הפרק השבועי - 223 - יס וויקאנד

Hen m

New member
זה כמו להגיד שמקדונלדס הפסיקו לענין

לא יודע מה הקשר אבל מה שהכי חשוב זה שזה שיר ענק

Hen m

New member
../images/Emo2.gif חוץ מהלחמניה הרטובה וההמבורגר

השרוף שומדבר לא מגעיל במקדונלדס :p אולי בורגר קינג? רק עם צ'יפס יותר גדול?

שלטון

New member
איכס

אתה רוצה להגיד לי שאתה אוהב ת'אוכל המגעיל הזה?! תאמין לי עבדתי שם חודש ואין לך מושג מה הולך שם במטבחים. חוץ מזה שגם אם הכל שם היה נקי זה עדיין חתיכת אוכל מגעיל.

קמימונת

New member
איזה פרק!

למה, למה כיילב היה חייב למות??
נכון, לא אהבתי אותו אבל.. אוף מסכן.
וטריי כל כך מגעיל. אני שנאת אותו! פיכסה. וזה לא היה ברור שסאמר רוצה לצאת עם סת'? למה היא לא אמרה לו שהיא בוחרת בו כבר בהתחלה? זה היה חוסך את הבלאגן

Dreaming girl1

New member
פשוט לבכות

מדהים! אהבתי את הקטעם של גו'לי וכיילב, שג'ולי שינתה את דעתה, כיילב מת בכל זאת, ואיך שהיא קפצה. זה היה כל כך מרגש
כל הפרק הייתי על קוצים בגללם! הקטעם של זאק וסת' היו מעולים. והסיפור עם האונס כבר מעצבן, אני כבר רוצה לראות מה יקרה כשראיין יגלה.. אוו ספווקי.
מחכה לפרק הבא

vand

New member
פרק מעולה

זה היה ללא ספק הפרק הכי טוב העונה עד עכשיו... כל העלילות זאק סת סאמר, ג'ולי כיילב, סנדי קירסטן, קירסטן כיילב, מריסה טריי ריאן, ריאן תרזה, היו מעניינות מאוד וכולן התאימו לאווירת הפרק. אגב למי שכבר ראה את הפרק האחרון שאלה: הפרומו שהיה הוא בתחילת, אמצע או סוף הפרק הבא?

aviGODFATHER

New member
בגלל זה אני לא רואה את הטיזרים...

YES המון פעמים חייבים לשים את הסצנה האחרונה בפרק וזה די הורס...

GaloshiT

New member
פרק הורסססס

מצד אחד- עצב שהסדרה נגמרת מצד שני-הפרקים האלה כל כך אמוציונליים והתוכן שבהם ואיך שערכו אותם.. פשוט הכול מעולה!!!!!! באמת כל העלילות נפתרו ויש כאלה שיפתרו בחלק הבא... אהבת את הקטע שגולי קפצה למים הנשימה שלי נעתקה לרגע.. כי זה ההיה ממש דרמטי.. והפרצוף שלה... מלינדה-שחקנית מ=ע=ו=ל=ה הפתיעו אותי כשזאק יצא מהלוימוזינה , ציפיתי שסת' ייצא.. אבל כולנו יודעים שג'וש מפתיע לא מעט! מחכה בקוצר רוח לפרק של שבוע הבא!!

עוד שניים לסיום :(

היה פרק ממש טוב, רק לא אהבתי איך זירזו את הקטע של התאונה, לא ראינו איך שהודיעו לסנדי, אחרי היפוך+מעיכה ציפיתי שלפחות היא תשאר איזה כמה לילות בביה"ח. והנשף גם היה מהיר כזה, מחר הנשף-מה בלי תמונות של ההורים לילדים בטוקסידו סטייל בברלי? וטוב שהראו את תרזה כי שכחתי בכלל מהילד..... ואיזה מתסכל זה שריאן עוד לא יודע את האמת על הניסיון לאונס
וגם השיחת טלפון בסוף... כאילו "אבא שלך, הוא מת" והיא פשוט לקחה את הויסקי והלכה. בלי "מה!?!? איך!?!?

invAsion

New member
בקשר לתרגום... ../images/Emo103.gif

ראיתם? זה ענק
או-סים גלים.

חחחח באמת../images/Emo108.gif

אני הייתי מציעה "או.סי-ים" חחחחח אוסים גליםםםםםםם
חעחעחעחעחע מתרגמים בעע. כיילב מת?! לא
אולי לפעמים הוא השם שלו בלי שתי ה-י' אבל הוא כזה נחמד :&#39
אהבתי תקטעים איתם די די די די טריי כבר מתחיל לעצבן "כן כן היא התחילה איתי"
בעעע מ=ע=צ=ב=ן "הוא מת." בלי אזהרה?!?! אררגג...סנדי...יא...אממממ סנד אחד!
כל פרקי מרגש ומעציב אותי מחדששש..
בע. מיאו.

P a r i s

New member
../images/Emo12.gif

אעהעאעהעאה... מה זה היה?? דבר ראשון, למה לעזאזל סאמר הייתה מלכת הנשף ולא מריסה?! חשבתי שמריסה היא המקובלת היפה המושלמת וכו'? קירסטין מעצבנת!! מה הקטע שלה? יש לה בעל כזה מתחשב וכזה מושלם והיא מתנהגת אליו כאילו הוא מובן מאליו זה מרגיז אותי. וגם כשאמרו לה שאבא שלה מת... ככה מגיבים?! מתסכל אותי שעדיין ריאן לא גילה את נסיון האונס... חוצמזה, פרק טוב... הצחיק אותי התרגום... חחחחחח או-סים...

למעלה