התפקדות יולי

גוטשה

New member
moi

שם: אביגיל גיל: 13 והרבה חודשים איזור מגורים: מרכז? אייסקיו: 268972095 מסנג'ר: [email protected] שיר החודש[בכללי]: Smile של גילמור (רציתי להגיד שיר אחר של גילמור אבל שכחתי איך קוראים לו, אז שיהיה Smile) משו מיוחד שהולך לקרות החודש: ארה"ב! תמונה-

ססילייה

New member
אביגיל :)

שלושה דברים: א.אהבתי את התמונה :) ב.תעשי לי ילד. ג.לאן הפעם את טסה ולכמה זמן?

גוטשה

New member
ליל :)

א. תודה! ב. אוקיי :) ג. לארה"ב וקנדה, בערך 7 שבועות (מה-21.7 עד ה-9.9)

ס ט י י ק

New member
../images/Emo152.gif

שם:הדר גיל:15 איזור מגורים:קרית חיים אייסקיו:347237226 מסנג'ר:[email protected] שיר החודש[בכללי]:פפוווופ...tears dont fall-bullet for my valentine משו מיוחד שהולך לקרות החודש:הופעה של היהודים,שייגעצ,עברי לידר,ת"א..וזהו בערך. תמונה-

Hezi The One

New member
אמממ

שם:חזי גיל:16 איזור מגורים:ר"ג אייסקיו:173282917 מסנג'ר: שיר החודש[בכללי]:זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן משו מיוחד שהולך לקרות החודש:מחנה!!!!!!!1111111111

Shexy Peanut

New member
../images/Emo15.gif

שם: בותול גיל: 13 וכמעט חצי איזור מגורים: רחובות אייסקיו: 343627821 מסנג'ר: [email protected] שיר החודש[בכללי]: יש כמה שירים של היהודים.. נאמ.. מקום אחר, עכשיו את ואינטמת משו מיוחד שהולך לקרות החודש: יומולדת לאבא (אני נואשת..) תמונה- לאא ><

אפרת P

New member
פקד../images/Emo112.gif

תוכן: שם: איפרת גיל: 14 איזור מגורים: צפון מרכז? אייסקיו: 261625652 מסנג'ר: [email protected] שיר החודש[בכללי]: סטרוברי פילדס משו מיוחד שהולך לקרות החודש: בית ריק, עכשיו תמונה-

AvtipuS

New member
נמנמ

שם: רז גיל: 16 איזור מגורים: מוצקין אייסקיו: 172993007 מסנג'ר: אינלי כוח לכתוב שיר החודש[בכללי]: פורטיסחרוף-אמריקה משו מיוחד שהולך לקרות החודש: עוד יומיים טס לקנדה ומשם עובר לארה"ב תמונה-

ziljian 1234

New member
מיאו?!

שם:לוסייייייייי\אורטל חח גיל:עוד 10 ימים 18 איזור מגורים: מעלה אדומים אייסקיו:214328214 מסנג'ר: שיר החודש[בכללי]: יש ממש הרבה! משו מיוחד שהולך לקרות החודש: יומולדת 18 תמונה-תמוננתנתנתנתנההה

dsol

New member
../images/Emo199.gif_../images/Emo189.gif

שם:דודי גיל: 18 וכמה שבועות איזור מגורים: אשדוד אייסקיו: לא משתמש כמעט מסנג'ר: תבקשו במסר אם אתם ממש רוצים שיר החודש[בכללי]: ואי זה קשה..... אני נראה לי "מיתר קרוע" של דניאל סלומון משו מיוחד שהולך לקרות החודש: אני מאמין שהרבה דברים הולכים לקרות החודש
תמונה- מלפני שבועיים בערך

jack 1

New member
שלופ.

שם:שלומי גיל:גדול איזור מגורים:הנגב הדרומי
אייסקיו:אין לי כוח לכתוב מסנג'ר:כנ"ל שיר החודש[בכללי]:נו הזה של ג'קו מכוכב נולד...משו עם בקרוב ? משו מיוחד שהולך לקרות החודש:הממ אני הולך לפספס את היהודים בעיר האדומה תמונה-הנה

למעלה