הממ..פרק מוזר../images/Emo56.gif|פגרה|
לא הבנתי מה הלך שם.. אמנדה- שוב את עיוורת, שוב ככל שאת אומרת את זה את רק מדגישה את זה שלא מגיע לך להיות טופמודל, הרי במילא עוד כמה שנים את תהיי עיוורת- ותהיי נכה ולא תוכלי לעשות כלום- באסה. יה יה- אני כבר לא מבין את הבחורה הזו, היא פשוט מפגרת ולא אינטלגנטית. אני די בטוח שגם אם היא הייתה באה לתחרות ולא מאחרת אווה הייתה מנצחת. אני מקווה מאוד שהיא לא תזכה, ואני מתפלל לכך שהיא לא תצליח בתור דוגמנית, חטא הגאווה. אווה- אני לא יודע מה הולך איתה, אבל רואים שהיא השתדלה עם אן- אן פשוט חרא של בן אדם, או פשוט קנאי, ואווה סובלת מכך. מסכנה שהיא נשארה עם אמנדה ועם יה יה במקומה הייתי פורש, איכס. אן- ילדותית, מפגרת, זוועתית וכפויית טובה. "הכל מסתדר עם אווה.." אבל אני עדיין צועקת עליה בכל זמן שיש לי, אני קנאית- היא לקחה אותי לקחת פנינים ועזרה לי למצוא מקומות, אבל אני עדיין שונאת אותך. אני מקווה שהיא למדה לקח, וזה שהיא לא חיבקה את אווה, פשוט מפגר מצדה- הלוואי והכל יתנקם בה. למרות שאני יודע שאחרי התחרות הן חברות טובות. טיירה- נכון שאת יפהפיה, אבל אני כן רואה את הטופמודל הבאה בין ה3. ג'יי- לא יודע מה רצית מאן, אולי הגזמת- אבל השגת את זה. שבוע הבא הגמר, ואני לא חושב שהמתמודדות מוכנות לזה.