הפרק השבועי

אמממ..הפסדתי את הפרק..

התמונה של אן דווקא נראית טובה משל כולן, איזו תמונה השופטים הכי אהבו? תנו לי לנחש - של אמנדה?

niranat

New member
נראה לי של יה-יה... ../images/Emo122.gif

לאדעת, הם לא התלהבו מאף אחת מהתמונות [ובצדק, חרא של תמונות!
]

mary17

New member
גמני חושבת שהתמונה של יה יה

הייתה הכי טובה הקלוזאפ לא
אבל בתמונה הגדולה זה באמת נראה כאילו היא בתנועה יצאה לה תמונה טובה

Sahar 11

New member
../images/Emo45.gif חרא של תמונות

אבל איך אפשר לצאת טוב שנראים ככה?

בפרק האחרון -

הי, אני חדשה פה. אז שלום לכולן. ראיתי את הפרק, התמונה שהם הכי אהבו היא של אמנדה. אצל יהיה הם אהבו את הפנים אבל שנאו את הגוף. את של אן לא אהבו. ומאווה בתאכזבו כי מסוגת ליותר...

niranat

New member
אני מתגעגעת לנורל ../images/Emo4.gif

היא כל כך חסרה.. אן הייתה צריכה לעוף כבר שבוע שעבר, למרות שאני חושבת שהיא ממש יפה, אבל היא לא יודעת להצטלם. כמו שטיירה אמרה - לאף אחת מהבנות האלה לא מגיע להיות טופ מודל, אני יכולה למצוא ברחוב תוך 10 דקות שלוש בנות פי אלף יותר יפות מהשלוש האלה.. הן פשוט לא נראות כמו דוגמניות - גם אמנדה שבתמונות היא די מעולה - לא נראית כמו טופ מודל. ואן יצאה מניאקית שהיא לא אמרה לאווה שלום, כאילו - בחייאת, תהיי בנאדם, למרות שרבתן אווה לקחה אותך איתה לפרס הכי טוב שיכול להיות - אפילו שלום את לא יכולה להגיד?! לא יצאה בסדר.

niranat

New member
אגב ../images/Emo26.gif

לאף אחת מהבנות אין היום תמונה נורמלית.. כולן פשוט הוציאו תמונות מכוערות, ורואים שהן עדיין לא משופשפות - הפוזות שלהן זה של דוגמניות מתחילות שאין להן מושג מה רוצים מהן ואיזה פוזות נראות טוב.. לא באופן כללי, והן גם לא יודעות איך להסתיר את המגרעות שלהן. תכלס, מה שאני אומרת, זה שאי אפשר באמת להיות טופ מודל ב12 שבועות
ומי שיוצאת מהתכנית הזאת - מנצחת או לא מנצחת, היא דוגמנית מתחילה ולא טופ מודל.

גנבת לי את המילים מהפה!

ב-2 ההודעות את כל כך צודקת... נורל חסרה לי בגלל הצחוקים..! אבל היא לא היתה מגיע רחוק
ובאמת אן יצאה מגעילה עם הקטע עם אווה... מעניין אם הן עדיין חברות היום

JULI4561

New member
כן מסתבר שכן .. קראתי ש..

אן ואווה השלימואחרי התוכנית והן חברות טובות ..

Painted Fairy

New member
../images/Emo126.gif

הופתעתי מהתמונה של אמנדה לטובה. עד עכשיו היא נראתה בעיניי נורא, בעיקר עם הבלונד הנוראי שעשו לה בתכנית, אבל אי אפשר היה להתכחש לתמונה שלה היום. לא התרשמתי במיוחד מהתמונה של אווה, אבל אני סולחת לה על זה היות והיא הפייבוריטית שלי ^^ [גם אהבתי את נורל, אבל היא הודחה
] יה-יה יצאה יפה בפנים, פחות בפוזה אבל שיהיה. אני שמחה סוף סוף עם ההדחה
אן בהחלט הייתה צריכה ללכת הביתה.

איזה פרק עצוב...../images/Emo119.gif

אן ואיווה היו כול כך חמודות ביחד ואחרי האתגר שהיה להם חשבתי שהכול יהיה בסדר איתם עכשיו... איזה תילבושת מדהימה היתה לאן
ווואי איך אני מתה על האופנה של יפן!! ועל יפן בכלל!! חבל שאן הלכה

Dark Force

New member
הממ..פרק מוזר../images/Emo56.gif|פגרה|

לא הבנתי מה הלך שם.. אמנדה- שוב את עיוורת, שוב ככל שאת אומרת את זה את רק מדגישה את זה שלא מגיע לך להיות טופמודל, הרי במילא עוד כמה שנים את תהיי עיוורת- ותהיי נכה ולא תוכלי לעשות כלום- באסה. יה יה- אני כבר לא מבין את הבחורה הזו, היא פשוט מפגרת ולא אינטלגנטית. אני די בטוח שגם אם היא הייתה באה לתחרות ולא מאחרת אווה הייתה מנצחת. אני מקווה מאוד שהיא לא תזכה, ואני מתפלל לכך שהיא לא תצליח בתור דוגמנית, חטא הגאווה. אווה- אני לא יודע מה הולך איתה, אבל רואים שהיא השתדלה עם אן- אן פשוט חרא של בן אדם, או פשוט קנאי, ואווה סובלת מכך. מסכנה שהיא נשארה עם אמנדה ועם יה יה במקומה הייתי פורש, איכס. אן- ילדותית, מפגרת, זוועתית וכפויית טובה. "הכל מסתדר עם אווה.." אבל אני עדיין צועקת עליה בכל זמן שיש לי, אני קנאית- היא לקחה אותי לקחת פנינים ועזרה לי למצוא מקומות, אבל אני עדיין שונאת אותך. אני מקווה שהיא למדה לקח, וזה שהיא לא חיבקה את אווה, פשוט מפגר מצדה- הלוואי והכל יתנקם בה. למרות שאני יודע שאחרי התחרות הן חברות טובות. טיירה- נכון שאת יפהפיה, אבל אני כן רואה את הטופמודל הבאה בין ה3. ג'יי- לא יודע מה רצית מאן, אולי הגזמת- אבל השגת את זה. שבוע הבא הגמר, ואני לא חושב שהמתמודדות מוכנות לזה.

JULI4561

New member
נכון!! יה יה כל כך חשה את עצמה!

הלווו ראיתם איך הפרצוף שלה נראה ממש פיכס!!! ואיך היא אמרה שאולי זה טוב שהיא אחרה כי היא רצתה לתת לשאר הבנות הזדמנות..כאילו מה את כבר חושבת שאת הטופ מודל הבאה ?? זה כל כך מעצבן אותי אנשים כאלה גמאני מאוד מאוד מקווה שלא תצליח בתור דוגמנית!

מסכימה../images/Emo119.gif

הם עדיין לא מוכנות לגמר.... אני זוכרת לפני שעלתה העונה ה3ית לארץ והיתה עדיין העונה השניה אז היה כתוב שטיירה היתה מאוד מעוצבנת על הבנות שהיו בעונה ה3ית..ועכשיו אני מבינה למה...o_O

niranat

New member
הבנות לא אשמות...

פשוט אי אפשר להפוך לטופ מודל תוך 12 שבועות, כשאת באה מאפס. אולי לבנות של העונה הקודמת היה את זה באופן טבעי, אבל זאת כבר פאשלה של טיירה - היא בעצמה בחרה את 14 הפיינליסטיות, וכנראה שהיא בחרה בנות לא מספיק טובות בשביל להיות הטופ מודל הבאה.

נכון../images/Emo119.gif

אבל צריך איזהשהי היתקדמות.... אף אחת מהבנות מכול העונות לא היתה פרפקט מהשניה הראשונה אלה היא היתה לא כול כך טובה והיתקדמה לאט לאט

למעלה