זה בצחוק,
ואתה היחידי שלקח את זה ברצינות. אני ממש לא יודעת מה יש לך בזמן האחרון. בלי לציין את זה שאתה לא נחמד אליי ספציפית. ולא, אין מוניות שירות לנס ציונה מת"א באחת בלילה וכבר הייתי בסיטואציה הזאת ונאלצתי לקחת ספיישל עם עוד שלושה חברים וכל אחד שילם 40 שקל. אז לא, על הקטע הזה של קרוב למאתיים שקל נסיעה אני מוותרת. ולידיעתך סער, אני בקושי ישנתי בלילה ואח"כ עוד הייתי כל היום בת"א בשביל המפגש והיומולדת של עלומה ולחכות 5 שעות באמצע הלילה לבד בת"א כדי שיהיה לי אוטובוס חזרה לנס ציונה כדי ללכת להופעה שלך *לבד* ככל הנראה, לא נראה לי האטרקציה האולטימטיבית. בייחוד לא עם התגובה הזאת שלך, לא הכי מפתה. היית צריך לתת לנו פרטים מדוייקים מראש ואז אולי היינו מתארגנים כקבוצה, אבל לא חשבת על זה. אני שמעתי את הפרטים מנועה ביום של המפגש כשהיא אמרה לי שבשעה שזה נגמר כבר אין אוטובוסים! מה ציפית? שאני פשוט אחליט בספונטניות להשאר בת"א כל הלילה בשביל ההופעה שלך, לבד, ואיכשהו גם אגיע לשם למרות שאני לא מתמצאת בשיט בת"א? אז סער, מצטערת מאוד שזה יצא ככה ואיכזבנו אותך אבל לא, לא באנו. ואם אתה בקטע של לעשות פרצופים חמוצים לאנשים אז לך על אלה שיש להם רישיון. אגב, אני אשמח אם גם תבהיר לי באותה הזדמנות מה יש לך נגדי בזמן האחרון.