הפרק של אתמול

במילה אחת א-כ-ז-ב-ה...

אחד מהדברים שהכי אהבתי ב"האוס" זה הטקסטים המעולים והשחקנים שניבחרו בקפידה רבה, עד לפרק האחרון..... מישהו באמת אמור להאמין שככה ההורים של האוס ניראים? כאילו הלווווווו!!!!!!!!! הבנאדם כמעט בן חמישים!!!!! וההורים שלו היו בני 60+ וגם זה בקושי.... זה היה ניראה שהם החברים הבוגרים שלו.... לא ניראה אמין בגרוש!!!!! קיצור- התאכזבתי....

../images/Emo45.gif../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

גמני שמתי
לזה חחחחח הם יכלו גם לבחור שחקנים שניראים קצת יותר מבוגרים נו טוב

Hieros Gamos

New member
תראי, האוס בן 46, הגיוני מאוד

שההורים שלו בני 64. אחרי הכל, הוא דור הבייבי-בום ואבא שלו הוא בכל זאת איש צבא מה שכנראה אומר שהם עשו את הכל מהר. זה לא כל כך לא הגיוני. התאכזבת, לא נורא. עזבי אותך מאיך שהם נראים, סבתא שלי בת 75 והיא נראית בת 65 זה לא כזה קשור. תחשבי על הסצינות עצמן...

gs4ever

New member
סבתה שלי בת 58

סתם בא לי להשוויץ סבתה רבה 82 סבתה 58 אמא 41 ואני22 :)

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif מאוד בוגר באמת...

כולם אצלי יותר מבוגרים מאצלך חוץ ממני

ברור שהצנות הכי חשובות, אבל

עדיין- זו סדרת טלויזיה, וטלויזיה עובדת על ויזואליות- יענו אשכרה לראות כדי להאמין, לכן- זה אמור להראות אמין- מה שזה לא היה ניראה (ועזבו אותכם מחישובים והשערות תוך כמה זמן הם עשו אותו ובאיזה גיל.?) לי זה אומנם קצת פגם.. אבל זה לא אומר שהתיאשתי מהסדרה.. חח ממש לא.... חפיף..

Hieros Gamos

New member
אני לא ראיתי את זה כפגם כי עוד פעם,

יש לזה הרבה מאוד היגיון...

../images/Emo41.gif הפרק של אתמול ../images/Emo41.gif

מצטערת שזה לא שרשור פרק מושקע, כמו שאתם יודעים - יש לי מחסור חמור בזמן.
בעניין הפרק, אני אגיד בקיצור: - האופנוע של האוס מגניב ביותר.
- התאכזבתי מההורים של האוס. זה היה יכול להיות נושא כ"כ מוצלח והם קצת פישלו. - ווילסון עשה לי את הפרק, אני אוהבת אותו.
שרשרו לכאן תגובות.

הכי פחות טוב עד עכשיו, נראה לי.

הקטע עם ההורים של האוס באמת היה אכזבה. ציפיתי לפצצת אקשן. אבל מסתבר שזה נושא כאוב, ולראות את גרג מדוכדך זה פיצוי לא רע בכלל...

להוכיח את הטענה שלי ../images/Emo29.gif

(שבטלוויזיה השוליים נחתכים) ככה אמור להראות השוט האחרון של הפרק של אתמול
לפחות אצלי בטלוויזיה לא ראו את כל ה"פארקינג"... :X בקשר להורים של האוס, אני דווקא חושבת שזה היה מוצלח. גם אני כמו קמרון מאוד הסתקרנתי, אבל בסוף מסתבר שהם אכן אנשים נורמליים! "not the caring till your eyes pop out" LOL

DarkMagic17

New member
כלכך מתאים לך לחשוב על זה../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

זה לא ייאמן
אני רואה אותך יושבת בבית ומדמיינת גמדים וחזירים כחולים מקפצצים בשולי המסך ואומרת "דאמ, אם רק הייתי יכולה לראות אותם"

2X05 - DADDY'S BOY

הפרק הזה בעצם עוסק בשקרים והורים. החל ממתי שהאבא אומר לקרנל לא להשתכר במסיבה ושנייה לאחר מכן אנחנו רואים אותו שותה ובמהלך כל הפרק כשכל השקרים שלהם אחד לשני נחשפים; תאונת הדרכים, הנסיעה לג'מאיקה. גם את ההורים של האוס אנחנו פוגשים בפרק הזה. מרגע שהאוס עונה לטלפון ואנחנו מגלים שאמא שלו מהצד השני של הקו מתעוררות אצלנו ואצל השלישיה העליזה ציפיות רבות, שלא לדבר על ניסיונות ההתחמקות הנואשים של האוס שגורמים לנו לחשוד עוד יותר. אז קמרון הטמבלית כמובן חייבת להדחף באמצע (ואני אוהבת אותה, שלא תבינו לא נכון) למרות שהיא מבינה בהמשך שעדיף שלא. בסופו של דבר אנחנו מגלים שבסה"כ הם זוג די נורמלי, אלא שהאוס לא מת עליהם בכל זאת (הוא אומר שהוא לא אוהב את אבא שלו, אבל אני גם לא חושבת שהוא משוגע על אמא שלו במיוחד), וזה כנראה הרבה יותר מציאותי וסביר מאשר שהם נעלו אותו בארון למשך שבע עשרה שנה, לפעמים ילדים סתם לא אוהבים את ההורים שלהם (בייחוד ילדים מיוחדים כמו גרג
). מעניין שמה שמפריע לו הוא בעיקר העובדה שלא נתנו לו אף פעם לשקר, ככה שכשהוא אומר "They lie to us because they love us. Who's getting teary?" יכול להיות שהוא אפילו אומר את זה בשמץ של קנאה. הוא מרגיש שהציפיות ממנו היו מוגזמות ולמעשה הוא לא חש איתם בנוח כי הוא מרגיש כמו אכזבה, כמו שווילסון אומר בסוף. השיחה שלהם הייתה מעניינת, האוס מנסה להתחמק מכל דיבור רציני שהוא, והאבא הקרציה שלו עם שורת המחץ: "You just don't know how lucky you are". אני והאוס כנראה חשבנו על אותו דבר ברגע ההוא - לחנוק אותו. עוד נושא שנוגעים בו בפרק הוא היחסים בין האוס לווילסון, נושא שתמיד טוב לשמוע עליו. הרעיון של ההלוואות שהוא לוקח סתם כדי לבדוק כמה ווילסון מוכן לתת היה גדול, למרות שעדיין קשה לי להאמין שזה היה ברצינות, כי אם כן.. הגיע הזמן שהוא ידבר עם פסיכולוג, ומהר. ואני אצרף כאן ציטוט שמדבר בעד עצמו: Cameron: What do you do with your cane? - House: If he buys me dinner, he’ll find out. היו גם קטעים בפרק שלא ממש אהבתי. הסצנה בה תופסים את קמרון ואת הבחור עם המכנסיים למטה הייתה צפויה מדי, הדיאלוג הראשון של האבא והבן היה קצת מבחיל והסיום היה מעצבן (אני מדברת על הקטע בו רואים את השלט של חניית הנכים. ווילסון השתמש כבר במונח "נכה" לפני דקה, ראינו את הסימון על הכביש, הבנו את הרעיון! לא צריך להגזים כי זה סתם יוצא שמאלצי), גם ההורים שלו שנראו בגילו היו קצת לא אמינים, אבל שיהיה. יש המון אירוניה בסיום הפרק - האבא ששיקר לו לגבי התאונה של אמו כדי להגן עליו (ואכן הוא אף פעם לא שותה ונוהג, כפי שהוא אמר), הוא שהביא לו את המתנה שתהרוג אותו, ובסיום הוא משקר לו שוב שהכל יהיה בסדר. לסיכום, פרק מאוד מעניין שמלמד אותנו עוד קצת על החיים של האוס 8.5/10
ציטוט: Wilson: I lied. I've been lying to you in increasing amounts ever since I told you you looked good unshaved, a year ago. It's a little experiment, you know, see where you draw the line. יש לציין שמאוד נהניתי מזמן המסך הרב שווילסון קיבל בפרק הזה

ילדים מיוחדים כמו גרג ../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif

בקשר להלוואת הכסף - קשה לי להאמין שזה *לא* נכון. זה משהו שמאוד מתאים להאוס לעשות, וכשחושבים על זה, זה די גאוני לעשות את זה
. אני דווקא מאוד אהבתי את הסיום, במיוחד כי הדהדה לי השיחה של האוס ואבא שלו בראש - האוס: קניתי אופנוע חדש. בטח ראיתם אותו, כתום עם שריטה ענקית עליו. אבא של האוס: האופנוע בחנייה של הנכים?

למעלה