התחקיר השבועי

soofgania

New member
../images/Emo41.gif התחקיר השבועי ../images/Emo41.gif

מה הדבר הטוב שקרה לכם השבוע?
מה הדבר הלא טוב שקרה לכם השבוע?
מה שימח אתכם השבוע?
מה ,חלילה, העציב אתכם השבוע?
מה/מי הרגיז אתכם השבוע?

soofgania

New member
השבוע שלי

מה הדבר הטוב שקרה לכם השבוע?לימו
אני מנסה לחשוב מחשבות חיוביות וכמה שאני מתאמצת אני לא מצליחה להזכר בדבר טוב אחד! מה הדבר הלא טוב שקרה לכם השבוע?
מה שימח אתכם השבוע?
מה ,חלילה, העציב אתכם השבוע?בגלל העבודה פיספסתי אתמול בלילה מסיבה במועדון
מה/מי הרגיז אתכם השבוע?אנשים בעבודה שמתנהגים כמו מנהלים ומחלקים הוראות האמת שזה גם קצת מצחיק אותי ואני לא מפסיקה לרדת עליהם

סופגגגגגגגגייייי ../images/Emo24.gif

מה זה הדבר הטוב שאת מחכה לו ??... יש משהו ספציפי שאת רוצה ולא מקבלת ??.. כי אל תזלזלי בזה שאת בריאה, עצמאית, ומחוברת לנט
- כשתביני שזה לא מובן מאליו, תפנימי שטוב לך, ותרגישי ככה.

soofgania

New member
נכון..זה לא ברור מאליו ואני ממש לא מזלזלת בזה

אבל לא ייתכן שכל שבוע אענה שהדבר הטוב שקרה לי הוא שאני עומדת על שתי רגליים,בריאה,מחוברת לנט וכו' אלו דברים שאני מודה לאלוהים כל יום והתחק"ש הוא ספציפי לאותו שבוע.

יודעת מה ????

במקום לשאול את עצמך : "מה הדבר הטוב שקרה לך..." תישאלי : "מה הדבר הטוב שעשית לעצמך.. " ??? ותביני... שזה תלוי בך
לדוגמא: הבקרים שלך פנויים ??? תעשי בהם משהו מענייןזורו|.. כמו למשל - תישתי איתי קפה בעזריאלי, ונצחק על העולם... ואז, אני מבטיחה לך
שבסוף השבוע כבר יהיה לך מה לכתוב בתחק"ש
... .או פשוט תעשי כמוני, ותיקפצי לארוס... או תיקני סוללות חדשות לצעצועים שלך
תאמיני לי, בובה. זה באמת לא קשה לייצר לעצמנו דברים טובים.

עונה!

מה הדבר הטוב שקרה לכם השבוע?הסתפרתי! מה הדבר הלא טוב שקרה לכם השבוע?שומדבר
מה שימח אתכם השבוע? פגשתי את שותפה שלי משנה א' (אחרי יותר מחצי שנה שלא ראיתי אותה במכללה) והיא החמיאה לי והכריחה אותי לפתוח את המעיל כדי לראות
מה ,חלילה, העציב אתכם השבוע? שומדבר
מה/מי הרגיז אתכם השבוע?בגלל שהייתה לי בחינה היום לא יכלתי לעבוד דווקא כשמשלמים 26 ש"ח לשעה..

ס22ית

New member
../images/Emo41.gif

מה הדבר הטוב שקרה לכם השבוע?
אחרי שלמדתי, השתפשפתי והתאמצתי סופסוף מגיעות ההצלחות ואיתן הבונוסים..כיף. מה הדבר הלא טוב שקרה לכם השבוע?
משהו שמכביד לי על הלב
מה שימח אתכם השבוע?
היה יומולדת לאחותי היפה..מתנה היא קיבלה ביקור אצל אברמסון..ומאז הפסיקה לעשן
מה ,חלילה, העציב אתכם השבוע?
אותו משהו שמכביד לי על הלב
מה/מי הרגיז אתכם השבוע?
אם צריכה ממש לחשוב כנראה שלא היה משהו מיוחד

יו שמעתי על המכון שלו!!!!

גם דידי הררי נגמל אצלו, לא? הצעתי לאמא שלי ללכת לשם אבל היא רק התעצבנה עלי .. היא לא באמת רוצה להפסיק.. חבל..

ס22ית

New member
זו היתה מתנת הפתעה..

היא ידעה על זה רק באותו בוקר.. תמיד אמרה שרוצה להפסיק, לא ממש הצליחה והאמת שלא ממש ניסתה.. אז פשוט זרקנו אותה למים.

איזה יופי:))

חשבתי על זה גם בתור מתנת יומהולדת אבל... מי שלא באמת רוצה- לא מצליח לדעתי.. בהצלחה לאחותך ומזל טוב!

ס22ית

New member
בסופו של דבר, זה עניין של החלטה.

הם עושים איזה טיפול עם אבנים (קריסטלים אם לא טועה). אחותי אמרה שממש הרגישה את זה פיזית.. תכל'ס, לא יודעת כמה זה אמיתי וכמה זה פסיכולוגי. היא חזרה עם בחילה ובימים הראשונים לא היה קל, אבל היום זה הרבה יותר טוב. היא פשוט היתה צריכה את הניעור הראשון.

soofgania

New member
זה נשמע כמו הטיפול שעשיתי פעם

דיקור באוזן וההרגשה שאחרי הטיפול היא כמו שתיארת.. לא עזר לי

ס22ית

New member
כוח רצון..

זה כל הסיפור. ואם אין את כוח הרצון ואת ההחלטה להפסיק שום טיפול לא יעזור. אין קסמים בזה.

אבא שלי עשה לפני למעלה מ 20 שנה

והצליח לו יופי
מה שכן, באמת צריך כוח רצון כי פיתויים תמיד קיימים:)

ס22ית

New member
לפעמים צריך דחיפה/ניעור

וזה מה שהטיפול הזה עשה.. בעצם החליט בשבילה שמעכשיו - זהו. אז גם אם זה משפיע פסיכולוגית..זה מספיק. העיקר שהפסיקה.

נרקי

New member
../images/Emo66.gif

מה הדבר הטוב שקרה לכם השבוע? שעשיתי בנייה גבות והסתפרתי
וביליתי המון עם חברה שלי השבוע
מה הדבר הלא טוב שקרה לכם השבוע? לא קרו דברים רעים
מה שימח אתכם השבוע? זה שעשיתי בנייה גבות והספרתי שימח אותי
מה ,חלילה, העציב אתכם השבוע? הבוקר התחיל קצת עצוב אבל נגמר בשמייייח מה/מי הרגיז אתכם השבוע? אמא שלי וואי וואייייייי כמה זמן לעשות קניות? ומה היא מעירה אותי בבוקר שאני בחופששששש?

למעלה