ושיגיד ליו שהוא עושה עוד יותר אנשים ממש ממש מאושרים ^_^'
מ מאוהבת לנצח New member 9/5/06 #32 כול הכבוד נעמה!../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif שמצאת זמן לבוא לבקר אותנו! גמני אוהבת את וילסון..מפרק לפרק הוא נהיה יותר חמוד
כול הכבוד נעמה!../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif שמצאת זמן לבוא לבקר אותנו! גמני אוהבת את וילסון..מפרק לפרק הוא נהיה יותר חמוד
T Tal2012 New member 9/5/06 #40 כנסו , כנסו ../images/Emo26.gif אתם כל כך מתים מצחוק פה . הקטע של האופנוע בשפה מוזרה אוי אני הריצפה פשוט . איך צ'ייס צוחק חח חמודי
כנסו , כנסו ../images/Emo26.gif אתם כל כך מתים מצחוק פה . הקטע של האופנוע בשפה מוזרה אוי אני הריצפה פשוט . איך צ'ייס צוחק חח חמודי
T Tal2012 New member 9/5/06 #41 זה בספרדית חחח עד שהבנתי וואי אני כל הריצפה כבר כמה דקות שלמות. מתוק האוסי
H Hieros Gamos New member 10/5/06 #43 גאד זה כל כך נורא! איך הם רואים את זה!! וזה חצי מהאירופאים ככה!! פשוט נורא!! אני כל כך שמחה שבישראל לא כל כך טיפשים....
גאד זה כל כך נורא! איך הם רואים את זה!! וזה חצי מהאירופאים ככה!! פשוט נורא!! אני כל כך שמחה שבישראל לא כל כך טיפשים....
כ כבשה מייללת לירח New member 10/5/06 #44 כן, זה נורא... ../images/Emo29.gif וגם אצל האמריקאים זה ככה, בחלק מהמקרים לפחות... תמיד כשמשדרים בארץ כתבות מאמריקה ומראיינים מישהו מארץ אחרת יש דיבוב, ואפילו דיבוב גרוע, כזה שלא מוחקים את הקול המקורי רק בארץ לומדים לקרוא או משהו? :X
כן, זה נורא... ../images/Emo29.gif וגם אצל האמריקאים זה ככה, בחלק מהמקרים לפחות... תמיד כשמשדרים בארץ כתבות מאמריקה ומראיינים מישהו מארץ אחרת יש דיבוב, ואפילו דיבוב גרוע, כזה שלא מוחקים את הקול המקורי רק בארץ לומדים לקרוא או משהו? :X
H Hieros Gamos New member 11/5/06 #48 ../images/Emo6.gif נראה לי ככה. מוזר. העיקר שאנחנו מקום 44 מתוך 50
ק קדחת בצנצנת New member 11/5/06 #49 ../images/Emo6.gif דיבוב זה דבר כ"כ מגוחך. והקול של קמרון מכוער מאוד.