השאלון השבועי

מדגדג?

אני פשוט לא מצליחה לגרד בגלל העור של כף הרגל, הוא כזה עבה יותר ומשונה XP ~דיון מרתק. סליחה, מפגר ומטריד P:~

מכללל הנושאים בעולם, דווקא יתושים?../images/Emo69.gif

נעקצתם כבר השנה? אני מניח שכן.. לא זוכר. אבל בטוח שכן
יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא
יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? כן
יש לך רשתות בחלונות? לא אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא... בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? איזה טיולים?
מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? אני לא נוהג לסמן את התאריך שדברים כאלה קורים, אבל אין ספר שזה אחד הדברים הכי מרגיזים שקיימים
כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? לא אני רוקד איתו בלט
פוחדים מיתושים? לא
יש לך משהו להוסיף בנושא? אני אוותר

Ice Queen 7

New member
~

נעקצתם כבר השנה? לא יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? יש אבל הוא לא מחובר
יש לך רשתות בחלונות? לא אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? לא מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? לא זוכרת כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? מנסה פוחדים מיתושים? קצת || יש לך משהו להוסיף בנושא? ביומיים האלה במשואה היו המווווווון יתושים ורובם בתוך החדרים וזימזמו לי באוזן כל הלילה X_X ולא נעקצתי איכשהו ס.ס

שארון*__*

נעקצתם כבר השנה? כן X_X;
יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא
יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? אממ לא יודע XD;
יש לך רשתות בחלונות? לא ._.
אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא++
בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? נופ..
מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? לא מזמן P:
כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? לא, הם מהירים מידי ואני לא מצליח X_O"
פוחדים מיתושים? לא, אבל שונא אותם מאודמאוד.
יש לך משהו להוסיף בנושא? לא

יתושים?XDD../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

נעקצתם כבר השנה? ברור
... יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא
. יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? לא
.. יש לך רשתות בחלונות? הו, זה כן
. אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא.. בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? לא...החומר הזה מסריח
. מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? מזמן >< כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? אני פשוט יוצאת מהחדר
. פוחדים מיתושים? לא
... יש לך משהו להוסיף בנושא? יתושים זה חרא
, ואממ...זה היה שאלון משעמם במיוחד
.

../images/Emo177.gifמקורי

נעקצתם כבר השנה? כן. לפחות 20 פעמים. יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים?לא. יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? היה לי במעונות יש לך רשתות בחלונות?בבית יש!:) במעונות לא היה ונעקצתי מלא
אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה?לא. אני גרה במדבר
בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים?לא. מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? אאווהוווו...כן:\ כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו?כן. נשאר פוסטר על הקיר D: פוחדים מיתושים?לא . נגעלת. יש לך משהו להוסיף בנושא? רצחתי השנה איזה 7 יתושים. ואחד ממש גדול עם רגליים וחדק ארוכים והוא נשאר על הקיר בחדר שלי בשדרות
חחחחחחחחח D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

PerfectSP

New member
XDDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

רק קראתי את זה וזינק עליי סוג של יתוש\חרק מעופף גדולXD אני שונאת שהם עושים את זה.הם מפחידים בטירוף

כן

למה אתה רומז? חדק- הכוונה למזרק שממנו הוא מוצץ לך תדם ומשאיר לך סימן מגרד כל הלילה ואז אתה לא נרדם ו.. :(

PerfectSP

New member
שמוצץ לך את הדםXDDD ../images/Emo190.gif

מה נהיינו פורום אימה? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה