הופה, בן כמה? |פלרטוט?|
S sattla New member 4/1/04 #41 המ.. הצבעה אחרונה מתקבלת והיא בחרה בזיוצי וסמלמין אחרונים אז הקול הולך אלייהם. תודה.
S sattla New member 4/1/04 #47 כן, אבל אתה יכול להגיד שוב ../images/Emo9.gif את הצ'ק רק תשים איפה שסיכמנו
S sattla New member 4/1/04 #50 שלה* כמה אפשר להסביר לך שלה*../images/Emo70.gif ואם תפתח את ההודעה אז תוכל גם ראות
ס סירופ מייפל מקולקל New member 5/1/04 #62 אתה לא אדום ולא כחול, אבל אתה פותח את הפה הכי הרבה פה, הא? ומשנה לאנשים את המין על ימין ועל שמאל [|אני בת. נקבה.] ואתה שם איקסים על אנשים?? טוב ההצבעה האחרונה שלי- יובל k. כי הוא לא מבקש דברים
אתה לא אדום ולא כחול, אבל אתה פותח את הפה הכי הרבה פה, הא? ומשנה לאנשים את המין על ימין ועל שמאל [|אני בת. נקבה.] ואתה שם איקסים על אנשים?? טוב ההצבעה האחרונה שלי- יובל k. כי הוא לא מבקש דברים
S sattla New member 5/1/04 #63 יובל לא מתמודד אבל הוא בעד זיוצי וסמלמין. ככה שעוד הוכחה שהקול הזה יילך אלייהם .
ס סירופ מייפל מקולקל New member 5/1/04 #69 לאלאאללאל אז אני בוחרת ב... אלעד אמר שלא אכפת לו, נכון? אז אני בוחרת בילדה בלבן.. כי היא נקבה וזה [מסתבר שבפורום שלכם לא מתייחסים לזה ] ובגלל שהיא מנהלת פורום עם פגע, ופגע נחמד. O__O סטלה למה הבאת אותי לפה? :|
לאלאאללאל אז אני בוחרת ב... אלעד אמר שלא אכפת לו, נכון? אז אני בוחרת בילדה בלבן.. כי היא נקבה וזה [מסתבר שבפורום שלכם לא מתייחסים לזה ] ובגלל שהיא מנהלת פורום עם פגע, ופגע נחמד. O__O סטלה למה הבאת אותי לפה? :|