הפרק השבועי

da381

New member
=//

אן איכזבה אותיי.. באמת אהבתי אותהה.. חבל שזה נגמר ככה עם אווה.. =|

Sahar 11

New member
../images/Emo10.gif

אוףף אן הלכה, למרות שהייתה הפייבורית שלי באמת הייתה צריכה לעוף. מה היה הקטע הזה שלא אמרה לאווה שלום?
לכולן השבוע יצאו תמונות גרועות! אבל של אמנדה הכי נורמלית. יה-יה אלוהים עצבנה אותי שאמרה "עכשיו שפסלו אותי אולי תהיה הזדמנות למישהי אחרת לזכות" משהו כזה... הקיצר, פרק גרוע ושיחזרו כבר לניו יורק!

niranat

New member
../images/Emo45.gif פרק גרוע ושיחזרו כבר לניו-יורק

לא מסכימה עם זה שהתמונה של אמנדה הכי נורמלית.. של כולן מזעזעות
אמנדה נראית בתמונה הזאת מטומטמת ומכוערת במיוחד, בניגוד לבדרך כלל שהיא יוצאת ממש טוב בתמונות.

TauraMan

New member
אח שלי כתגובה על הפרק../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

"אני לא מבין למה הטיירה הזו לא ניצחה עדיין, היא הכי טובה."

niranat

New member
חחח וואו, אח שלך דוגמן או משהו? ../images/Emo9.gif

איזה טמבל

niranat

New member
סהר, כנסי ומיד!!!!!!!!! ../images/Emo123.gif

את כזאת אבלה, אין לך מה להגיד בחיים!? רק לדפוק חיוכים מפה ועד להודעה חדשה כמו איזה מטומטמת, במקום לתת דעה כנה ואמיתית ולהוציא את מה שיש לך? מה, אין לך מה להגיד?! סתאם
ראיתי שהצבעת בחוליה החלשה ובטעות עשיתי שם איזה טעות וההודעה נמחקה, אז תצביעי שוב בשרשור החדש של החוליה החלשה

AVriL AddiCt

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifהם העיפו לי את אןןןןןן!!!!

למרות שידעתי

אן מגעילה

אווה אומרת משהו לא יפה על נורל ואן, ישר אן מחרימה אותה ועוד מסיתה נגדה את שאר הבנות. אבל לאן אין בעיה ללכלך על אווה "נו באמת, מי השחקן האהוב עליך? וכל זה. לאף אחד אין תשובה אמיתי לזה, כולם משקרים. אווה את משקרת על זה, את לא מבינה ואומרת שכן" - למה היא מתקיפה את אווה פתאום? לאווה קרה אותו דבר, היא הרגישה מאוימת אז תקפה את נורל, ואן התייחסה לזה כאילו אווה יא האדם הכי נורא אי פעם. אבל ברגע שהיא קלטה שהיא עומדת להפסל והרגישה מאוימת - היא עשתה בדיוק אותו דבר, ותקפה את אווה. וזה עוד אחרי שכל הפרק הזה אווה רק עזרה לה, ובכלל בדר"כ במשהלך הסדרה אווה עזרה ותמכה בה - מי חיבק אותה במטוס שלא תפחד? ומי ניחם אותה שיצאו לה תמונות גרועות? רק אווה. והיום היא גם עזרה לה למצוא את החנויות וחלקה איתה את הפרס שלה - ואן? אן חושבת שאפילו חיבוק לא מגיע לאווה לקבל? את אמנדה ויה-יה שלא אכפת להם ממנה בגרוש היא מחבקת, ואת אווה, לא? אין - סופית, אן היא הבחורה הכי מגעילה שם. אפילו יותר מיה-יה ואמנדה שגם הן מגעילות.

בידיוק מה שרציתי להגיד

וגם אחר כך רואים את אן כותבת לאווה מכתב כאילו, תהיי בנאדם,תני פאקינג חיבוק למי שהייתה חברה הכי טובה שלך ב11 שבועות האלה!!! אני ממש אוהבת את אווה מהאודישן הראשון,שהיא הייתה מיס דיווה מעצבנת אהבתי אותה. היה לי די עצוב לראות את אן,יהיה ואמנדה יושבות בחדר המתנה ביחד,ואווה בצד. ודוגרי,אני מרחמת על אווה. היא באמת אוהבת את אן אפילו כשהן חיפשו בגדים לגו-סי שהיה להם בפרק,היא אמרה לה שהיא מוכנה ללכת איתה לחנות אחרת.... היא באמת בנאדם! אן ממש חמודה,אני אהבתי אותה אבל היא פשוט הייתה מגעילה בסוף הפרק.

מה שיש לי להגיד אחרי צפייה בפרק,

זה שאן פשוט מגעילה. אני חושבת שהיא מקנאה באווה, אין לי סיבה אחרת. בהתחלה רבתן, אוקיי, אפילו שכולן היו ביחד ואווה הייתה בצד, היא לא התחילה ללכלך על אן לשניה. ואילו אן - רק מוצאת דברים רעים חדשים להגיד על אווה. וכמה שאווה נחמדה לאן זה כנראה לא מספיק לה - אפילו חיבוק אחד קטן לפני שהיא עוזבת את הסדרה היא לא מוכנה להקדיש לה. ודיי ריחמתי על אן אחרי מה שג'יי אמר עליה. התמונה הטובה ביותר לדעתי היא של אווה. אן ואווה היו ממש חמודות כשהן קפצו ושמחו יחד ואמרו שהפרס שלהן היה שווה יותר מכל הפרסים שיה-יה קיבלה ביחד. באמת הגיע ליה-יה פעם אחת לא לזכות. וזה מפחיד אבל אני מתחילה באמת לאהוב את אמנדה. היא פשוט כזו נייטרלית, והתמונות שלה טובות. פרק טוב.

אותי אמנדה עדיין מעצבנת

היא לא יכולה לעבור שתי דקות בלי משפט ה"ליגלי איי אם בליינד" שלה? כל פעם שאני שומעת אותה אומרת את זה בא לי לבוא ולנקר לה את העיניים שבאמת תהיה עיוורת (בסגנון ה"מה אתה בוכה? בוא הנה, אני אתן לך סיבה לבכות!")

למעלה