הצעות לסלוגן

../images/Emo124.gifלפי דעתי השילוב(כנסו רגע..)-

מקדימה: "איזה קונספציה.. בקושי יש לנו שקל לחולצות" מאחורה: למישהו יש סיגריה
.. אולי
בלמטה של המאחורה "365 מתחרעים על |לוגו של תפוז|" תתחרעו..מתחרעים דו-משמעות נו. P: מה אתם אומרים ?

little WhiSper

New member
ישלי עוד רעיון קטן...

לדעתי... מקדימה- "מה הקונספציה?" ומאחורה- "איזה קונספציה.. בקושי יש לנו שקל לחולצות" ואת ה365 ותפוז איפשהו....

אם כולם מסכימים,

אז אני ממש בעד הקטע של- 'מה הקונספציה?' + 'איזה קונספציה..בקושי יש לנו שקל לחולצות'. אבל אם לא , אז אני בעד השילוב שכתבתי הודעה מעלייך.

שחוררר

New member
להגיד לכם תאמת

לא הבנתי מה ההתלהבות מה"בקושי יש לנו שקל לחולצות" אם כבר עושים חולצות, תעשו את זה משהו חד וחלק, לא אימרה מייגעת וארוכה. מה הקונספציה לבד זה גם סבבה. דעתי.

אני נגד "למישהו

יש סיגריה" כי יש ביננו כאלה שלא מעשנים
מעטים אומנם, אבל יש:) בעד "מה הקונספציה".

סליחה על הבורות

אבל מה העניין של" מה הקונספציה?"? זה הרי לא משפט משיר מאחד הדיסקים.. אז זה מסינגל? משפט שנאמר בהופעה\פורום?

בבקשה: ../images/Emo3.gif

"ואז נכנס (שם של מישהו) לחדר עריכה, ואמר- 'מה זה?? מה זה הקליפ הזה?' אז אמרנו לו 'מה זה הזמן שלך, זה קליפ מעולה, אנחנו עובדים עליו עוד מעט כבר איזה שבוע מצלמים כל הזמן וזה..' אז הוא שאל אותנו 'מה הקונספציה??' אז אמרנו 'איזה קונספציה אנחנו בקושי יש לנו שקל לקסטות, 150 שקל!!"

וזה היה כל הסיפור../images/Emo63.gif

" אני אספר לכם איזה משהו , אפרופו הזמן שלך.. ב.. ב..בזמן ההוא אחרי שהד ארצי בזבזו את כל הכסף על מחפש תשובה על הקליפ של מחפש תשובה , נשארנו בלי כסף לעשות קליפים, ו..נורא רצינו לעשות, וטמירה ירדני הייתה המפיקה שלנו אז,ו...אהה... באנו לטמירה , אמרנו "טמירה תשמעי וזה ..מה קורה? .. מה אין קליפים וחייבים לעשות משהו" אז היא אמרה "תעשו תעשו , ברור תעשו , בטח.." אמרנו "טוב מה נעשה?" "ניתן לכם , נרשום לכם צ'ק" אז היא אהה ישר תיק-תק ישר רשמה לנו צ'ק על מאה חמישים שקל , נתנה לי את הצ'ק אמרה לי "לך תעשה קליפ ... תתחרע" ...... אז הלכנו והתחרענו , לקחנו את המצלמה של אח שלי יוסי שגם בטח הוא פה ...ו... התחלנו לצלם וצילמנו צילמנו...לא ידענו מה אנחנו מצלמים לא היה לנו שום מושג ו.. צילמנו קצת ובאנו לאיזה חדר עריכה גם בקומבינה עם המשרד סידרו לנו איזה חדר ככה בשעות שלא עובדים אף אחד , כל יום הגיע עורך אחר לאיזה שעתיים....אז.. כאילו...באנו ועשינו כמה תמונות , ואז נכנס ה..בעל ה....החדר עריכה ,לא זוכר קראו לו משהו..קונ..קונפטי..קונ ..משהו , לא זוכר ו..והוא....הוא אמר "מה זה?! מה זה הקליפ הזה?!" אז אמרנו לו " מה ? זה... הזמן שלך , מה , זה קליפ מעולה אנחנו עובדים עליו כבר עוד מעט איזה שבוע מצלמים כל הזמן וזה.. אז הוא שאל אותנו , "מה הקונספציה?" ,אמרנו "איזה קונספציה , אנחנו בקושי יש לנו שקל ל..ל.....ל..לקסטות ממאה חמישים שקל". עכשיו , קודם היינו גומרים את הצילומים ואז היינו אומרים " טוב הגענו עד בית ..אההה..פזמון ראשון" כי אין יותר צילומים צילמנו זה הכל מעפאן כל הצילומים מעפאן. אז,היינו אומרים לעורך מי שהיה באותו יום "תשמע , אנחנו כבר חוזרים".... "טיטי , הייתי אומר "טיטי טיטי בואי בואי ניסע לרכבת" היינו נוסעים לרכבת ברמת - גן כאילו , מצלמים איזה כמה... שוטים , חוזרים לאולפן , "הנה בית שני"......... זה הזמן שלך... בסוף זה יצא..ונראה לי שידרו את זה בסוף ..את הדבר הזה הלא ברור הזה... שידרו את זה בסוף יותר מ " מחפש תשובה" נראה לי..אהה ..לא בטוח.... השיר הבא נקרא "הבלוז" זה גם יש איזה משהו...אבל .. (אורית : "עזוב..") טוב לא חשוב ,פעם אחרת.

../images/Emo45.gif

נדמה לי שהמשפט הזה ממצה (כמו שגל-יהודונית אמרה, זה יהיה עמוס מדי עם יותר משפטים) והסמל של תפוז/היהודים..

ella42

New member
אפשר לעשות...

נשים תמונה יפה של אורית ותום ולכתוב גם אני יהודי. אבל נידמה לי שעשיתם משהו דומה, לא??? או לשים תמונה של אורית ותום ולכתוב גם אני הייתי רוצה להיות הצלע השלשית או משהו כזה... לא אבל זה ממש דפוק!!!

ella42

New member
תמונה של כל הלהקה

לא רק של אורית ותום. אבל עזבו לא משנה....

למעלה