מה זה משנה הוא עדיין חתיך
U UHUstick New member 27/5/11 #50 ../images/Emo217.gifזה לא אני אבל זה כן בעלי לעתיד. אני כבר מדמיין את התואר שיודבק לי UHUstick, Duke of Vauxhall או משהו כזה....
../images/Emo217.gifזה לא אני אבל זה כן בעלי לעתיד. אני כבר מדמיין את התואר שיודבק לי UHUstick, Duke of Vauxhall או משהו כזה....
A adii1201 New member 27/5/11 #54 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא גם הומו או שיש לי סיכוי?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא גם הומו או שיש לי סיכוי?
U UHUstick New member 27/5/11 #63 ../images/Emo217.gifשום דבר רישמי אבל סמכי עלי - הוא הומו. אלא אם הוא פתאום יחליט לשנות את מנהגיו מהשנים האחרונות.
../images/Emo217.gifשום דבר רישמי אבל סמכי עלי - הוא הומו. אלא אם הוא פתאום יחליט לשנות את מנהגיו מהשנים האחרונות.
U UHUstick New member 29/5/11 #76 ../images/Emo217.gifיש לי גיידאר מעולה ובלי קשר יש לי גישה לאינספור הומואיות צעקניות. בו נאמר שהבחור ידוע בסצינה...
../images/Emo217.gifיש לי גיידאר מעולה ובלי קשר יש לי גישה לאינספור הומואיות צעקניות. בו נאמר שהבחור ידוע בסצינה...
U UHUstick New member 27/5/11 #51 ../images/Emo217.gifאני מחליף את הסרט האהוב עלי כמו שאני מחליף גברים. סליחה, גרביים. זה היה טיטניק לפני כמה שעות, עכשיו זה כבר משהו אחר... (אבל כן, טיטניק סרט מעולה!)
../images/Emo217.gifאני מחליף את הסרט האהוב עלי כמו שאני מחליף גברים. סליחה, גרביים. זה היה טיטניק לפני כמה שעות, עכשיו זה כבר משהו אחר... (אבל כן, טיטניק סרט מעולה!)
C CharmedRulez New member 27/5/11 #60 ומהארוכים גם. הכי התאהבו בעצמם... הבנו ספינה טובעת. מאוהבים. שיטבעו כבר!!!!!! כמהההה?!
A adii1201 New member 27/5/11 #62 וואי ממש../images/Emo6.gif ואני לא יודעת מה איתכם אבל קייט וואטסהרניים מעצבנת אותי מאוד וליאו לא כזה וואו
וואי ממש../images/Emo6.gif ואני לא יודעת מה איתכם אבל קייט וואטסהרניים מעצבנת אותי מאוד וליאו לא כזה וואו
U UHUstick New member 29/5/11 #77 ../images/Emo217.gifאת לא תגידי לי למה את התכוונת! שמעת?!?! ואין לי מושג לגבי הלמד.