השאלון השבועי

נו כן P:

אומרים שתאנה היא פרי החוכמה או משהו, ושהם כיסו את עצמם בעלי תאנה אחרי שהם טעמו מעץ הדעת ונהיו חכמים כי זה היה הדבר הכי קרוב, כי העץ היה תאנה. לא זוכרת אפילו איפה שמעתי את זה 0.0

taroboy

New member
מסכנה,היא רצתה לתקוע משהו..רק עשבים היו שם.

תפוח זה שינוי מרנין!

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

נכון!מסכנה! ולמה להאשים את אדם,הוא סה"כ נגרר

אזירפאל

New member
../images/Emo1.gif

נעקצתם כבר השנה? לא. יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? אין לי מכונות הרג בבית, אם זו הכוונה.
יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? כנ"ל. יש לך רשתות בחלונות? כן, אחת ההמצאות הטובות. אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא שידוע לי. בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? כן. מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? לפני ששמו לנו רשת, לפני שנתיים וחצי בערך. כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? לא, אני מוציא אותו החוצה. לא הורג. פוחדים מיתושים? לא, אבל הם מטרידים בנוכחותם.
יש לך משהו להוסיף בנושא? שאני שונא יתושים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אתה לא הורג יתושים?!

אבל למה? 0.0 יתוש הוא אחד מבעלי החיים הכי לא נחוץ בשרשרת המזון וכאלה 0.0 כל דבר שאוכל יתושים אוכל גם חרקים אחרים

ATWA

New member
יתושים? תזכירו לי מה זה

נעקצתם כבר השנה? לא יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? יש... אבל מי משתמש בזה?>_> יש לך רשתות בחלונות? רק ב2 חלונות בכל הבית הזה! ואני בטראומת חרקים... אם אני לבד בבית אני מסוגלת לסגור את כל החלונות ולא יהיה לי איכפת להחנק, העיקר לא לראות את היצורים האלה אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? לא מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? לא זכור לי שזה קרה כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? לא, אבל אני מסתגרת באיזה חמ"ל כשיש ג'וקים/דברים מוזרים שנכנסים הביתה פוחדים מיתושים? לא יש לך משהו להוסיף בנושא? יש נמלי אש בת"א

Liquid Dreams

New member
יתושים? XD

נעקצתם כבר השנה? בהחלט>< יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? כן ואח שלי תמיד לוקח אותו לעצמו, וזה משגע אותי >< יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? XD אממ כן
יש לך רשתות בחלונות? כן אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? לא כי אני לא הולכת לטיולים. איכ >< מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? זה לא קרה ++ כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? משתדלת X_X פוחדים מיתושים? אע יש לך משהו להוסיף בנושא? עקיצות על כף הרגל זה לא כיף כי אחר כך צריך לדרוך עליהן.

Liquid Dreams

New member
טחחח! בטח שאפשר!

כשהייתה לי כזאת גירדתי בכל דרך אפשרית, והדרך היעילה ביותר הייתה על גלגלים של כיסא גלגלים. O_ם זה אחר כך השאיר לי סימן ועדיין יש אותו++ אבל העיקר שגירדתי -.-

Liquid Dreams

New member
וואו.

נאור, אני ממש גאה בך שאתה יודע ככה להודות שאתה לא מבין :} [חוץ מהקטע עם אפיקה. אני עדיין לא סולחת
]

PerfectSP

New member
אתה פשוט מעביר את הרגל קרוב ליד...../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

מה הבעיה?

להגיע אליה זאת לא הבעיה../images/Emo69.gif

פשוט לגרד שם זה מדגדג עוד יותר
או שזה רק אני המעאפן? ><

למעלה