הפרק של היום בסטאר

14מתן

New member
טופ8 = ../images/Emo106.gif (??)

קודם כל אני חייב לציין שזאת העונה הכי גרועה
ופאולה כל פרק מוכיחה שהיא על משו
נדיה - משעממת, אין לה קול שלפחות תפצה על זה עם הופעה...גם זה לא היה בו - נחמד לא יותר מזה
אנואר - לך הביתה, אפילו ג'זמין שרה את זה יותר טוב
אנתוני - זה לא שהוא גרוע אבל הכל אצלו נשמע אותו דבר ונמאס וונזל - הייתה די טובה אבל זה הזכיר את ההופעה שלה לBest of My Love סקוט - אוי ואבוי...
קארי - חחחחח דווקא את ההופעה שלה ממש אהבתי, אני לא יודע למה ירדו עליה קונסטנטין - הוא פשוט לא אמריקן איידול. מצידי אפשר לעבור לעונה הבאה כבר עכשיו בלי לסיים את זאת

14מתן

New member
אה ובסוף צדקתי בערך....

ריאן בתמונה ששמו כאן באמת הראה לקארי תמונה שלה כשהיא הייתה תינוקת

Juliann

New member
חבל שאתה בוחר להיות כל כך פסימי

כי לדעתי העונה הרביעית אוכלת את השלישית בלי מלח... והיום היה ערב מדהים. אולי אתה במצב רוח דיכי היום
+ יש לך טעות מרה. קונס כבר הוכיח ממזמן שהוא הולך לטופ3 בלי בעיה. לפי ההופעה הערב הייתי אומרת טופ2. ואם אתה לא מאמין לך לרשמי של איידול. רוב מוחץ בחר בו כהכי טוב של הערב. וחבל לי שיש כאלה שפשוט תקועים כל כך עמוק בשנאה אליו שהם לא מסוגלים לשמור על "ראש פתוח" ולהנות.

14מתן

New member
תראי...

זה לא שזה לא היה טוב אבל ההופעה הזאת הוכיחה שהוא לא "אמריקן איידול" הוא צריך לנסות את מזלו במקום אחר לגמרי לא יודע אני לא רואה אותו בתור האמריקן איידול וזה לא בהכרח משו רע

Juliann

New member
מזל שאתה בן היחידים.

סיימון ופאולה אמרו שזה היה מדהים, תאמין לי שזה מספיק לי ולשאר אמריקה.

14מתן

New member
חחחחחח זה לא מה שהתכוונתי

זה לא האימג' של איידול לדעתי היה לו הרבה יותר מתאים להשאר עם הלהקה שלו ולהצליח בכוחות עצמו

moran500

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכימה עם מתן.. למרות שקונסי משתפר משבוע לשבוע (ואני לא מממעריציו) הוא פשוט לא האמריקן איידול צריך משהו מסוים, שאין לו... זה לא שחסר לו קסם או כשרון, פשוט אין לו את האיידוליות.. וכפי שמתן אמר, זה לאו דווקא משהו רע

MoGanC

New member
אני אגיד מה אני חושב שהבעיה

העניין עם קונסטנטין זה שהוא פשוט לא זמר.הוא פרופורמר ואנטרטיינר שיודע לשיר.שירה זה לא משהו שמעל הכל איתו.כלומר,זה לא כאילו אם הוא יחליט יום אחד שהוא מפסיק לשיר כל עולם המוזיקה יבכה על האובדן.זה לא כאילו אתה שומע אותו ואומר "הבחור הזה נולד כדי לשיר".הוא יודע לשחק אותה,יודע לעשות שואו יפה, והוא יודע לשיר,אבל לא הייתי מגדיר אותו כזמר ותו לא.זה מה שאני חושב,בכל אופן.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בצפייה שניה, אני חייבת להגיד ש -C נשמע אפילו יותר מדהים, יש לו כזה אומץ לקחת שיר כל כך קשה, והוא פשוט עשה אותו מעולה!!! ואני חייבת לציין שאתמול בהצבעות הקוים שלו היו הכי עמוסים EVER!!! כולם שמו לב לזה! אמריקה שלו! (וגם ישראל
).

MoGanC

New member
מעניין אם הייתן חושבות ככה אם

קונסטנטין היה עף בשבוע הראשון.סתם מחשבה :]

../images/Emo6.gif מה הנקודה שלך?

אפשר לחשוב שאני מסתירה את זה שאני חושבת שהוא האטרקציה המרכזית בתכנית השנה. אבל אם כבר מדברים, עדיין יחסית לעונה הקודמת יש יותר כשרונות, בוא נגיד שהייתי מוצאת כבר במי לתמוך גם אם C לא היה שם - בו, וונזל, אנתוני...

MoGanC

New member
אני עדיין חושב שהעונה יכלה להיות יו

תר מעניינת אם למשל ג'אד הריס היה ממשיך במקום סקוט ואלוהה מישל היתה ממשיכה במקום לינדסי לדוגמא.היו יותר אנשים שלוקחים סיכונים ממה שיש עכשיו.

Juliann

New member
צודק וזאת בדיוק הסיבה למה צריך את

קונסי בתוכנית. תכלס בלי קונסי אין שום הופעות כיפיות. אולי וונזל קצת. כולם שם כל כך רציניים לפעמים שזה מפחיד.

MoGanC

New member
כן,זה נהיה כזה משעמם שאני אפילו...

...מתגעגע למקיילה O_______________O!

Veganiny J

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי, עונה משעממת תחת

היום בתוצאות ניקרתי וחלמתי בגעגועים על העונה שעברה, שכל חמישי היה חגיגה וכל שלישי הייתי מבועתת וכסוסת ציפורניים. ייתכן שפשוט נגמרו הכשרונות המעניינים באמת באמריקה?

נועה167

New member
אני-

אז ככה: נדיה- טובה אבל לדעתי היא תעוף השבוע.. לא מתים עליה. אנואר- מעולה אבללל אותי אישית הוא משעמם! יש לו קול מדהים אבל זה לרוב אותו הדבר.. למרות שהשבוע היה עוד שיר מוכר אז היה יותר נחמד. סקוט- לא חושבת שהוא משו בכלל, לדעתי הוא צריך לעוף ומהר. אנטוני- כנ"ל!! וונזל- משתפרת משבוע לשבוע! לא מבינה אין שבוע שעבר הייתה בבוטם 3! היא מעולה! קונסי- מעולההההההההה בהתחלה לא אהבתי אותו כמו כולם אבל הוא גם כמו וונזל ממשיך להשתפר והוא ממש חמוד ונתן הופעה מעולה.. הכי טובה הפעם. קארי- נחמד.. היו יותר טובות אבל היא טובה כרגיל. בו- חמוווד אני אוהבת אותו, הייתה הופעה נחמדה..

למעלה