הפרק של אתמול

Hieros Gamos

New member
אני גם די בטוחה שזה נכון. לעומת זאת

מה שווילסון אמר...זה לא הגיוני כבר מעצם העובדה שהאוס (או יו...מי שאתם בוחרים) נראה כל כך הרבה יותר טוב לא מגולח! זה גורם למה שהוא אמר להשמע לא אמיתי
חוצמזה שאני לא חושבת שהוא באמת יכול לשקר להאוס לאורך זמן (כל החכמים בלילה שראו את HVG אמרתי לאורך זמן
) אגב מיס קדחת
כל הדיאלוגים של האוס ו-ווילסון לגבי הארוחה יכולים להתפרש בצורות כל כך שיפריות- Unlike her I can make it worth your while!! LOL כל פעם שאני שומעת את המשפט הזה הוא מצחיק אותי מחדש

זה די בכוונה ../images/Emo29.gif

כלומר, האוס רומז לכיוון הזה, אבל הוא אומר את זה בצחוק
וגם אני חושבת שמה שווילסון אמר לא נכון, הוא אמר את זה סתם בשביל לעצבן את האוס. אבל העובדה שהוא חושב שהאוס לא נראה טוב עם זיפים רק מוכיחה שהוא לא הומו (שזה, אגב, משהו שרוברט מנסה להוכיח בראיון שקראתי
)

Hieros Gamos

New member
אני יודעת שהוא אמר את זה בצחוק...

אבל האדוקים עשויים להגיד שבכל צחוק יש קצת אמת
אני כל כך שונאת את המשפט הזה...חוצמזה ששניהם בערך הכי סטרייטים בעולם...לפחות האוס מבחינת ההתנהגות (נכון, ווילסון כל הזמן מחליף נשים אבל יש שיטענו שזה בגלל שהוא לא נמשך אליהן
). או שהוא סתם שקרן
מנסה להוכיח שווילסון לא הומו?! את יודעת איפה הראיון הזה? OMG זה בטח כל כך מצחיק

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוקיי זה סביר להניח עוד

יותר מצחיק
יש לך לינק או משהו?

כמובן ^^ ../images/Emo29.gif

הראיון עם רוברט הוא חלק מכתבה בת שלושה חלקים לכבוד הפרק הכפול. יש גם ראיון עם קייטי ג'ייקובס (שהיא אחת מהמפיקות של התוכנית). ועוד כתבה על הפרק הכפול, שהיא מין שילוב של דברים משני הראיונות. לצופים בקצב של הארץ - יש ספויילרים בכתבות. לצופים בקצב של ארה"ב - בכתבה האחרונה אין ספויילרים, בראיון עם קייטי ג'ייקובס יש ספויילרים לפרקים הבאים, הם אמורים להיות מסומנים, אבל אני בכל זאת ויתרתי עליו. ובראיון עם רוברט אין ספויילרים, אבל יש שאלה אחת שהיא שואלת אותו על הפרק האחרון, אני מנחה שהוא לא גילה כלום, אבל שוב, דילגתי עליה
.

סתם השקעתי בהודעה? ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

סביר להניח שלא קראתי את זה כי זה היה ספויילר כשפרסמת את זה(?)

Hieros Gamos

New member
אממ פירסמתי שבוע שעבר...או שזה היה

ביום שישי. אממ זה היה אחרי שראיתי את אופוריה I ולפני שראיתי את אופוריה II. אז אממ... יום רביעי נראה לי אולי.

Tal2012

New member
אהה סליחה עד כאן ../images/Emo70.gif

רוברט מאורס באושר !!!
לא הומו !!! חחח

אני יודעת ../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif

חוץ מזה, גם את זה הוא אמר המון פעמים בראיון
. הנה ציטוט מהראיון:
“I’ve achieved everything I wanted to do. When I was growing up, I wanted to be Kevin Kline, Sam Waterston. I grew up watching the Public Theater and Shakespeare in the park and Marion Seldes. I mean, I may as well be gay.” (interviewer) I’m not entirely sure you’re not.​
ועוד ציטוט:
(Interviewer) Yeah. [Hugh] called me once directly for an interview. I was expecting the publicist to put him through, but it was just that voice on the phone. I was sort of thrown for a minute. “As we know, I’m straight, but yeah, it’s like, homina homina homina.” [laughs]​

Tal2012

New member
וואי איזה צחוקים

חח אני בדיוק קוראת את הכתבה, הוא מזכיר את בת דודה שלי כמה פעמים We live in New York and [my fiancé] was in California] and she likes it because I’m on it. " The idea of me watching myself on TV, alone in Santa Monica, was just about... " חחח הבית שלהם בסנטה מוניקה כזה חמוד חח דופלקס קטנצ'יק יפה
"play with my dog" חחח הכלב בראדלי שסיפרתי לכם עליו, אפילו העלתי תמונה שלו חח כזה כלב שרוט
הוא גם אומר הרבה פעמים שהוא רוצה לחזור לתאטרון, בדיוק מה שהוא אמר לי חח יופי ! דוגל בדברים שלו
"have kids" הוא מת על ילדים ממש !!
יאוו נוסטלגיות

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה חמודה חח תביאי אותו להתארח

Tal2012

New member
אין לי את האימייל שלו,

יש לי את האימייל של בת דודה שלי והיא תמיד מעבירה לו את מה שאני רוצה להגיד לו חח . למען האמת בדיוק אתמול בערב שלחתי לה אימייל

Tal2012

New member
אני מאושרת שהראו הרבה את וילסון ../images/Emo70.gif

סוף , סוף מראים אותו הרבה יותר זמן
חחח קיפצתי בבית מרוב אושר

../images/Emo45.gif

בפעם הבאה שיוצא לך לדבר איתו (איתם) תגידי לו שהוא עושה כאן המון אנשים (בחורות?
) מאושרים.

למעלה