התפקדות ינואר!

Because Of May

New member
חח די, תמשיכו../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

תודה לשתיכן
חבל שלא שמתן גם תמונה שלכן
(ולא, תמונה של אוסטאר/מטושטשת זה לא נחשב
).

Because Of May

New member
עדייי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo109.gif

למה לא שמת גם תמונה שלך?

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

שם: נועה גיל: 17 וחצי תאריך לידה: 2.9 כיתה\צבא\אחר: י"ב 1, יא מן. איזור מגורים: ב"ש 1-5 להקות אהובות: נרמ. אלכסיס, אינקיבוס, גארבג', קווינז כאילו.. QOTSA, ולאדעת חח נמ מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה ממתי בפורום? מיומה הראשון חח איך הגעת לפורום? מהקומונה ציון לפורום מ1-10? 6 הצעות לשיפור: לאדעת מת פה אבל אינלי זכות לדבר כי אני גם כבר כמעט לא נכנסת השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? מאממת. מה ההרגשה לגבי 2008? זה פשוט משתפר כל הזמן, אולי זה ימשיך ככה מה עשיתם אתמול בערב? מה זה כאילו מהסילבסטר? מדורה, שתיה, חברים טובים ומלא שטויות. תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? שיהיה פשוט טוב

אניייD:../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

יו אני מציפנית! איזה מגניב לי O: שם: שי <: גיל: 16 תאריך לידה: 9.12.91 כיתה\צבא\אחר: י איזור מגורים: אשדוד 1-5 להקות אהובות: דה יוזד, פלייליף, פאמילי פורס 5, א צ'יינג' אוף פייס, אלג'יר. מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה ^^ ממתי בפורום? נממ מזמן. איך הגעת לפורום? פשוט בדקתי אם יש למשומשים פורום. ציון לפורום מ1-10? 9 הצעות לשיפור: הומ לא יודעת, אולי באמת צריך עוד אנשים. השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? נחמדה נחמדה D: מה ההרגשה לגבי 2008? שתהיה שנה מעולה <: מה עשיתם אתמול בערב? בסילבסטר, חברה שלי באה אליי וטחנו גלידות ופיצות וראינו סרט וזה. היה נחמדD: תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? מבחנים, בגרויות. אולי אני עושה ראסטות בכל הראש אבל לא בטוח.

just orka

New member
להלהלה../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

שם:אורקי גיל: 16 וחודש תאריך לידה: 1.12.91 כיתה\צבא\אחר: יא' איזור מגורים: יבנה 1-5 להקות אהובות: דה יוזד, הים, וכו'0 מסנג'ר\אייסיקיו:eek:[email protected] תמונה ממתי בפורום? פוף, עוד מימי הקומונה, ואז נטשתי, ואז חזרתי כי רוזי קרציה D:: איך הגעת לפורום? וואי ת'אמת שלא זוכרת ציון לפורום מ1-10? 100000000! הצעות לשיפור: השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? נעע מה ההרגשה לגבי 2008?יהיה טוב מה עשיתם אתמול בערב? אתמול?XD בלילה של הסילבסטר הייתי בשבט, ואז הלכתי הבייתה לישון תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? נופ

אמרת עוגיות ?? ... ../images/Emo3.gif

שם: אלמוג גיל: 15 תאריך לידה: 17 לספטמבר כיתה\צבא\אחר: ט איזור מגורים: נתניה, רמת פולג להקות אהובות: The used !!!! The Casualties, Bullet ועוד מלא ..
מסנג'ר\אייסיקיו: מחקתי את האייסיקיו !!! [email protected] תמונה
ממתי בפורום? ממ לא מזמן... חודש ככה איך הגעת לפורום? לא זוכרת :-\ ציון לפורום מ1-10? 10
הצעות לשיפור: להחזיר את הפינה של הניתוח שירים !!!
איך הייתה 2007? אחלה...
מה ההרגשה לגבי 2008? אחלה...
מה עשיתם אתמול בערב? בייביסיטר
תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? ממ לקנות פוסטר של המשומשים... לא יודעת איפה אפשר להשיג :-\

Rose131

New member
חחח תמשיכי לחלום, פאקינג שנתיים אני מחפשת

פוסטר שלהם. האפשרות היחידה זה להזמין מחולXD

Rose131

New member
את רצינית?XD

אני באה כל פעם ושואלת מחדש, והיא אומרת שיהיה, ושיהיה רק של ברט. ככה כבר איזה חצי שנה. וגם זה אף פעם לא מגיע, וגם כשיגיע- מה ברט מה. ממתי יש? ואיזה?

כשהיינו במפגש בחנוכה אמרו לנו שיש

וזה היה כשהיינו בלחץ של זמן, אז לא הספקנו למצוא>< אין לי מושג איזה, אבל העיקר TU

Rose131

New member
../images/Emo2.gif כשהייתי במפגש בחנוכה אמרו לי שאין!../images/Emo7.gif

ונו, זה לא העיקר דה יוזד! יש מצב שזה רק ברט ואז לא רוצה

../images/Emo45.gif אני גם שואלת כל פעם שאני באה!

ואז ההודי תמיד אומר את אותו הדבר, שזה משהו כמו: "אין לנו דה יוזד, אבל יש לנו יוזד" או משהו כזהXD קיצר, לא נראלי באמת יש שמה

Because Of May

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

חחח "ההודי"
אולי יש בפריסטייל, ראיתי שהם התחילו להביא פוסטרים (אבל אין לי מושג של מי, לא הייתי שם הרבה זמן).

למעלה