התחקיר השבועי

השבוע שלי ../images/Emo9.gif

מה הדבר הטוב שקרה לכם השבוע?
הייתי בהופעה יפה של עידן רייכל
וקניתי מלא בגדים
מה הדבר הלא טוב שקרה לכם השבוע?
לא הרגשתי טוב וזה הגיע עד למצב של בכי
מה שימח אתכם השבוע?
לפגוש את ידיד טוב שלי אחרי שלא ראיתי אותו מלא זמן
מה ,חלילה, העציב אתכם השבוע?
החלטתי לנתק קשר עם ה
כי ראיתי שזה לא מוביל לשום מקום
מה/מי הרגיז אתכם השבוע?
תודה לאל, אף אחד

luda88

New member
../images/Emo20.gif

מה הדבר הטוב שקרה לכם השבוע? לא היה שום דבר טוב בשבוע הזה
מה הדבר הלא טוב שקרה לכם השבוע? נפלתי, הייתי במיון, התאכזבתי ממש ממש ממש מ"ידיד" שלי.. מה שימח אתכם השבוע? אממ הייתה לי שיחה ממש מצחיקה עם ידיד
מה ,חלילה, העציב אתכם השבוע? האכזבה מהידיד... מה/מי הרגיז אתכם השבוע? וווהוו.. לא חסר...

soofgania

New member
אני מנחשת

שהידיד לא יכל להקפיץ אותך למיון.. מה שלומך עכשיו הכל בסדר?

luda88

New member
לא, לא בדיוק זה מה שקרה.

שלומי בסדר, סתם כואב לי הגב.

luda88

New member
תודה ../images/Emo13.gif קיבלתי עכשיו עוד 2 גימלים.. ../images/Emo13.gif

סמלת

New member
../images/Emo67.gif

מה הדבר הטוב שקרה לכם השבוע? אני פשוט בהיי כרגע מהחדר המדהים והנקי שלי, אחרי שנראה בחודשיים האחרונים כביוב מודרני
השחור שיצא מהריצפה אללי
מה הדבר הלא טוב שקרה לכם השבוע? הייתי חייבת לקום כל בוקר מוקדם
מה שימח אתכם השבוע?שמישהו מכין לי קפה עוד לפני שאני פותחת עיניים
מה ,חלילה, העציב אתכם השבוע? לשמוע שאחד הבוסים שאהבתי שלי התפטרו.. מה/מי הרגיז אתכם השבוע? איזו פקידת קבלה פוסטימה שהתעסקה עם הבחורה הלא נכונה

סמלת

New member
מאד גאה בזה../images/Emo70.gif

אני רק הייתי הקש ששבר..מסתבר שהיו עליה אינספור תלונות ואני חתמתי את העסק. מי שלא יודעת לתת שירות (בלשון מעטה) שלא תתעסק בזה..

ס22ית

New member
לכי תדעי עד כמה העבודה הזו חשובה לה

אולי משלם לה את הלימודים? אולי משלם לה על קורת גג מעל הראש? אולי חלילה לתרופות או פת לחם? לא הייתי רוצה לחשוב שבגללי מישהו איבד את העבודה, בטח שלא בגלל שלא נתן לי שירות של 100% כבר הייתי בסיטואציות גרועות יותר ממתן שירות לא משהו ולא "דאגתי" לזה שהבנ"א יאבד מקום עבודה ופרנסה.

y e t i

New member
קרה לי גם לפני חודש בערך ..

באיזה מפעל הייטק בצפון , עובדים בו אלפי אנשים ויש כמה שמעבר לתפקידם המקצועי הם גם אחראים על כל מה שקשור לעזרה ראשונה לעובדים במקרים שמשהו קורה. היה שם איזה אחד שחשב שהוא לא פחות רופא-כירורג , לקח לנו לפחות עשר דקות יקרות מאוד לתקן את מה שעשה. דיווחנו עליו למשרד הבריאות , ואלה העבירו דרישה להנהלת המפעל להורות על הפסקת עבודתו כאיש רפואה במפעל , ההנהלה כנראה החליטה להחמיר איתו קצת והוא פוטר מהעבודה .

מה זה משנה עד כמה העבודה

חשובה לה ולמה היא משמשת אותה? היא לא יודעת לעבוד אז מה זה עקרוני אם היא פוטרה בגללך או בגלל מישהו אחר? קל וחומר כשמדובר בתחום הרפואה

סמלת

New member
מעניין אותי באמת..

ואולי נציגי שירות טלפוני ינתקו את הטלפון בפרצוף כל פעם שמישהו לא בא להם טוב? ואולי מלצרים ירקו לך לתוך האוכל סתם כי בא להם? ואולי הקבלן שעושה לך שיפוצים יזרוק לך חומר זול שתצטרכי להתמודד איתו עוד חצי שנה ויגבה ממך פי 3? ואולי ניתן לכל האנשים שתפקידם הוא להתעסק במשהו מסויים אבל במקום זה הם עושים בדיוק את ההפך, אבל שישארו שם כי "עם זה הם משלמים שכר דירה"????? נו באמת, תירוץ כזה עוד לא שמעתי, אני עובדת ב2 עבודות בכדי למממן את עצמי ודווקא בגלל זה אני עושה הכל כדי שלא יהיו תלונות עליי. אדם שצריך כסף בשביל תרופות יעשה את העבודה שלו כי הוא צריך את הכסף ואני מאד מצטערת שאין לי שום נקיפות מצפון אלא שמחה לאיד שהטיפשה הזאת לא תעבוד שם יותר ולא כי היא "לא נתנה 100%" אלא כי היא נתנה 100%- אני לא אדם שנוהג להתלונן על כל שטות, בטח אחת כמוני שבאה מאלף עבודות של שירות שונות, אבל לצורה שהיא שבה היא התנהגה יש רק תיאור אחד, גועל נפש ומתחת לכל ביקורת. לא מצטערת!

עונה לתחק"ש

מה הדבר הטוב שקרה לכם השבוע? ה-מ-ו-ן דברים. בעיקר שהבוס העצבני שלי, התחיל לחשוב חיובי בגללי
... סיפרתי לכם שאני באיזה שהוא תהליך עם עצמי, אז בעקבות זה התחלתי לפמפם לו בשכל בנושא... והיה איזה בוקר שהוא קם עצבני והתחיל לתחקר אותי למה לא התקשרתי אליו על הבוקר... אז עניתי לו שזה בגלל שהיקום לא שידר לי את האותות ממנו - כי הוא על תדר שלילי ואני על חיובי
... הוא נקרע מצחוק.. וזה הפשיר אותו לגמרי...
מה הדבר הלא טוב שקרה לכם השבוע? שהתפרצתי על אורייני שלי. ולא ידעתי איך להתמודד עם החוצפה שלה. מה שימח אתכם השבוע? רכישה מארוס.
מה ,חלילה, העציב אתכם השבוע? סיפור ששמעתי על חברה מהעבודה. עצוב, אבל עם השקפה נכון אפשר לתעל את זה למקום אחר לגמרי... מה/מי הרגיז אתכם השבוע? אוריין. עם הביקורת שלה......

למעלה