התפקדות ינואר 2007

../images/Emo41.gifהתפקדות ינואר 2007../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

שם:
האלבום האהוב ביותר של שנת 2006:
השאלה המתבקשת - איך העברתם את הסילבסטר, עם מי ואיפה:
וכמובן תמונה לשיפור המרגש הכללי, או של עצמכם (אפילו רצוי): שתהיה אחלה שנה, פחות לחץ והרבה חיוכים

0mroosh

New member
בוקר אור!:)

שם: עומר. גיל: 17. מקום מגורים: באר-שבע האלבום האהוב ביותר של שנת 2006: אפרת בן צור-אפרת בן צור השאלה המתבקשת - איך העברתם את הסילבסטר, עם מי ואיפה: ישנתי. עם מרגלית צנעני במאהל בדואי. שנה נפלאה לכולם!

noa08128

New member
שנהיה לראש ולא לזנב ../images/Emo19.gif

נועה17 ומעט ,בזמן שכולם נהפכים להיות חוקיים מסביבי
הראשון לציון ואיי בחירה קשה - יש את האלבום live של התקווה 6 וגם כמובן האלבום של אפרת בן צור המרטיט. את הסילסטר העברתי בטארבין בראשון ערב מלא פריקים ,חברים וגם פאנקיסט מזדקן אחד. חזרתי לעשן ליום אחד גם נרגילה גם סיגריות.- העיקר שהקורונה הייתה טעימה והלכתי לישון ב5 בבוקר וקמתי ב7 - בצפר ארור.נשיקה לא הייתה - למרות שהייתה הצעה משיכור עם שפתיים בטעם תות - לא קיבלתי את ההצעה ,כמובן. תמונה - מחנוכה :) מחכה להופעה של הג'רפות בזמן נאומים מייגעים מי ומה. המצולם השני ידיד טוב :)

noa08128

New member
בא לי עוד תמונה ../images/Emo13.gif

משו אומנותי מפולין..
ולא אני לא מחזיקה ביד משו לא חוקי.

TziMHoNoa

New member
היי אני מכירה אותך!

בפנים לפחות.. (אני מראשון, וגם אני נועה)

darling2

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo108.gif../images/Emo60.gif../images/Emo118.gif

שם: דר גיל: 17 מקום מגורים: מושב תאשור האלבום האהוב ביותר של שנת 2006: Alanis Morissette - Supposed Former Infatuation Junkie
השאלה המתבקשת - איך העברתם את הסילבסטר, עם מי ואיפה: הייתה אמורה להיות מסיבה, ב"ש, מרוב תוכניות בסוף כלום.. הלכתי לישון עם כאב ראש
בכל אופן, שנת 2007 נפלאה לכולם.
וזה לא מעלה את התמונה
עומר, תנסה.

ברררר

New member
שנה טובה שתהיה

שם:בר גיל:ביום שבת 18 :) מקום מגורים:משגב האלבום האהוב ביותר של שנת 2006: לא שיצא ב2006 נכון? אביתר בנאי הראשון וקולדפליי השלישי. השאלה המתבקשת - איך העברתם את הסילבסטר, עם מי ואיפה: העברתי אותו בחיפוש אחר מפתחות האוטו שלי שנגנבו. היה כ"כ חרא. פשוט הרס לי הכל. וכמובן תמונה לשיפור המרגש הכללי, או של עצמכם (אפילו רצוי):טוב נו.

bזוהר

New member
התפקדות ינואר 2007!

שם: זוהר גיל: 15 מקום מגורים: רמת גן האלבום האהוב ביותר של שנת 2006: נינה
השאלה המתבקשת - איך העברתם את הסילבסטר, עם מי ואיפה: עבודה בספרות, עם הרבה דפים, בחדר וכמובן תמונה לשיפור המרגש הכללי, או של עצמכם (אפילו רצוי): לשיפור המרגש הכללי

למעלה