראשונה, אבל ללא ספק מסמן עלייה דרמטית (ומבורכת, כמה זמן אפשר עם השעמום של סת' סאמר) בסדרה.

shiri li

New member
אמממ ההודעה השבועית.. ../images/Emo10.gif

מה יהיה עלי?! פעם הייתי כותבת פה מלא פעמים ביום! ובגלל כל הלימודים וחוסר שעות שינה אני כותבת פה פעם בשבוע... ;(... אז הנה הניתוח שלי לפרק שראיתי לפני מלאן זמן.. חח: אהבתי, בסופו של דבר. פרק גדוש בדברים די טובים סה"כ, כמו שצריך. למרות שנמאס מאדדדד ממשולש סת'-סאמר-זאק, הפעם סת' וסאמר היו באמת מקסימים. סת' כזה חמוד, וסופסוף הוא הקשיב לעצתה של אנה מהפרקים הראשונים של עונה 1 וקיבל ביטחון עצמי...
... אממ אנחנו צריכים עוד זמן ראיין! הקטע עם התינוק - די, נמאס, באמת נמאס מזה...=\... אממ קירסטן - אני לא יכולה להגיד דעה עליה כי אני פשוט יודעת מה יקרה איתה עד הפרק האחרון ששודר של העונה ה-3, אז קצת קשה לי להתייחס אליה בנוגע לפרק הזה... ג'ולי מדהימה, וזה שכיילב מת באמת מפתיע ומשנה את העלילה כמעט לחלוטין. למרות שהוא רשע, ובאמת בנאדם לא טוב, אני חושבת שהדמות שלו מעניינת ואינטילגנטית. גמרו אותה בשיאה, וטוב שכך. כל השאר - לא היה משו חזק... למרות שבקשר למישה - אני ממש אוהבת אותה בזמן האחרון. היא נהיית יותר אינטילגנטית והמשחק שלה משתפר שיאים בפרקים האלה! =].. זהו בנתיים... מקווה לכתוב פה יותר.. שירילי.

aviGODFATHER

New member
פרק מוזר ותמוה...

אחרי תאונה כמו שהייתה לקירסטן אנשים מתים או נכנסים לקומה. לה הביאו פלסטר ושלחו אותה הביתה... מאוד לא הגיוני
וג'ולי נראתה פשוט פצצה בפרק הזה
גוף מושלם
ומה נסגר עם תרזה
כל עונה תסתיים שהיא באה להרוס לכולם את הכיף
(למרות שהיא הייתה די בסדר כאן אבל אמרו שהפרק האחרון של העונה ממש מבאס אז אני מתאר לעצמי שזה קשור אליה... לא סתם הראו את התינוק)

G A L 17

New member
אני היחיד שצרם לו הפשטות של התאונה?

כאילו פאק , נכנסה בה משאית!!!! הייתי בטוח היא הולכת להישאר על כסא גלגלים או משהו , פתאום איזה שריטה קטנה??!?! או שהם חושבים מה לעשות עם התאונה , או שלא מכניסים אותה , אבל אי אפשר לעשות תאונה ולשכוח תוך פחות מפרק... אפילו עזבו שניה את זה שאין מצב שלא קרה לה כלום , אבל אם מישהו היה מסתכל מאמצע הפרק הוא בכלל לא היה יודע על התאונה , היא הסתובבה חופשי והכל , חוץ מסיבה נוספת לסנדי להגיד לקריסטן להיגמל התאונה הייתה פשוט מיותרת

G A L 17

New member
עכשיו ראיתי...

מסקנה: פעם הבאה לקרוא הכל לפני שמפרסמים הודעה
סורי...

למעלה