התפקדות חודש יוני

../images/Emo41.gifהתפקדות חודש יוני../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מסורת שנתחיל כעת, בתחילת כל חודש בע"ה... אז קודם כל, ניתן את 5 הכותבים המצטיינים של הפורום, שיאני ההודעות לחודש זה: (113) אמבריי לנצח (48) Chrismakkah convert (37) justin9 (28) hagayx (22) lesli כרגיל, אני טוחנת את השכל, ואחריי בהפרש זהום-משהו שרי
חבל אנשים תתחילו להתאמץ
רציתי לתת פרס האדמה למי שיהיה מקום ראשון, אבל נראה אם בחודש הבא מישהו יצליח להעיף אותי. נראה
אז עכשיו, שאלות המפקד
:
שם: גיל: מגורים: השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: מסר לאומה: השאלה החודשית:מתי בפעם האחרונה שיחקתם טאקי? ועכשיו תמונה בבקשה

WhiteShadows

New member
יאאא אני ראשונה ^^

שם: ליאור גיל: בקרוב מאוד (ה-1 ליולי אהמ) בת 16 מגורים: רעננה, שהיתה בעבר יישוב חלקאית פרטי, איי שם בימי העליה השניה. הקימו אותה בעלי הון שקנו אדמות באיזור השרון ועסקו בעיקר בפרדסאות, את האדמה הם עיבדו בעזרת פועלים ערביים שהיו כוח עבודה זול באותה תקופה [מה? היתה לי מתכונת בהיסטוריה היום
] השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש:לא שמעתי הרבה קין האמת אבל your eyes open החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: לנסוע ללונדון, לראות הופעה, לזרוק עגבניה על טום ולאנוס את טים מאחוריי הקלעיםם בסוף
מסר לאומה: ראיתם פעם שמיים כחולים באמת?....תחשבו על זה
השאלה החודשית:מתי בפעם האחרונה שיחקתם טאקי? הוו עבר זמן רב מאז...לפני כמה חודשים טובים... תמונה: משהו שצירייתי על היד לפני כמה זמן וממש אהבתי ^^

חגי אני יודעת שאת לא רוצה שאנשים יידעו מהם

הרגלי הטאקי שלך, אבל גם את חייב לענות על השאלון!

חבל כי רציתי תמונה של עצמך../images/Emo3.gif

ואני מקווה שאזכור את היומולדת אני גרועה בדברים האלה!
צריך שיהיה איזה חבר פורום שיהיה אחראי על כל הדברים האלה
ושיהיה לו סגן, כדי שכשלו עצמו יהיה יומולדת גם יעשו

WhiteShadows

New member
מה לא יפה הציור? ממש התלהבתי ממנו!

והמ אם את מתעקשת
היא באיכות נוראית, ויצאתי שם ממש רשעית...אבל לאנורא.. חברתי טושטשה על מנת לשמור על צנעת הפרט שלה

מהמם! אבל רציתי לראות תמונה שלך!

והנה ראיתי! וואו אני לא מאמינה! הכי רחוק שראיתי ממך היה יד מנגנת על גיטרה לא?
יאי! ליאור! איי לאב יו! יו זה נשמע כה גיי ^_^

WhiteShadows

New member
חח ראית גם את הגיטרה...היא חלק ממני ../images/Emo23.gif

חחח יצאתי כזת קיטצ'ית XD איי לאב יו טו דארלינג

../images/Emo6.gif אני מקום שני ../images/Emo106.gif

48 הודעות?! חשבתי שיותר
וגית- את נותנת פה פתח להצפות! הצפות הפורום באישור המנהלת! מי בא?
שם: שרי גיל: 19 מגורים: ירושלים השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: אמממממ...נראה לי שזה היה SUNSHINE... או UNTITLED 2... או BAD DREAM...בכל זאת, כנראה שזה SUNSHINE
החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: אין לי חלומות מופרעים
מספיקה לי הופעה
בלי חתונות והרבצות למיניהם...
טוב, אולי רק לטום
(הקטע של ההרבצות, כמובן?! מקווה שזה ברור...) מסר לאומה: עוד חודשיים (בעזרת ה') אני בלונדון!!!
או מיי גאד!! השאלה החודשית:מתי בפעם האחרונה שיחקתם טאקי? שיחקתי גירסה מוזרה וישנה של טאקי עם התלמידים שלי ממש היום ... הם היו בהלם שאני מכירה את המשחק... כאילו, בת כמה הם חושבים שאני?!

הצפות שהן לא אופ טופיקיות יתקבלו בברכה../images/Emo3.gif

פורום קין זה פורום בוגר ושולט ומדהים ולכן אין לי בעיה לצאת בהצהרות כאלה!
ותודי שזה נכון
חח אחלה חלום יש לך על קין, אבל אם בכל זאת היית יכולה להגשים משהו ממש פרוע, יש יותר פרוע מזה? מה התאריכים שאת בלונדון? זה פעם שניה שלך? אני כבר לא זוכרת
חחח ובקשר לחניכים שלך- כבר כמה שנים שכל פעם מחדש אני מתפלאת כמה ילדים קטנים חושבים שאני זקנה

אוף* וגם...

גם אני התפלאתי שיש לך רק 48... בכלל, חשבתי שחברי הפורום כותבים פה בהרבה יותר
בתחילת ימי הפורום היו לי 300 הודעות כל פעם BTW
כנראה שהצלחתי לדבר עם עצמי אפילו יותר מעכשיו

limors2

Active member
כן../images/Emo122.gif

ובד"כ אני מעל 1000
אצלמו כל המציפים הם בסביבות ה700-1000, אבל בד"כ יש בכלזאת פער של 200-300 לטובתי

justin9

New member
על מה באמת כותבים בפורום גלגלצ?

עוד לא יצא לי לבקר שם

ובכן,

בגלל שאף פעם לא התאהבתי (ואפילו בקצת) באף אחד מחברי הלהקה, אין לי שום חלומות פרועים.... אולי לנהל עם טים דיונים על הסיבות שמאחורי השירים שהוא כתב (עד היום יש לי שאלה בלתי פתורה שממש ממש מעניינת אותי לגבי אטלנטיק... כשאראה את טים (שזה אומר או מחר במכולת, או במכבסה ביום שישי.... אהה, ואולי גם בדוכן הפלאפל עם אשתו
) אשאל אותו לגבי התהיות שלי...
אני בלונדון בין ה-8 ל16 באוגוסט בעז"ה
והתלמידים שלי לא קטנים! הם בכיתה ה'- בני 11! זה לא כמו שהתלמידים שלי בגן חושבים שגיל 6 זה גדול... לילדים בכיתה ה' כבר צריכים להיות אחים גדולים (ופנויים! וחתיכים! בצבא!
) והם צריכים להבין ש19 זה לא גדול בכלל
ובקשר לתמונה- למה שתהיה לי במחשב תמונה של עצמי?? אני מצלמת אותי בשעות הפנאי??? אני מגיעה לימי הולדת וכו' ובדרך כלל לא מצלמת את עצמי.... אחפש משהו בכל זאת...

נו תאמרי לי! מה תשאלי אותו? זה מעניין!

ולמה את לא מתאהבת בהם? זה כיף! אפילו לא בריצ'רד? אוף אני בכלל-בכלל לא בלונדון בתאריכים האלה.. לא פייר! זה יכול להיות כה מגניב להיות איתך בלונדון!! ותתחילי להביא תמונות של עצמך! ככה כולם מתחילים!

אממממ...ריצ'רד חמוד והכל,

אבל לא יותר מדי.... ואם הייתי צריכה לבחור אם מי מהשלושה הייתי רוצה להיתקע במעלית, זה מן הסתם היה ריצ'רד
ויש לי כל מיני שאלות לטים, שלא את כולם אני זוכרת עכשיו- אבל נגיד על מי נכתב HUTBALB (המילה האחרונה היא BOY, למי שמתבלבל) והאם בסוף אטלנטיק (THE DAY'S BEGINING) הכוונה היא רק למוות ואז השיר הזה מסתמן כמאוד מאוד פסימי, או שזה פשוט התעוררות בבוקר מהאפלה של הלילה(נראה לי שאפילו העלתי את זה לדיון בקומונה ז"ל) ועוד ועוד.... ו... אם לא הייתי נוסעת באוגוסט, אז הייתי לוקחת לי ימי חופש מהשירות כבר ביולי, ואז הייתי יכולה להסתובב איתך בלונדון
... אבל יש בעיה שולית מאוד והיא, כמובן- הכסף.... ועוד משהו לפני שאני הולכת לישון- אני לא רואה אותך עונה על השאלון!
חיברת אותו כדי שתוכלי לצעוק על כל האחרים!!!!

למעלה