התפקדות חודש יוני

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאמנם אני לא באמת כאן, אבל רק כדי שארגיש שאני כן../images/Emo3.gif. (למרות שסביר שלא תראו אותי עד עוד שבועיים וזה כבר יהיה הסוף של יוני../images/Emo3.gif) שם: דפי. גיל: 19.1 מגורים: נסציונה. אבל כרגע בה"ד 1. השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: A bad dream../images/Emo99.gif החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: לא יודעת../images/Emo12.gif מסר לאומה: וואי, חפרתי מספיק השבוע. בטח אחד מהדברים האלה. קשה לי להחליט. השאלה החודשית:מתי בפעם האחרונה שיחקתם טאקי? נדמה לי שבשבוע הראשון או השלישי של הקורס, ביום שבת בזמן הנוהל שבת... שבת שלום../images/Emo9.gif

את כן באמת כאן! את כן../images/Emo2.gif

אל תגידי שלא
כפרות מתי את חוזרת. ולמה לא שמת תמונה
ותחשבי על החלום

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאם את שואלת מתי אני חוזרת בפעם הבאה, אז עוד שבועיים. אם את שואלת מתי אני חוזרת לפעילות סדירה בפורום, אז באוקטובר../images/Emo3.gif. תמונה (יום שבת שעבר כשעזרתי לחברים לעשות מור"ק על גבעת התחמושת, וקצת התחרפנו עם המחושים שלי../images/Emo9.gif]../images/Emo26.gif אחשוב ואחזור אלייך../images/Emo9.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifשלום שלום!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני!!

שם: קאריו גיל: כרגע 15 מגורים: עפולה השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: she has no time החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: להיות בהופעה שלהם? מסר לאומה: --- השאלה החודשית:מתי בפעם האחרונה שיחקתם טאקי? כיתה ו'

למעלה