הצעות לסלוגן

Dug E

New member
בטח! כולם.

רק צריך לבוא למפגש הקרוב בשביל להביא את הכסף.

אם נמצא ספונסר אז גג 20 שקל.

אבל בשביל זה צריכים שהאנשים שאומרים שהם רוצים חולצה יגידו שהם 100 אחוז גם באים למפגש, משום שהספונסר ירצה לדעת כמה חולצות אנחנו מוציאים.

20 זה גם בלי ספונסר.

אני מאמינה שיצאו יותר מ-50 חולצות ואז המחיר של הגלופה, 80 שקל מקדימה -80 מאחורה, מתבטל. זה מבצע כזה. אז ככה ש15 עולה חוללצה בלי הדפס וככה היא גם תעלה אם יש יותר מ- 50 חולצות. ספונסר זה יפה על חולצות צופים, פה זה יהיה מכוער, אלא אם כן תפוז יעשו ספונסר ואז יש על מה לדבר. מה הקטע? כולה 15 שקל אני לא חושבת שזה כזה ביג דיל.

"יכול להיות שאין לנו ת'הבנה שיש

לפסיכולוג" או - "אם היה לנו מוח לא היינו מפגרים, מצטערים! אני חושב שצריך להוסיף 365, ואת הלוגו של היהודים ותפוז. (לוגו לחולצות אפשר למצוא בטיפהבים). צבע שחור הכי טוב

HiPpiE Boy

New member
גם אני יהודי 365 ימים בשנה

כמובן שבמילה יהודי יופיע הסמל של היהודים המם...בעצם נננה זה סתם פלוצי אולי אפשר לעשות משהו כמו ''פורום היהודים תפוז #365 פריקים בפורום אחד ואז מתחת למשפט לשים תמונה של כול חברי הפורום ?

HiPpiE Boy

New member
ומה עם....

''גם אנחנו/אני סוגד/ים לנטלי 365 ימים בשנה'' |זהו עכשיו זמי מרוצה מהמשפט ואפשר לישון בשקט
|

Z A M i

New member
אם זה יהיה עלייך..

זה יהיה אפילו מאד אמין.
(תקלה בהצחקה?..
)

S h A b i T

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די אני בוכה מרוב צחוק. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה