התפקדות יולי

ס ט י י ק

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות יולי../images/Emo41.gif

שם: גיל: איזור מגורים: אייסקיו: מסנג'ר: שיר החודש[בכללי]: משו מיוחד שהולך לקרות החודש: תמונה-

ססילייה

New member
../images/Emo11.gif

שם: לילי וואנקה.XDDDDDD גיל: 18. איזור מגורים:קריית ביאליק.
אייסיקיו: 298655310 מסנג'ר: [email protected] שיר החודש[בכללי]: Useless ID-Kiss Me Kill Me
משהו מיוחד שהולך לקרות החודש: וואלה?כלום.אולי לונדון.אבל אני מזה סקפטית לגבי זה.
תמונה- אימו ><

חצילע

New member
מממ.

שם:נועם.^^ גיל:14. D: איזור מגורים:מודיעין. או רעות. אייסקיו:אינלי כוח.];; מסנג'ר:[email protected] שיר החודש[בכללי]:מממ. אין אחד כזה. משו מיוחד שהולך לקרות החודש:מממ. אני טסה לחודש? תמונה- חחחחחחחחחחחחחחחחחח. איזה תמונה עמה שלי.

keeeren

New member
מתפקדת:]

שם:קרן גיל:עוד חודשיים 17
איזור מגורים: בת ים אייסקיו:126401955 מסנג'ר:מוזמנים לבקש שיר החודש[בכללי]: זה רק הלב שכואב לך.. סתם כי בא לי:] משו מיוחד שהולך לקרות החודש: ערב שמינטסים, מחנה קיץ.. (אני זוכה מקום ראשון במבנה מחסן.. חחח סתם זאת פנטזיה:]) הופעה של זבל ב13.7 תמונה-טוב נו.. זה בשבועות בצופים עם דור:]

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifהדרי מחייה ת'פורום ../images/Emo3.gif

שם:
גלוש גיל:
17 וקצת איזור מגורים:
חיפה אייסקיו:
131212046 מסנג'ר:
אינלי כוח שיר החודש[בכללי]:
הממממ..אחד? של כל החודש?! נממ.נמנמנמנ.נמ.נמ.נמ.נמ.נמ.נמ.נמ.נמ..נמ.נ.מ [משעמם לי
] RHCP - Strip My Mind משו מיוחד שהולך לקרות החודש:
אני מקווה שהרבה דברים.. :] תמונה-
אני בעבודה, אינלי פה כלום.

מתפקדתתתתתת../images/Emo198.gif

שם:נבקית גיל:12 ושלוש חודשים איזור מגורים:החור השחור אייסקיו:334352302 מסנג'ר:[email protected] שיר החודש[בכללי]:לוידעת משו מיוחד שהולך לקרות החודש:מחנהההההההההההההההההההההההה תמונה-אם זה יעבוד..

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifקטנטנהההה.... ../images/Emo3.gif

ואם כבר...אז *12 ושלושה חודשים

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שם: צליל גיל: 15 ורבע איזור מגורים: באר שבע
אייסקיו: 306896845 מסנג'ר: [email protected] שיר החודש[בכללי]: גשם-שילה פרבר משו מיוחד שהולך לקרות החודש: הופעה של שייגעצ בב"ש(?) תמונה-טוב

dsol

New member
יאאא יש לי את התמונה הזו ../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif

עוד כמה

אוווווווווווווו:)

שם: אביטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטל גיל: 15! איזור מגורים: נגב אייסיקיו: 327993746 מסנג'ר: [email protected] שיר החודש: Romeo and Jiliet משו מיוחד שהולך לקרות החודש: שייגעצ בב"ש! תמונה?! לא בא לי.

למעלה