מה היינו עושים בלעדייך? יא עשיר!!!XD
כ כולם אוהבים את ישראל New member 28/5/07 #24 אפילו אביב ../images/Emo6.gif אפילו אביב לא יודע מיזה שיש לו כל כך הרבה גנוזים זה רק ליאור נר יודע
ל ליאורנר New member 28/5/07 #39 תאמת זה אני הקלטתי את כל השירים האלו.... האיכויות לא בשמיים כי אין לי ציוד כזה טוב, אני כתבתי את כל השירים והלחנתי, רציתי להביא את הקרדיט לאביב שלא ירגיש שאני גונב לו את הבמה בפורום
תאמת זה אני הקלטתי את כל השירים האלו.... האיכויות לא בשמיים כי אין לי ציוד כזה טוב, אני כתבתי את כל השירים והלחנתי, רציתי להביא את הקרדיט לאביב שלא ירגיש שאני גונב לו את הבמה בפורום
S SHiRA110 New member 28/5/07 #26 ../images/Emo142.gifאפשר להציק לך גם ולבקש שתשלח לי?../images/Emo3.gif בבקשה..?!
מ מיטוזה New member 28/5/07 #31 בבקשה, תוכל לשלוח לי במסר את השיר "רוצח משוגע"? אני מחפשת את השיר כבר הרבה זמן, ואין לי ICQ. אני מאוד אודה לך אם תוכל
בבקשה, תוכל לשלוח לי במסר את השיר "רוצח משוגע"? אני מחפשת את השיר כבר הרבה זמן, ואין לי ICQ. אני מאוד אודה לך אם תוכל
S S h A b i T New member 30/5/07 #57 היי, השיר הזה לא היה צריך להיות באלבום? פתאום נזכרתי שבפעם היחידה בערך שהוא שר את זה (יש לי זיכרון מאיזשהו האנגר?) הוא אמר שזה יהיה באלבום הבא. התבלבל קצת.
היי, השיר הזה לא היה צריך להיות באלבום? פתאום נזכרתי שבפעם היחידה בערך שהוא שר את זה (יש לי זיכרון מאיזשהו האנגר?) הוא אמר שזה יהיה באלבום הבא. התבלבל קצת.
ל ליאורנר New member 30/5/07 #58 זה מהעשור לאביב גפן שלוש באהנגר..... כנראה הוא ראה את הפיטבקים של הקהל והחליט לגנוז את השיר[ששמו את המילים של השיר בפורום כולם חשבו שצוחקים עליהם] חבל שזה לא קרה גם עם 'זה רק הלב שכואב לך'
זה מהעשור לאביב גפן שלוש באהנגר..... כנראה הוא ראה את הפיטבקים של הקהל והחליט לגנוז את השיר[ששמו את המילים של השיר בפורום כולם חשבו שצוחקים עליהם] חבל שזה לא קרה גם עם 'זה רק הלב שכואב לך'
© ©big smile© New member 29/5/07 #47 וואו.. יש מצב להעלות לאינטרנט להורדה כמה מהם? ככה, כטובה לכל הבקשות לשליחה?
© ©big smile© New member 29/5/07 #52 קח את זכות הבחירה? לא יודעת, אני לא מכירה את כולם, פשוט תעלה מה שבא לך
מ מעיין51 New member 31/5/07 #59 אוקייייייייייי אפילו לי אין כח שתשלח את כללל זה אז אני אפילו לא מבקשת.... -אני אסתפק במה שיש-
L LightbuIb sun New member 31/5/07 #60 תמיד ידעתי שאתה הבחור מהסיפור המפורסם, שפרץ לבית של אביב וגנב לו מלא חומרים ותיעודים........