ורשמיי מהתוכנית הם:
קודם כל אני מוכרחה לציין שהתוכנית היום היתה הרבה הרבה יותר טובה מהתוכנית של שבוע שעבר!!! אני לא בטוחה שזה היה סדר ההופעות אבל זה מה יש...
נדיה - מה זה הלבוש הזה??? כאן זה גם המקום לשאול מי לכל הרוחות מלביש אותם??? ובאשר לשיר הוא היה בסדר אולי קצת משעמם והיא שרה לא רע אבל גם ממש לא טוב!!! היא מאוד ירדה בעיני, בהתחלה דווקא היא הייתה אחת הפייבוריטיות שלי.
בו - הביצוע היה בסדר השיר גם. הוא די נשאר באותה רמה כל הזמן... אותו סגנון בקיצור אם צריך לדרג אותו היום אני אתן לו - 6.
אנואר - היה מדליק חמוד, קצב טוב ושיר סבבה. בסולם שלי הוא מקבל 8.5
אנתוני - מאוד הפתיע אותי לטובה, בשבוע שעבר מבחינתי הוא יכל כבר לעוף מהתוכנית והפעם הוא נתן הופעה מאוד טובה נחכה ונראה מה יהיו התוצאות
סקוט - אוף, אוף, עוף!!! יאללה תעוף כבר בעיני הוא לא יודע לתת הופעה, והוא יותר מידי שחצן - סקוט אם לא הבנת, אתה ממש מיותר בתחרות הזאת, בסדר אז היום יצא לך קול יפה אבל בד"כ אתה ממש איום ונורא!!!! - וכמו שאריאל הורוביץ אומר: "יאללה ביי"
וונזל - אח אחחח וונזל את מדהימה, עם קול מעולה ביצוע מעולה ובכלל את בשבילי בין השלישיה האחרונה - עשית קפיצת דרך אדירה כל הכבוד!!! (וזה למקרה שהיא קוראת
)
קארי - איזו אכזבה , ממנה ציפיתי ליותר... גם הקול לא היה משהו מיוחד גם העמידה על הבמה, קיוויתי שהיא תהיה יותר טובה אפילו הבגדים שלה לא היו משהו, סתם ג'ינס וחולצה - מקווה שתישארי אני עוד לא מוכנה להיפרד ממך ושהביצוע של התוכנית הבאה יהיה יותר טוב.
קונסי קונסי - אתה הכוכב האמיתי - כי בשבילי הכוכב הוא אתה!!! למרות שרנדי נתן לו רק 7, בסולם מאו (שלי) הוא 10 ההופעה השיר שהוא בחר הביצוע, הקול בקיצור - הכל היה פשוט נפלא - תמשיך כך קונסי שלי, אתה המלך כל כך נפלא ששמרו את הטוב ביותר לסוף היה למה לחכות אוהבת אותך
5 הפיינליסטים בשבילי הם: קונסי, קארי, וונזל, בו, אנואר בהצלחה לכולם מאו..