התפקדות יולי

Super Alonit

New member
דווקא לא אומרת לך שאת יפה! דווקא!../images/Emo11.gif

... .. . טוב נו, נכנעתי! את ממש יפה:]

lacrimosa girl

New member
את כזאת יפה ../images/Emo99.gif

[היייתי אומרת לך לעשות לי ילדים, אבל יש לך הרפס
]

lacrimosa girl

New member
תשאלי את האוס,

זה אף פעם לא עובר ~לגמרי~.
לא משנה, ילדים מקארין! יאי

Girl In The Box

New member
אני:]

שם:לוטם גיל:16 מיקום:ק.אתא דרכים ליצירת קשר:[email protected] תמונה:יש בשירשור של המפגש שיר החודש של נייטוויש:ווישמאסטר שיר החודש לא של נייטוויש:Queen-Friends Will Be Friends,Jeff Buckley-Dream Brother

ש נ י1

New member
אוקיי../images/Emo66.gif

שם: שני גיל: 18 דרכים ליצירת קשר: אייסי- 308477360 מסן- [email protected] תמונה: אין לי אחת נורמאלית כרגע שיר החודש של נייטוויש: Beauty Of The Beast שיר החודש לא של נייטוויש: יש המון.. חופש נעים

Super Alonit

New member
Beauty Of The Beast../images/Emo99.gif

ואיך זה שאף פעם לא ראיתי אותך במפגש?

יאללה נזרום

שם:רועי גיל:17 מיקום:פתח תקווה דרכים ליצירת קשר:שימו לי אבן בחלון בטוח ניצור קשר. תמונה:אין לי משו עדכני או מגניב. שיר החודש של נייטוויש:מי שומע נייטויש. שיר החודש לא של נייטוויש:אנערף, בון ג'ובי, קיפ דה פיית'.

danduuu

New member
עונה :)

שם:דנה גיל:18 ושלושה חודשים P: מיקום:קרית חרא דרכים ליצירת קשר:יש לי ינשוף. סתם נו מי שאין לו עדיין את המסן או איסי שלי, יש לי בעולם האישי
תמונה:מהנשף[
אני לא מאמינה שעבר יותר משבוע
]..למרות שיצאתי כמו פוסטמה מטורפת עדיין אהבתי את התמונה
שיר החודש של נייטוויש:דביל [
זה כ"כ מצחיק עם ב' ] אנד דה דיפ דארק אושן שיר החודש לא של נייטוויש:הו יש המון..אין לי כוח לרשום |עצלנית|

Super Alonit

New member
וורי לא ידעתי שמור בגילך.../images/Emo12.gif

ותמונה טובה:] ה'דביל' והינשוף גאוניים, את מלכה!

If thou hast loved me-please clear me name../images/Emo41.gif

שם: מה שבא לכם. גיל: 18 וחצי עוד מעט:S מיקום: קריית טבעון, יאללה איזה מקום אחר. דרכים ליצירת קשר: [email protected], מסנג'ר הכי נוח.. אבל אפשר גם לשלוח יוני דואר. תמונה: וואי, נראה לי שזה מהקיץ בין י' לי"א:S שיר החודש של נייטוויש: מי שומע נייטוויש? שיר החודש לא של נייטוויש: כל החודש??? רגע, אפשר לבדוק את זה בלאסט FM, שנייה: Mika - Grace Kelly, עבר בשמיעה אחת כמעט את כל השירים של אקסיס:S לא נורא..

למעלה