הפרק של היום בסטאר

../images/Emo58.gif בעיקר (אבל לא רק) לגבי C

טוב הוא שר את "bohemian raphsody" (!!!!) ואלה הביקורות מהשופטים: Randy - for performance i'll give you a 10, for vocals - a 7 Paula - now you've proven you're one to beat in this competition Simon - astonishing (אם כי לא ברור אם הוא היה ציני, יש על זה ויכוח..) זה הכל מהפורומים, מי שקיבלו את הביקורת הכי פושרות היו סקוט ונאדיה יו אני מתה לראות את ההופעה כבר!!!!

darklighter

New member
גמאנייייייייייי../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif

C RULES!!!
איזו בחירת שיר אמיצה!!! מתה לראות את זה
אהבתי את החתימה שלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך(L)

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifהפרק של היום בסטאר../images/Emo41.gif

כרגיל- אין צורך לסמן ספוילרים, אבל לא לרשום מידע בכותרת. תהנו

shavitlavi

New member
נראה לי ש...

נדיה-נראתה מצוין, לא זייפה בכלל אבל השופטים צדקו,לקחה שיר בעייתי.בכל אופן הבחורה חיית במה. בו-הופעה בינונית. כבר נתן גדולות מזה. אנואר-חזר ובענק. בפעם הראשונה מזה שבועות שהוא ביצע שיר שלם בסולם הנכון ואכן קול מדהים יש לבחור. פדרוב-לקח שיר מדהים ויצא בסדר אבל לא יותר מזה. וונזל-מקסימה, כוכבת,ביצוע טוב מאוד. ממש דיוה קטנה. סקוט- התחיל בזיופים והמשיך יותר טוב אבל... (צריך לעוף למרות שאני מחבבת אותו) קארי-נראתה פיצוץ במראה קלי קלארקסון מהעונה הראשונה אבל חירבנה את השיר לחלוטין.אחת ההופעות היותר גרועות של התוכנית. קונסטנטין- 100% מסכימה עם רנדי. על ההופעה 10 לגבי ה-vocals טעון שיפור קל. געגועים עזים לניקו וג'סיקה.

ladydaniel

New member
ורשמיי מהתוכנית הם:

קודם כל אני מוכרחה לציין שהתוכנית היום היתה הרבה הרבה יותר טובה מהתוכנית של שבוע שעבר!!! אני לא בטוחה שזה היה סדר ההופעות אבל זה מה יש...
נדיה - מה זה הלבוש הזה??? כאן זה גם המקום לשאול מי לכל הרוחות מלביש אותם??? ובאשר לשיר הוא היה בסדר אולי קצת משעמם והיא שרה לא רע אבל גם ממש לא טוב!!! היא מאוד ירדה בעיני, בהתחלה דווקא היא הייתה אחת הפייבוריטיות שלי.
בו - הביצוע היה בסדר השיר גם. הוא די נשאר באותה רמה כל הזמן... אותו סגנון בקיצור אם צריך לדרג אותו היום אני אתן לו - 6.
אנואר - היה מדליק חמוד, קצב טוב ושיר סבבה. בסולם שלי הוא מקבל 8.5
אנתוני - מאוד הפתיע אותי לטובה, בשבוע שעבר מבחינתי הוא יכל כבר לעוף מהתוכנית והפעם הוא נתן הופעה מאוד טובה נחכה ונראה מה יהיו התוצאות
סקוט - אוף, אוף, עוף!!! יאללה תעוף כבר בעיני הוא לא יודע לתת הופעה, והוא יותר מידי שחצן - סקוט אם לא הבנת, אתה ממש מיותר בתחרות הזאת, בסדר אז היום יצא לך קול יפה אבל בד"כ אתה ממש איום ונורא!!!! - וכמו שאריאל הורוביץ אומר: "יאללה ביי"
וונזל - אח אחחח וונזל את מדהימה, עם קול מעולה ביצוע מעולה ובכלל את בשבילי בין השלישיה האחרונה - עשית קפיצת דרך אדירה כל הכבוד!!! (וזה למקרה שהיא קוראת
)
קארי - איזו אכזבה , ממנה ציפיתי ליותר... גם הקול לא היה משהו מיוחד גם העמידה על הבמה, קיוויתי שהיא תהיה יותר טובה אפילו הבגדים שלה לא היו משהו, סתם ג'ינס וחולצה - מקווה שתישארי אני עוד לא מוכנה להיפרד ממך ושהביצוע של התוכנית הבאה יהיה יותר טוב.
קונסי קונסי - אתה הכוכב האמיתי - כי בשבילי הכוכב הוא אתה!!! למרות שרנדי נתן לו רק 7, בסולם מאו (שלי) הוא 10 ההופעה השיר שהוא בחר הביצוע, הקול בקיצור - הכל היה פשוט נפלא - תמשיך כך קונסי שלי, אתה המלך כל כך נפלא ששמרו את הטוב ביותר לסוף היה למה לחכות אוהבת אותך
5 הפיינליסטים בשבילי הם: קונסי, קארי, וונזל, בו, אנואר בהצלחה לכולם מאו..

MoGanC

New member
../images/Emo162.gif__../images/Emo162.gif

נדיה - דווקא אהבתי את השירה אבל היא לא נכנסה לשיר וכמו שסיימון אמר - טפט. בו - לא אהבתי.הסכמתי יותר עם סיימון,הוא צריך להביא את מה שהוא יודע לשירים ידועים ולא לקחת שירים ולשיר אותם אותו דבר. אנוואר - מה עשה? ישב על כסא ושר.שירה טובה,אבל השתעממתי. אנתוני - קצת גרוע בהתחלה אבל לקראת הסוף הוא סחף את הקהל והשירה היתה בסדר,אבל הוא עדיין טיפה לא מדייק וזה צורם לי. ונזל - יפה,אבל דומה מדיי להופעה שהיא נתנה לפני 3 שבועות. סקוט - סוף סוף הוא משתגע קצת.הוא יודע שהוא בסיכון וזה מה שרציתי לראות ממנו.רק חבל שהוא בלבל את המוח לסיימון אחרי שהוא אמר את דעתו. קרי - הולי קראפ! @_@ נראה כאילו היא הקשיבה לעצה של פנטזיה משבוע שעבר.הקול שלה דווקא עבד דיי טוב,אבל היא טיפה השתגעה יותר מדיי (גאד,בחיים שלי לא חשבתי שאני אגיד את זה על קרי). קונסטנטין - אני לא חושב שצריכים לשיר את השיר הזה בתחרות,גם אני לא חושב שהשיר הזה עובד כשמקצרים אותו,זה הורס את המשמעות שלו,אבל! הוא הצליח להוציא מזה את המיטב.אני מניח שזה משהו משהו שלא הבנתי זה - בו וקונסטנטין נולדו ב1975,זה אומר שהם בני 30? חשבתי שמגבלת הגיל לתחרות היא 28, אני טועה?

Juliann

New member
הסבר לגבי הגיל

קונס נולד בספטמבר, זה אומר שרק בעוד חצי שנה הוא יהיה בן 30. כרגע הוא בן 29. החוק של איידול הוא שאתה צריך להיות בן 28 שאתה נבחן לתחרות. קונס נבחן בקיץ, מספר חודשים לפני יומולדת 29, כלומר, הוא היה בן 28 שהוא נבחן וזה כל מה שצריך.

•BluEyeS•

New member
ווואאאווווווווווווו ../images/Emo99.gif

קונסטנטיןןןןןןןןןןן איזו הופעה מדהימההההה הוא שר מצוין, מה רנדי נתן לו 7? וסיימון אמר שזה "אסטונושינג" (המילה פשוט מאבדת משמעות בעברית)!!!
אהבתי את המחווה לקווין עם הזמרות ליווי על המסך חחח גם וונזל הייתה מעולההה השאר... ככה ככה... מקרי ציפיתי ליותר =\

Anat L

New member
מי אתם חושבים שיעוף?

עד כמה שזה עצוב נראה לי שנדיה. היא מעולה לדעתי אבל בזמן האחרון היא בחרה שירים גרועים, בגלל זה יש לי הרגשה שהיא תעוף השבוע, למרות שברור שלסקוט מגיע לעוף.

14מתן

New member
לדעתי...

נדיה או סקוט או אנתוני או אנואר צריכים לעוף בעצם גם קונסטנטין וגם בו לא יזיק אעהההה תקף אותי יצר אנטי-עונה4

yinnon2

New member
top 8

התכנית הייתה מצוינת!! לא היו גרועים היום!!
וונזל הייתה מצוינת-הכי טובה היום..(אחריה אנואר..)
קארי וקונסטנטין ימשיכו להוביל..פשוט יש להם את זה..
אנתוני הוא המשתפר ביותר בתוכניות האחרונות...
סקוט חייב לעוף!ומיד! (וחבל שאסור להשמיץ מתמודדים בפורום..)
גסיקה חסרה מאוד..
בו הוא הרוקר האמיתי (חח סקוט הזה חי בסרט..קונסי כבר הפך לפופ איידול,אין מה לעשות..)

DaRk LoLi

New member
איזה תוכנית..

הטופ שלי להיום היו
אנתוני-הוא היה פשוט מעולה
קונסי-גם היה ממש ממש מעולה
וקארי הייתהההה מצוינת
כול כך אהבתי את השינוי
go carrie go carrie היא הייתה מצוינתת

Juliann

New member
מגילתי השבועית טופ 8 סטאר וורלד ../images/Emo9.gif

קונסי היה תינוק מוזר. קארי היתה יפיופה. בו היה התינוק הכי מאמי בעולם [איזה עינייםםםם]... וסקוט נראה כמו רוצח שכיר גם בתור תינוק. וזה רק אני או שחלק מהם התחילו לקחת שיעורים פרטיים מקונסי באיך להתחיל עם המצלמה
אנואר עקב אחרי המצלמה היום, גם אנתוני, גם סקוט, גם קארי וונזל.. נאדיה- נראתה מהממת, ממש דיאנה רוס. והווקאלס לא היו נוראיים אבל השיר באמת מ-ש-ע-מ-ם וכל הכריזמה בעולם לא היתה יכולה להציל אותה. בו- בו ממש מתוק וצנוע כאדם. אבל בשבילי הוא זמר ופרפורמר ממוצע. היום לא היה שונה מזה... שיר שלא דיבר אלי, הופעה בינונית... הקפיצות בסוף מיותרות ולא הבנתי בכלל על מה רנדי ופאולה קשקשו. עם הופעות כאלה הוא רק מתרחק מהפיינלס לא מתקרב אליהם. אנואר- פשוט CLASS ACT הכל בו כל כך קלאסי ומקסים. השיר התאים לו בול, הוא שר כמו מלאך, הקול הכי טוב בתחרות HANDS DOWN! הטון שלו מיוחד, הוא נראה נפלא היום ולמרות שהוא הומו [כנראה] אני בטוחה שמספיק נשים מאוהבות בו. אנתוני- הופה, זה התחום שלו. שיר פופ קצבי וחביב. סוף סוף סיימון יצא לו מהוריד. הגיע הזמן. WELL DONE אנתוני. וונזל- אני בדרך כלל ממש אוהבת אותה, היא מתוקה, פשושית כזאת. אבל משום מה השבוע פשוט לא אהבתי. השיר היה בלעע למרות שכל השופטים טענו שבחירת השיר מעולה אני פשוט שנאתי. סקוט- החלטתי באופן רשמי להפסיק לכתוב לו ביקורות. חבל על זמן ההקלדה כולנו יודעים שהוא הדבר הכי נורא באיידול מאז שזה התחיל. קארי- כפרה עליך
אתם יודעים למה אני מאוד מעריכה אותה? כי היא לקחה ס-י-כ-ו-ן! היא לקחה שיר רוק ולמרות שהקול שלה ממש לא התאים לזה, ולמרות שהיא נראתה מפוחדת כמו כלבלב היא נסתה ~פרופס טו קארי~ קודם כל היא נראתה מדהים, כמה פשוט ככה יפה. ובאמת כל הכבוד על זה שהיא לקחה ז'אנר לגמרי אחר, והבעיטה בסוף חחחחח כל כך קונסי! כולם מעתיקים ממנו בזמן האחרון! [משום מה
] קונסי- אין מילים, פשוט אין מילים בפי. כמה שאני אגיד מדהים זה פשוט לא יספיק. ההתחלה עשתה לי צמרמורת, המילים ואיך שהוא שר את זה... [יכולתי לחיות בלי הוצאת הלשון אומנם] וגם הפזמון הרוקיסטי היה לגמרי לא צפוי והסיום השקט.. פשוט גאוני. הופעה גאונית. מדהים מדהים מדהים!!! ואם תשוטטו בפורומים תראו ש 90% מהצופים חושבים כמוני, הערב הזה היה שלו ואין לו אפילו מתחרים. רנדי מעצבן אותי טפו עליו הוא לא מסוגל לתת לקונסי מחמאות כי הוא מפחד שהוא יעלה על בו. אז מה הוא עושה? בו נותן הופעה בינונית ומקבל מחמאות מרנדי כאילו הוא הדבר הכי מהמם בעולם הזה ואת ההופעה של קונסי הוא מנסה ללכלך בכך שהוא נותן לו 7 על ווקאלס. פשוט בושה רנדי. לא מגיע לך להיות שופט. פאולה- חולה עליך סוף סוף מישהי שרואה את האמת- הוא הכי טוב בתחרות WOOOHOOOO וסיימון בכלל לא היה ציני למי שלא היה בטוח, רואים לפי איך שהוא אמר את זה שהוא התכוון למדהים במובן חיובי ולא ציני הוא גם חייך ופאולה קמה ומחאה לסיימון כפיים על זה שהוא הסכים איתה וצרחה YAY!!! בסך הכל אחלה תוכנית היום. הכי טובים שלי הם קונסי- מרווח- אנואר, קארי, אנתוני. סקוט הביתה, נאדיה היתה די בלע, בו וונזל ממוצעים לדעתי.

whatever4

New member
יש כזה דבר שנקרא-

להיות אובייקטיבי ורנדי בהחלט היה כזה. אל תשכחי שקונסי ביצע שיר של פרדי מרקורי- זמר מ-ד-ה-י-ם עם קול משגע שבלתי אפשרי לגבור עליו מבחינה קולית. אם כל הכבוד שיש לי לקונסי (ויש הרבה) מבחינה קולית הוא לא היה מדהים. ההופעה היתה מדהימה אבל הקול שלו לא.

Juliann

New member
ובו היה כזה מדהים כמו שהוא אמר?! פח

אם רנדי היה כביכול אובייקטיבי כלפי כולם סבבה אבל רואים כמה שהוא לא מבין מהחיים שלו. הוא אמר לבו שהוא יכול לעשות את זה להיט
וזאת היתה אחת ההופעות הגרועות של בו! נו באמת.

whatever4

New member
לא מסכימה...

בו בהחלט יכול לעשות מהשיר הזה להיט. נכון, אומנם היו לבו הופעות יותר טובות אבל עדיין, כל פעם שבו שר הוא עושה את זה בצורה מדהימה.

למעלה