מה את מקשקש במוח? אני יש לי בית לגדל, אישה לפנק, ילדים להאכיל, חתולים לטגן, לא פשוט העסק בכלל
ל ליאורנר New member 27/5/07 #18 מה את מקשקש במוח? אני יש לי בית לגדל, אישה לפנק, ילדים להאכיל, חתולים לטגן, לא פשוט העסק בכלל
S shmuelr New member 28/5/07 #20 מה אתה מקשקש בשיער... בית אין לך , האישה בוגדת בך , הילדים שלך כל היום מזדיינים (בניגוד אלייך) , חתולים אין לך (אלא אם כן), וזה מאוד פשוט, כל שאתה צריך זה שתי ביצים ושק קמח.
מה אתה מקשקש בשיער... בית אין לך , האישה בוגדת בך , הילדים שלך כל היום מזדיינים (בניגוד אלייך) , חתולים אין לך (אלא אם כן), וזה מאוד פשוט, כל שאתה צריך זה שתי ביצים ושק קמח.
ל ליאורנר New member 27/5/07 #11 שכחתי גם את.... תומר ילדים של החיים[שהוא ביצע עם שלום חנוך] פרח שחור לילה[שכתב לאושיק לוי] ממש לא אחראי מצידי... מצטער
שכחתי גם את.... תומר ילדים של החיים[שהוא ביצע עם שלום חנוך] פרח שחור לילה[שכתב לאושיק לוי] ממש לא אחראי מצידי... מצטער
ל ליאורנר New member 28/5/07 #36 אני אמרתי בקול רם חזק וצלול.... שזה רשימה של שירים שתועדו... לילה טוב ניר לא תועד לעולם
S SHiRA110 New member 29/5/07 #46 ../images/Emo142.gifגם את מחכים למשיח עם שלום חנוך שהוא התבלבל במילים.. לא..?!
S SHiRA110 New member 29/5/07 #50 ../images/Emo142.gifכן,כן,הוא התבלבל. זה ברור ../images/Emo3.gif [ובגללו גם אני תמיד מתבלבלת כי אני חורשת על הגירסא הזאת |צוחק| ] פשוט לא הייתי בטוחה שהוא שכח את זה.. כי לא זכרתי שראיתי וקראתי שוב בריפרוף כי הייתי עייפה ^^
../images/Emo142.gifכן,כן,הוא התבלבל. זה ברור ../images/Emo3.gif [ובגללו גם אני תמיד מתבלבלת כי אני חורשת על הגירסא הזאת |צוחק| ] פשוט לא הייתי בטוחה שהוא שכח את זה.. כי לא זכרתי שראיתי וקראתי שוב בריפרוף כי הייתי עייפה ^^