התחקיר השבועי

לי לו ש

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עם הבוס שלך..

ככה ענית לו
ותגדי.. אם זה לא סוד
.. מה אוריין עשתה?

../images/Emo178.gif מתישה אותי...

לילוש, תירשמי לעצמך עוד 3 וחצי שנים... תקופת המרי אצל ליאל
אוריין מתחילה להתחצפן אליי במשפטים כמו "אימא את שמנה", "אמא יש לך תחת גדול", "אמא את מסריחה" , "אמא את מגעילה".. עזבי שזה נכון.. אבל זה נורא מעצבן שהיא אומרת את זה לפני אנשים
... חוצמזה, היא מבקשת שאני אתן לה עונשים
.. ואח"כ מתחילה לבכות בגלל זה
.... אוקצור, התייעצתי עם כל מיני אנשים, כולל גננות וכו'.. אמרו שהילדה עושה את זה בגלל שהיא רוצה ממני תשומת לב
... אז כבר קיבלתי כמה טיפים איך לנטרל אותה ולהעסיק אותה בזמן איכות איתי.... נתחיל מהיום ונראה מה ישתנה...

TzutZ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלימוווווו

את מגעילההההה!!! עכשיו.... תענישי אותי?

לי לו ש

New member
ואי חחחחחח../images/Emo6.gif

ת'אמת לימו.. "אמא את מסריחה" היא אומרת לך על הבוקר?... הבן של חברה שלי לא מסכים שההורים שלו ינשקו אותו על הבוקר לפני שצחצחו שיניים.. הוא אשכרה אומר להם שהפה שלהם מסריח
הילדים האלה ה ו ר ס י ם !!! אקיצר לליאל יש עוד זמן להבין שלהכנס עם אמא לשרותים זה לא כייייף

לא. לא הבנת ../images/Emo128.gif

היא לא אומרת לי על הבוקר שאני מסריחה. היא אומרת לי את זה כשאני כבר מאופרת, מבושמת, ומתוקתקת.. ועוד לפני אנשים
ולגבי השירותים.. הן עד היום (אוריין אוטוטו 5) רודפות אחריי לתוך השירותים
...

לי לו ש

New member
אבל אמרת שהיא צודקת..

אז למה את מסריחה כשאת כבר מאופרת, מבושמת, ומתוקתקת???
חחח סתם אל תעני לי.. הבנתי זה גיל כזה עאלקקקקק כל פלוץ שילדים עושים.. "זה הגיל תנו להם" ש י ה י ה...

את פ'גרת... ????../images/Emo6.gif

אמרתי שהיא צודקת על זה שאני שמנה ויש לי תחת גדול
מי בכלל התייחס ברצינות לזה שהיא אמרה שאני מסריחה ? ... אין סיכוי שזה נכון
לילוש, חכי שלוש שנים ותביני
... בינתיים תהני מההתלהבות שלו ממך
...

עונה!

מה הדבר הטוב שקרה לכם השבוע?
החמיאות לי, הסתפרתי. מה הדבר הלא טוב שקרה לכם השבוע?
אני טיפה מצודדת.. מה שימח אתכם השבוע?
יצאתי עם חברות טובות ..אני כל פעם נזכרת בחיוך איך אני וחברה שלי הכרנו ולא סבלנו אחת את השניה וכיום, אני כל כך אוהבת אותה!!!!! איזה כיף שהיא חברה שלי .. תמיד מפרגנת ומחמיא.. תמיד מצחיקה אותי!!!! זו חברות ארוכת שנים .. שתינו צמחנו והתפתחנו וזה כיף :) מה ,חלילה, העציב אתכם השבוע?
שומדבר
מה/מי הרגיז אתכם השבוע?
חברה אחרת שלא יודעת לפרגן ...קנאה זה דבר מגעיל :)

למעלה