התפקדות חודש יוני

חחח חה! זה כי אין לי תמונה על המחשב ואני

באמת רוצה לשים תמונה!
אני צריכה להקטין קודם כל אחת. ואת מכירה אותי את יודעת שאני אענה
והשיר HUTBALB נכתב לטום. כך ידוע לי אם אני לא טועה (ומה הB שם אם לא BOY?
)

justin9

New member
גם לי יש קטע מוזר עם החניכים

איזה יום, אחד מהם בא לי ביציאה "מה? את בת 20? חשבתי לפחות 27!" GOD מה עובר עליהם? מפחיד

maihlevi

New member
או....אוקי=]

לבנת =] 16 וחצי ראש העין... השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש(מממ..מכשיל..=/) : he used to be a lovely boy , NIMY וSOWK האגדי =] החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין =] : התאהבות טוטאלית של כל חברי הלהקה בי =] חחיחיחחיחיחיח (אגואיזם! ) סתאם...שיחברו לי שירר משיליייי =]] מסר לאומה: מוזיקה מזרחית זה בעע! מתי בפעם האחרונה שיחתי טאקי?! ...כיתה ח!! תמונה..בנתיים אין...עודמעט יהיה =] חחח

../images/Emo24.gif

רוצים תמונה!
אחלה חלום! מעולם לא חשבתי על זה שהייתי רוצה שקין יכתבו שיר עבורי. אני שוקלת לחטוף לך חלקים מהחלום.
תודה לך

maihlevi

New member
חחח... C הזכויות שמורות...../images/Emo8.gif סתאם. ../images/Emo8.gif

ואני מתה להביא תמונה אבל פרמטו לנו את המחשב..לא נורא יהיה טוב =] חחחח

lesli

New member
ווהו!!! אני מצטיינת!!

שם: לסלי גיל: 15.7 מגורים:קריית מוצקין השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: Wolf at the door וכל הביסיידים שלאחרונה התוודעתי לקיומם... החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: לקנות אותם!!! מסר לאומה: (מסר לפורום קין) די לשנוא ולהשמיץ את טום המלאכי! השאלה החודשית:מתי בפעם האחרונה שיחקתם טאקי? לפני שנים רבות מאוד... תמונה: אני שמתי תמונה שלי פעם אחת וזה מספיק... (איזה חמוד... אני רוצה להיות הבקבוק
)

חחח לקנות! גם אני משתעשעת ברעיון לפעמים

תמיד כששואלים אותי מה אעשה אם אזכה בכמה מיליוני פאונדים אני תמיד מוסיפה את זה לרשימה
שימי שוב תמונה שלך, ועכשיו!
BTW, איזה ביסיידים את מכירה

lesli

New member
לא את כולם אבל..

fly to me closer now to the end of the earth thin air someting in me was dying Tyderian ואני אשים תמונה אם את תשימי

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif מתפקדיישן!!!

שם: לירן גיל: 20 ומשהו מגורים: א.ע (ולא אור עציון
) השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: everybody's changing החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: לפגוש את טום בכיכר מול הבית שלי (סתם
...האמת שאין לי חלום מיוחדואם יש לי אז זה bad dream...
מסר לאומה: אדום למשקיע??? היכונו להפצצת העכבישים!!!!!!!!!!!!!
השאלה החודשית:מתי בפעם האחרונה שיחקתם טאקי? לא זכור לי, אולי משהו כמו ...חמש עשרה שנה....

hagayx

New member
מתפקד

שם: חגי גיל: 17 מקום מגורים: ק.ש (ולא קרית שמונה) השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: אין (אין אחד מסויים) החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: לתפוס הופעה הקיץ.. מסר לאומה: תנו לי ק'..תנו לי י'..תנו לי ן'..ומה יצא?
מתי לאחרונה שיחקתם טאקי: לפני שנתיים בדיוק!

למעלה