התפקדות יולי

TheImpactBoy

New member
עונה עונה עונה

שם: אביעד! גיל: 20 מיקום: מקום אפל בצפון הארץ. דרכים ליצירת קשר: בפרטים שלי תמונה: בירה!$#@ שיר החודש של נייטוויש: THE POET שיר החודש לא של נייטוויש: WHEATUS - Teenbage Dirtbag חופש נעים לכולם איזה חופש ואיזה נעליםםםם

Itay Simons

New member
איזה חמודים אתם ../images/Emo3.gif

בירה
וטינאייג' דירטבאג! כ"כ כיתה ו'
שיר חמוד לאללה..

איפה השרשור שלי?

שם:איילת גיל:17 מיקום:רמת גן דרכים ליצירת קשר:אייסי- 347532403 מסן- [email protected] תוסיפו אותי תמונה: יש בשרשור מפגש שיר החודש של נייטוויש:אין לי מושג שיר החודש לא של נייטוויש: כל האלבום הראשון של אפיקה

הממ..

שם: נו, באמת. גיל: 18.5 מיקום: כדוה"א>ישראל>אמונים>רחוב הדס>בית 245>קומה שניה>ליד המדרגות>על כיסא מול מחשב. דרכים ליצירת קשר: מסן [email protected] תמונה: מההופעה (שאף אחד מכם לא בא אליה.) שיר החודש של נייטוויש: כמה זמן לא שמעתי נייטוויש :S שיר החודש לא של נייטוויש: נו באמת, איך אפשר לבחור?

The Cat Woman

New member
אני גם לא באתי למפגש ../images/Emo7.gif וזה לא היה בכוונה!

זה היה בגלל איש אדיוט שחבל שבזבזתי עליו את יום חמישי, תאמין לי...

Super Alonit

New member
וואי סער,

זה היה די בעייתי יו נואו, לא היו אוטובוסים חזרה וספיישל זה מחיר מטורף... מצטערת, נבוא פעם הבאה.

תעשי לי טובה.

יש מוניות שירות, אפשר גם להשאר בכל מיני מקומות עד הבוקר, וכו' ובכלל, התגובות שלך לגבי אנשים שלא באים למפגש כבר ממש מעצבנות ומעליבות.

Super Alonit

New member
זה בצחוק,

ואתה היחידי שלקח את זה ברצינות. אני ממש לא יודעת מה יש לך בזמן האחרון. בלי לציין את זה שאתה לא נחמד אליי ספציפית. ולא, אין מוניות שירות לנס ציונה מת"א באחת בלילה וכבר הייתי בסיטואציה הזאת ונאלצתי לקחת ספיישל עם עוד שלושה חברים וכל אחד שילם 40 שקל. אז לא, על הקטע הזה של קרוב למאתיים שקל נסיעה אני מוותרת. ולידיעתך סער, אני בקושי ישנתי בלילה ואח"כ עוד הייתי כל היום בת"א בשביל המפגש והיומולדת של עלומה ולחכות 5 שעות באמצע הלילה לבד בת"א כדי שיהיה לי אוטובוס חזרה לנס ציונה כדי ללכת להופעה שלך *לבד* ככל הנראה, לא נראה לי האטרקציה האולטימטיבית. בייחוד לא עם התגובה הזאת שלך, לא הכי מפתה. היית צריך לתת לנו פרטים מדוייקים מראש ואז אולי היינו מתארגנים כקבוצה, אבל לא חשבת על זה. אני שמעתי את הפרטים מנועה ביום של המפגש כשהיא אמרה לי שבשעה שזה נגמר כבר אין אוטובוסים! מה ציפית? שאני פשוט אחליט בספונטניות להשאר בת"א כל הלילה בשביל ההופעה שלך, לבד, ואיכשהו גם אגיע לשם למרות שאני לא מתמצאת בשיט בת"א? אז סער, מצטערת מאוד שזה יצא ככה ואיכזבנו אותך אבל לא, לא באנו. ואם אתה בקטע של לעשות פרצופים חמוצים לאנשים אז לך על אלה שיש להם רישיון. אגב, אני אשמח אם גם תבהיר לי באותה הזדמנות מה יש לך נגדי בזמן האחרון.

אין לי נגדך שום דבר

מאז ה"הומו" כבר פשוט התעצבנתי עליך. דיי, כבר נמאס לי שכל פעם שאני מגיב ככה בקשר למפגש, או כל אחד אחר, ככה את מגיבה. ואני אמרתי על ההופעה איזה שבוע מראש וזה נורא מעליב שאף אחד לא התייחס לזה, לא רק את.

tbents

New member
יס סר! ../images/Emo3.gif

שם: טל-לי גיל: 16.5 מיקום: קריות דרכים ליצירת קשר: 244023231 [email protected] תמונה: עם הילדה הכי יפה בעולםםםם
שיר החודש של נייטוויש: אהההה, לוד'ת >< שיר החודש לא של נייטוויש: נראה לי שפרפקט הרמוני של ווית'ין או מאז'ר ארת'

tbents

New member
אביעדדדדדדד../images/Emo99.gif

חחחח איך שבא לך:) ואני עדיין חייבת לך התנצלות, אז תעשה טובה תענה לי

למעלה