התפקדות יולי

23.7-1.8

ב23.7 שייגעצ ב24.7 עופר ניסים !!!!!!!! מלךךךךךךךךךךךךך ב26.7 אינפקטד משרום 1.8 דיג'יי יהל איזה כיף:) רק חבל שאני אהיה רק ב24 בהופעה של עופר

אני דיג'יי חחחח ואני חולה על המוזיק

אני דיג'יי חחחח ואני חולה על המוזיקה של עופר ניסים חחחחח למרות שלא הוא אישית יוצר אותה...ואמממ עברתי כבר מזמן לשמוע האוסים ושחורה......אני כבר ממש בקושי שומע רוק רק פעמים נדירות.....

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif גרררר

עופר ניסים AKA עופרה ניסים הוא אחד הדיי.ג'ייז הטובים ביותר במדינת ישראל! והוא לא סתם בכלל!!!!!!!1 אני מוחה!!!!! הוא מדהים, פשוט מ-ד-ה-י-ם-!

אסססס

New member
אוק'ע...

שם:אסתי גיל: עוד מעט 17 איזור מגורים: ביאליק.. אייסקיו:172587427 מסנג'ר:[email protected] שיר החודש[בכללי]: PINK FLOYD- US AND THEM משו מיוחד שהולך לקרות החודש:ממ...זה עדיין בשלבי תכנונים אז לא חשוב.. תמונה-

גמניגמני!

שם: רון גיל: 15 איזור מגורים: פ"ת אייסקיו: 310681391 מסנג'ר: [email protected] שיר החודש[בכללי]: אביב גפן- שיר הסמרטוטים משו מיוחד שהולך לקרות החודש: לאדעת. מתחילה לעבוד? תמונה- אנלי כוח. להלהללההההה

AvtipuS

New member
וואיייייייי שיר הסמרטוטים הזה!

שמעתי אותו בצהריים מאז הוא לא יוצא לי מהראש!!!!

אני ני

שם:ניצן גיל:16 (כמעט ><) איזור מגורים:אשקלון (שש.) אייסקיו:192202506 מסנג'ר:nitzan_alp@Walla,co.il שיר החודש[בכללי]:העיברית-מסיבת כיתה (שתקו.) משו מיוחד שהולך לקרות החודש:מממ לא יודעת. תמונה-כשאני אהיה בבית אני אשים.. תתאפקו P:

Tin Doll

New member
*מתפקדת*

שם: טובי גיל: 17 איזור מגורים: ירושלים מסנג'ר: [email protected] שיר החודש[בכללי]: fort minor-red to black, סינרגיה - כוכב, Celine Dion - Power of Love והרבה איפה הילד
. משו מיוחד שהולך לקרות החודש: חופש גדול!!!!!!!!!!!!!1111 תמונה:

מתפקדת

שם: נופר יעיש גיל: עוד חודש 18 איזור מגורים: אשדוד אייסקיו: מסנג'ר: שיר החודש[בכללי]: ירמי קפלן - כבר עכשיו משו מיוחד שהולך לקרות החודש: הולכת לראות את הנוני שלי.. תמונה-

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif כן המפקד!

שם: נעמה שיינמן
אזירו מגורים: נתניה
אייסיקיו: 264142377
מסנג'ר: [email protected]
שיר החודש[בכללי]: פינק של אירוסמית'
משו מיוחד שהולך לקרות החודש: אילת!!!!!!!! תמונה- מהטקס סיום. נאמ נאמ. אני לא אוהבת אותה אבל נו..=\

double O S

New member
שלוםאנילאקשורD:../images/Emo96.gif

שם: שמוליק גיל: 17.5 איזור מגורים: נסציונה
אייסקיו: זובי מסנג'ר: בובי שיר החודש[בכללי]: Panic! At The Disco- שם ארוך כזה;[ משו מיוחד שהולך לקרות החודש: פולין! תמונה- לעD: הלכתי לישון לילה טוב^^

למעלה