התפקדות ינואר 2007

tipeshet

New member
קר פה.

שם: עומר גיל: 17 מקום מגורים: מושב ליד רחובות. האלבום האהוב ביותר של שנת 2006: לא חוכמה, זה משתנה כל שבוע. אני חושבת שרונה ופיונה [when the pawn] היו אלו שליוו אותי לכל אורכה של השנה. השאלה המתבקשת - איך העברתם את הסילבסטר, עם מי ואיפה: לבד, בבית. אבל הייתה לי אחלה חברה. וכמובן תמונה לשיפור המרגש הכללי, או של עצמכם (אפילו רצוי): הטיול השנתי האחרון.

noa08128

New member
ואי הדיסק הספיצפי הזה שלה מעולה :)

באמת שמעתי אותו לא מעט השנה

tipeshet

New member
../images/Emo23.gif

הדיסק השני שלה [כאמור, when the pawn] הוא המומלץ ביותר, לפחות בעיניי. הוא מדהים. יש לך יונה וולך בחתימה. :)

אכן יש לי..

אחרי שקניתי את הדיסק "אתה חברה שלי" סופסוף, איך אפשר שלא יהיה?
בהזדמנות אשתדל לזכור את השם של הדיסק, כשיהיה קצת כסף לבזבז עליו.

שלמונזה

New member
אתה חברה שלי ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

דיסק מדהים, והמון רונה, ויותר ערן מה רע?

תורי ../images/Emo9.gif

שם: שי גיל: 17 וחצי מקום מגורים: שדמות דבורה (
) האלבום האהוב ביותר של שנת 2006: מוש בן ארי - מסע ומתן |הדגשהשאלה המתבקשת - איך העברתם את הסילבסטר, עם מי ואיפה: בבית, עם עצמי, ובקבוק בירה, בשיחות עמוקות במחשב עם עוד פליטי סילבסטר מתוסכלים למיניהם. וכמובן תמונה לשיפור המרגש הכללי, או של עצמכם (אפילו רצוי): אני ומיכל, החברה הכי טובה.

שוודה

New member
שנה טובה!

שם: נגה גיל: ביום חמישי 19 מקום מגורים: אור יהודה האלבום האהוב ביותר של שנת 2006: שילה פרבר- מתוק שחור, דפנה והעוגיות השאלה המתבקשת - איך העברתם את הסילבסטר, עם מי ואיפה: מסיבת גרעין מאגניבה בכפר סבא וכמובן תמונה לשיפור המרגש הכללי, או של עצמכם (אפילו רצוי): שלג! בירושלים! כיף
שתהיה אחלה שנה, פחות לחץ והרבה חיוכים תודה מתוקה! גם לך!

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo29.gif "בא לו הלילה, ושקט עכשיו.."

שם: אופיר. גיל: 16. מקום מגורים: ראשל"צ. האלבום האהוב ביותר של שנת 2006: חייבת לומר שרונה. "לנשום.." בהחלט מסמל את השנה הזו. השאלה המתבקשת - איך העברתם את הסילבסטר, עם מי ואיפה: בבית, עם מישהי מקסימה. אין טוב מכך. וכמובן תמונה לשיפור המרגש הכללי, או של עצמכם (אפילו רצוי): יום שבת האחרון, הטיילת בבת-ים.

שנה אזרחית חדשה לא רעה שתהיה

דורון 20 מזכרת בתיה.. שזה מקום קטן ליד יציץ האלבום שלי נשאר רונה.. כאשר עיוור בלב ים של ערן, וצוללת של אפרת.. מלווים ליווי שקט... אהה ויוסי בנאי שר בראנסס.. כן כן סילסבסטר - במקום טוב.. שתיית משקה גאוני.. ו-העברנו את הזמן בעבודה על ההצגה שבמהרה בימינו בזמן הזה.. וכו'.

אוי.. כתבתי הצגה?

סלחו לי.. כנראה התבלבלתי באותיות המילה הנכונה היא בניין העברנו את הזמן בעבודה על הבניין... אני פועל רומני.. נעים מאוד

טולייצ

New member
אמממ

שתדעו שכל הזמן הזה הייתי פה אבל לא ממש הייתי פה מסתבר שהפורום הזה עדיין במועדפים שלי ושהפרומו לתוצרת הארץ הוא זה שהחזיר אותי לפה
שם: אורטל גיל: 18 וחצי מקום מגורים: ב"ש. ביום ראשון הקרוב,אני עוברת לגור למשך כשנתיים במחנה גדעונים (צריפין) האלבום האהוב ביותר של שנת 2006: אממ,החדש של בק. השאלה המתבקשת - איך העברתם את הסילבסטר, עם מי ואיפה: לא רע. בבית. וכמובן תמונה לשיפור המרגש הכללי, או של עצמכם (אפילו רצוי): תמונה מהסופ"ש האחרון בחיפה

למעלה