התפקדות ינואר 2007

0mroosh

New member
../images/Emo24.gif

בהצלחה, יקירה [מי יתן, ונפגש בימים טובים בדשא של הבק-סטייג'..
].

טולייצ

New member
זה היה כ"כ ספונטני

באמת ולמה לא באת להופעה של אביב בסיטי הול?

ברררר

New member
כי זה אביב גפן יש לו קול של ../images/Emo105.gif

אבל הוא אחלה כותב ומלחין

peach plum pear

New member
The Worst Taste in Music

שם: שרה גיל: 44 מקום מגורים: ראשון לציון האלבום האהוב ביותר של שנת 2006: די, יש כל כך הרבה. שמתי לב שרובכם התפרע אל מחוץ מחוזות ה-06', אך אני ארסן את עצמי. הרדיו דיפרטמנט עם האלבום הכי שוגייז שידעה 06' Pet Grief (וזה כל כך טוב), אפרת בן צור, ג'וני קאש לפני שהתפגר, טום וויטס עם האלבום המשולש Orphans (שהגיע אליי מצרפת הרחוקה, מבלי שאשלם פרוטה), קט פאוור (שודאי כולכם תחבבו) the greatest, וג'ואנה ניוסום. סדרת השנה: weeds! והפסקול הכיפי. דברים שגיליתי (רק) השנה: brown bunny ופסקולו. זהבית פסי שהייתה מתוקה לפרקים. בסילבסטר: היה ניסיון בפיצוח עמוד תוים, ושיחת טלפון צרפתית בחצות.

dsol

New member
אני ? _../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל: 18 וחצי מקום מגורים: אשדוד האלבום האהוב ביותר של שנת 2006: ואי קשה... אז ניקח את דפנה והעוגיות השאלה המתבקשת - איך העברתם את הסילבסטר, עם מי ואיפה: עם הכרית במצב כפית מתחת לפוך וכמובן תמונה לשיפור המרגש הכללי, או של עצמכם (אפילו רצוי):

dsol

New member
עכשיו אני רק צריך לחכות שמישהו ישתה_../images/Emo189.gif

אותי ואז אני אהפוך לפיפי !!! ובזה אני אשלים חצי מהמשימות שהגדרתי לי בחיים !

התפקדות.

שם:
תאיר גיל:
16 וקצת מקום מגורים:
כפר-יונה האלבום האהוב ביותר של שנת 2006:
אין אחד מועדף. השאלה המתבקשת - איך העברתם את הסילבסטר, עם מי ואיפה:
עם החברה. וכמובן תמונה לשיפור המרגש הכללי, או של עצמכם (אפילו רצוי):
אני הימנית.

NoY182

New member
פיצי!!! ממתי את פה?!

איך לא שמתי לב!! או שלא קישרתי.. [?]

לה הודח

New member
תבורכו

שם: לה הודח גיל: גדול מקום מגורים: יס האלבום האהוב ביותר של שנת 2006: All saints- All saints השאלה המתבקשת - איך העברתם את הסילבסטר, עם מי ואיפה: במיטה עם סימפסונס וכמובן תמונה לשיפור המרגש הכללי, או של עצמכם (אפילו רצוי):

שתופיע עם טל גורדון../images/Emo7.gif

הדיסק הזה פשוט מושלם.. שם: "למען היות ניר לדוד עבדי כל הימים לפני" גיל: 18 מקום מגורים: בין כלניות וקסאמים. האלבום האהוב ביותר של שנת 2006: כמו תמיד, DSOTM השאלה המתבקשת - איך העברתם את הסילבסטר, עם מי ואיפה: ראיתי עם אמא את סיפור הפרברים^^ וכמובן תמונה לשיפור המרגש הכללי, או של עצמכם (אפילו רצוי): בשביל סנדרה

../images/Emo23.gif

אני יודעת שרצית להגיד יותר מזה.. נשיקות! (אולי עוד אשכנע את אמא להביא אותן.
)

nickless m

New member
מאוחר מידי?

שם:אדם ברק גיל:22 מקום מגורים:22 האלבום האהוב ביותר של שנת 2006:הדורבנים-לוי השאלה המתבקשת:לבד, בבית, חולם חלומות מוזרים. תמונה-איך אפשר בלי הגיישות שלי... :)

למעלה