התפקדות ינואר!

Rose131

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות ינואר!../images/Emo41.gif

-המבנה מועתק מפורום M2, לתוהים.- שם: גיל: תאריך לידה: כיתה\צבא\אחר: איזור מגורים: 1-5 להקות אהובות: מסנג'ר\אייסיקיו: תמונה
ממתי בפורום? איך הגעת לפורום? ציון לפורום מ1-10? הצעות לשיפור: השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? מה ההרגשה לגבי 2008? מה עשיתם אתמול בערב? תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה?
קצת סטטיסטיקות
חמשת הפורומים המועדפים על הפורום בחודש האחרון: מיי כמיקל רומנס אופנה אלטרנטיבית ערוץ MTV2 פארמור 30 שניות למאדים חמשת המציפנים של החודש: (119) הזויה13 (86) Rose131 (65) S t o c k h o l m (59) DemolitionLovers (57) I Dont Give A Dam עכשיו בקשה קטנה- הביאו חברים! דה יוזד הוציאו דיסק, הם מוציאים סינגלים, עושים הופעות, מוציאים קליפים- אין שום סיבה שתהיה כזו רמת פעילות נמוכה בפורום! אולי בתקופת היובש בין הוצאות הדיסקים אנשים ברחו, או לא יודעת מה, אבל חבל שהפורום יהיה כ"כ ריק יחסית למה שהוא יכול להיות. אז בבקשה- אם אתם יודעים על חברים שלכם שאוהבים את הלהקה, הביאו אותם! יש לנו.. אמ.. עוגיות, וכל זה!
!

Rose131

New member
המ

שם:נועה גיל:16 תאריך לידה:10.9.91 כיתה\צבא\אחר:י"א איזור מגורים:ירושלים 1-5 להקות אהובות:MCR, HIM, דה יוזד מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007?חרא מה ההרגשה לגבי 2008?חרא? מה עשיתם אתמול בערב?עיר תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה?מצלמה, קורס צילום..

אני באתי בשביל עוגיות ../images/Emo11.gif../images/Emo110.gif

אני חדשה ^^ שם: נוי גיל: כמעט 13 תאריך לידה: 5.4 כיתה\צבא\אחר: ז' איזור מגורים: גבעתיים 1-5 להקות אהובות: קשה להגיד... אבל דה יוזד A7X ואול טיים לאו בטח יהיו שם
מסנג'ר\אייסיקיו: 370454762 - אבל אני מסננת! noy5419952hotmail.com - פחות תמונה : סורייי... ממתי בפורום? מהיום
איך הגעת לפורום? מתפוז
ציון לפורום מ1-10? אני פה שחות מ-12 שעות... אבל אני אגיד 10 כי אני לא רוצה שתשנאו אותי ^^ הצעות לשיפור: אין
השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? פסדר מה ההרגשה לגבי 2008? אחלה! מה עשיתם אתמול בערב ? הלכתי לקניון עם כמה בנות ואחר כך חברה שלי באה לישון אצלי וראינו "בהפרעה" תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? לעשות את העבודה הזאת!!

יאי!!../images/Emo110.gif

לויודעת... מאיפשהו.. אני הייתי סמויה פה כמה חודשם גם ככה

היפ היפ הוריי! ../images/Emo13.gif

שם: נוי גיל: 16.5 תאריך לידה: 14.06 כיתה\צבא\אחר: י"א איזור מגורים: עפולה 1-5 להקות אהובות: דה יוזד, ת'רי דייז גרייס, פלסיבו, הינדר, מטאליקה, גוד שארלוט, די אקסיס. מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה: X ממתי בפורום? מהיומולדת. חצי שנה איך הגעת לפורום? טיילתי לי בתפוז.
ציון לפורום מ1-10? 8 - כי נפתחים בערך 2 נושאים חדשים בשבוע, וזה ממש ריק. אבל בכל זאת, זאת הלהקה האהובה עלי ויש בפורום מספיק אנשים.:) הצעות לשיפור: עוד פינות..? או משהו לגבש את הפורום. אנערף. השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? שונה. עם הרבה מאוד אירועים, אבל בכל זאת ריקה לגמרי ולא מיציתי אותה.. מה ההרגשה לגבי 2008? ממ כמו 2007. מה עשיתם אתמול בערב? ראיתי סרט והלכתי לישון מוקדם. תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? למצוא חייםXD

~מעתיקהמהשעניתיאצלאסקייפ~ ../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif

שם: עדי. גיל: 17. תאריך לידה: 14.12 כיתה\צבא\אחר: י''א. איזור מגורים: נתניה. 1-5 להקות אהובות: MCR, מדינה לייק, לינקין פארק, דה יוזד, אסקייפ דה פייט. [זה משתנה ונוספות להקות כאילו כלום.. אז ] מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה: תפוזבל לא מעלה. >< ממתי בפורום? הצטרפתי ב-11.12
ממש לפני כמה שבועות.
איך הגעת לפורום? הייתי סמויה פה ממש מעט זמן, והתחלתי להכיר עוד שירים של דה יוזד ולבסוף התאהבתי בהם
והחלטתי להצטרף.
מרגש, הא? ;; ציון לפורום מ-1-10? נמנמ 6. כי די ריק פה, וחסרים אנשים ופינות. ;; הצעות לשיפור[!]: נמנמ אולי לפתוח עוד פינות [אני מש מנסה לחשוב על מה
] או לעשות דיונים וכאלה. השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? סבירה. מה ההרגשה לגבי 2008? רגילה? לא מתרגשת ולא כלום... חוץ מזה שהשנה שלנו התחילה כבר בספטמבר. מה עשיתם אתמול בערב? כלום. תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? ממ לא יודעת...

מתפקדת

שם:נורית גיל:18 תאריך לידה:22.10 כיתה\צבא\אחר:עובדת אממ בערך איזור מגורים:דרום 1-5 להקות אהובות: MUSE Funeral for a Friend Counting crows Bright eyes Snow patrol מסנג'ר\אייסיקיו:מי שרוצה יכול לשלוח לי מסר תמונה: ממתי בפורום?אממ לא כל כך זוכרת איך הגעת לפורום?ראיתי במקרה שיש להם פורום אז נכנסתי ציון לפורום מ1-10?9 הצעות לשיפור:אמממ אולי שיעשו יותר פינה עם קישור לראיונות/הופעות/כתבות וכו' גם אם זה ישן ,סתם עידכונים קטנים פעם בשבוע ....או אפילו פינה עם המלצות לדיסקים/להקות/שירים אחרים... השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007?מדהימה! מה ההרגשה לגבי 2008?אממ שתהייה סבבה ותעבור מהר מה עשיתם אתמול בערב?הייתי חולה מתה =/ אז כי לא יכולתי ממש לזוז ראיתי המון סרטים עם פופקורן ושוקו =) תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה?אממ יש הרבה דברים...

כי אני נחמדה, אני לא אעתיק מM2

שם: נועה גיל: עוד חודש 14 תאריך לידה: 31.1 כיתה\צבא\אחר: ח' איזור מגורים: מרכז 1-5 להקות אהובות: MCR, דהיוזד, מיוז, מדינה לייק........ מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected]
תמונה
ממתי בפורום? לא זוכרת, אבל לא יותר מדי זמן איך הגעת לפורום? דרך יובל, אבל הצטרפתי רק אחרי מלא זמן שהייתי סמויה (מישהו אמר M2?
) ציון לפורום מ1-10? 8 חסרה פעילות>< הצעות לשיפור: פעילותפעילותפעילות, גיוס עוד אנשים (צבאXD) השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? בסדר.. מה ההרגשה לגבי 2008? גם בסדר? מה עשיתם אתמול בערב? דברים תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? לטוס להופעה בחו"ל. כ"כ. (אמא אמרה שאפשר DD:)

GD ROCKS

New member
שנה טובה^^

שם:רותי גיל:17 תאריך לידה:2.4 כיתה\צבא\אחר:י"ב איזור מגורים:ב"ש 1-5 להקות אהובות:ברנד ניו, אלכסיס, דה יוזד, בייסייד, AM מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה:לא בא לי ממתי בפורום?לא זוכרת
איך הגעת לפורום?נראה לי מפורום מכר.. לפני מלא זמן. ציון לפורום מ1-10?6 כי שקט פה הצעות לשיפור: בתכלס לאיודעת, יותר דיונים, יותר אנשים כי רוב הזמן פשוט סתם שקט פה.. השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007?מעולה :) מה ההרגשה לגבי 2008? אחלה :) חחח התחלתי את השנה מזה על רגל ימין. מה עשיתם אתמול בערב?שילשום.. סתם התנחלתי אצל כל מיני חברות תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? לטוס, לעבוד נראה מה יהיהXD

O L g i T

New member
אניייי

שם: אולגה גיל: 17 ומשו תאריך לידה: 19.8 כיתה\צבא\אחר: י"ב איזור מגורים: ראשון 1-5 להקות אהובות: ברינג מי, בלאק דאליה, מיוז, אס בלאד ראנס בלאק, ולאדעת מסנג'ר\אייסיקיו: אם מישו ירצה שיבקש תמונה ממתי בפורום? וואי עוד מהקומונה איך הגעת לפורום? שני פתחה אותו ונכנסתי חחחח ציון לפורום מ1-10? 7 הצעות לשיפור: השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? סבבה מה ההרגשה לגבי 2008? אין לדעת מה עשיתם אתמול בערב? וואי היה כזה מעפןןןןןןןן תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? כה

יאיי אני בחמשת המציפנים|חבול../images/Emo6.gif../images/Emo55.gif

שם: הדר גיל: עוד13 ימים 16 תאריך לידה: 15.1 כיתה\צבא\אחר: כיתה י' איזור מגורים: חור ליד נהריה ~הוו כמה נמאס לי לכתוב את זהXD~ 1-5 להקות אהובות: מיי כמיקל רומנס, דהיוזד, 30 סקנדס טו מארס
ויש עוד המון שאני שומעת שירים שלהם אבל לא את כולם וזה...
מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה תגובה מהירה, אין לי כוח ממתי בפורום? אין לי מושגO: חצי שנה או יותר איך הגעת לפורום? מיטל ציון לפורום מ1-10? 8 הצעות לשיפור: אממ אני אחשוב על זה השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? אחלה בסה"כ
מה ההרגשה לגבי 2008? המון דברים שאני רוצה לעשות ^^ מה עשיתם אתמול בערב? אממ אם הכוונה לערב של הסילבסטר אז יצאתי למסיבה עם חברים תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? להתקדם כמה שיותר בגיטרה, לימודים, למצוא אהבה
וכו'

../images/Emo217.gif

שם:מישל גיל:15 תאריך לידה:1.10 כיתה\צבא\אחר:' איזור מגורים:ראשל"צ 1-5 להקות אהובות:MCR דיוזד FFTL מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה ממתי בפורום? כבר שנתיים ומשהו איך הגעת לפורום?לא זוכרת כבר ציון לפורום מ1-10?10, הכי טוב הצעות לשיפור:לאדעת השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007?מעולה, השנה הכי טובה שהייתה לי מה ההרגשה לגבי 2008?גם טובה מה עשיתם אתמול בערב?פיצה בשכונה עם חברות כמו ילדות מסכנות חח אבל אז באו עוד אנשים והיה כיף תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? בנים חח להצליח במגמה.. לאדעת

Because Of May

New member
מתפקדת../images/Emo11.gif../images/Emo109.gif

שם: מאי גיל: 15.5 תאריך לידה: 19.5 כיתה\צבא\אחר: כיתה י' איזור מגורים: ר"ג 1-5 להקות אהובות: MCR, דהיוזד, מיוז, פארמור, אוונסנס (וה.י.ם
) מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה: חרושה שלי
ממתי בפורום? חח לפני חודש בערך, אולי יותר
איך הגעת לפורום? אממ הכרתי את המשומשים, ידעתי שיש פורום אז הצטרפתי... ציון לפורום מ1-10? 7... הוא קצת ריק... הצעות לשיפור: שיהיה פחות ריק! XDD תשתתפו יותר, תגיבו יותר, אולי פינות חדשות... השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? נחמדה לאללה D: מה ההרגשה לגבי 2008? פסדר כזה מה עשיתם אתמול בערב? למדתי למבחן באנגלית
תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? לעבור את הבגרויות בשלום, אמן.

למעלה