הפרק של היום בסטאר

R o t e m O p

New member
לא אמרתי שאני כל כך מבינה במוזיקה

אני רק מציינת מה אני אוהבת ומה אני לא ומספיק לעשות מסיימון אלוהים אז סיימון אמר, נו אז ?! כמו שאת לא מסכימה איתי, אני לא חייבת להסכים עם סיימון... מעניין שכשהוא אמר את הערת הפודל שלו אף אחת מהגרופיות של קונס לא בדיוק הקשיבה לסיימון...(ויודעת כמה ? גם אני לא הקשבתי לו אז, אני דווקא אהבתי את ההופעה ההיא!) ומספיק לעשות מריבה כל פעם שמישהו אומר משהו על קונסטנטין... אתן לא אוהבות כשמעליבים ויורדים לפסים אישיים לגבי קונסטנטין אבל למה את צריכה לרדת עלי ?? רק בגלל שאני לא חושבת כמוך ?

../images/Emo58.gif התכנית היום בסטאר!

my review: לפי הסדר: נאדיה - לבשה משהו שאפשר לתאר רק בתור בייבי דול אדום, מה נסגר איתך? ולגבי ההופעה - גרועה, עם חמישים פוזות למצלמה שאף אחת מהן לא עבדה. וכדברי סיימון: i think u can go home after that. הוא גם השווה אותה לטפט, חיחי. בו - השיר היה יפה, ביצוע טוב, אם כי הוא נשמע די חוזר על עצמו (שוב), וגם היה לבוש די מרושל... אנואר - מה זה לא אהבתי - לא את השיר, לא את התנועות שלו על הבמה, פשוט לא. אנתוני - הוא מותק! בחר שיר פופ טוב, זו בדיוק הנישה שלו, אפילו סיימון אהב. וונזל - אהבתי מהרגע שהיא עלתה לבמה! היא מתוקה ויפה, ובחרה שיר קצבי ושרה אותו מעולה!!! סקוט - וואוו הוא עיצבן אותי עוד ב- preview כשהוא הודיע לאומה : i'm the real rocker in this competition! מהההה? שמישהו יאשפז אותו, הבחור בדלוזיות. הוא עשה שיר סביר וזייף בו, ואחרי שסיימון אמר לו שזה לא היה משהו הוא עוד עונה לו שיש מיליונים בבית שלא העזו לעשות מה שהוא עושה אז לדעתו הוא הוינר האמיתי. WTF? תעוף כבר הביתה!!! קארי - היא היתה מצוננת וקצת שמעו את זה, א ב ל היא נראתה מעולה, היא עשתה שיר רוק שלמרות שלא אהבתי את השיר ספציפית, זה פשוט הוציא ממנה אנרגיות מעולות, לא נרדמתי הפעם, ורנדי ממש עיצבן אותי עם הביקורת שלו. כאילו, אוקיי אתה לא אוהב רוק אבל תהיה מקצועי, תתעלה מעל זה! קונסטנטין - save the best for last! איזה בחירה נועזת, הוא פשוט שר מעולה, ואחרי צפייה אני יכולה לאשר שסיימון לא היה ציני כשהוא אמר: astonishing! כאילו דההההה!

Anat L

New member
מה יש מצב שהוא אמר את זה

בציניות? חח למרות שאני לא מאמינה שסיימון יגיד משהו ציני. הוא תמיד ישיר ומי כמונו יודעים את זה חח

Juliann

New member
לא היה ציני-ראיתי את זה ואין לי ספק

שהוא התכוון לזה. רואים לפי החיוך ולפי זה שפאולה קפצה מאושר.

Juliann

New member
אוף כבר די לקרוא לה מסוממת היא לא!!

נמאס לי מכל ה"מבינים" שמקשקשים שהיא על משהו. היא בנאדם מקסים ודי לנסות להוריד מערכה! היא אנרגטית, קופצנית ושמחה מטבעה, אולי אתם צריכים ללמוד משהו ממנה.

14מתן

New member
מה ? את לא שמה לב לשינוי בה ?

בעונות הקודמות היא הייתה חמודה מצחיקה כזאת עם המחיאות כפיים וה"טאץ'דאוון" עכשיו.....*מתאפק לא לשים את האייקון הזה*

למעלה