ילד"ב
א אוריקס New member 4/1/04 #17 אני לא אפסול את זה אבל אם אתם יכולים אל תביאו קולות מפורומים אחרים. פעם הבאה זה יפסל אורי
H havlaz New member 4/1/04 #13 אני מצביע לי ולזיו ומה מצביעה לדעתכם אפרת, מנהלת הפורמים של תפוז , הא????? לנו כמובן!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מצביע לי ולזיו ומה מצביעה לדעתכם אפרת, מנהלת הפורמים של תפוז , הא????? לנו כמובן!!!!!!!!!!!!!!!!!
י ילדה בלבן New member 4/1/04 #15 אפרת לא תבגוד בי../images/Emo70.gif ../images/Emo11.gif הצ'ק השמן שלה בדרך אליה עם שליח.
ח חוצפאי New member 4/1/04 #23 בואי נגיד ש... אהה... הצ'ק לא יגיע אליה. גם השמן לא. וגם השליח. הירייה הזו ששמעת יופי.
ח חוצפאי New member 4/1/04 #25 ח-בל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש לי קשרים עם אנשים שלא כותבים, אבל קוראים בקביעות. לפי כל קנה מידה, הם חברי הקהילה
ח-בל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש לי קשרים עם אנשים שלא כותבים, אבל קוראים בקביעות. לפי כל קנה מידה, הם חברי הקהילה
א אוריקס New member 4/1/04 #26 אנא שמור על מערכת בחירות נקייה והקפד על כללים שאתה בעצמך יודע שהם מוצדקים
ר רוןרוןרון New member 4/1/04 #27 ../images/Emo7.gifהתומכים הרבים בזיוצי וסמלמין - צובאים על הקלפי בכדי להצביע בצורה דמוקרטית והסלקטור בכניסה לא מאפשר לכל אחד להכנס
../images/Emo7.gifהתומכים הרבים בזיוצי וסמלמין - צובאים על הקלפי בכדי להצביע בצורה דמוקרטית והסלקטור בכניסה לא מאפשר לכל אחד להכנס