התפקדות ינואר!

Noa Tsror

New member
מה?..

אני פעם ראיתי שם שנים, אחד מהם זה היפה כמו בסרט ההוא נו חח שהם כאילו נוגסים תבטון ומישו דורך עליהם מלמעלה.. חום כזה ועוד אחד רק שלא היה לי מספיק כסף באותו זמן

../images/Emo2.gif איך?!../images/Emo223.gif

אני שנים מחפשת ואף פעם לא היה ועברתי על כל הפוסטרים של תומר כל כך הרבה פעמים שאני מכירה אותם בעל-פה

הייתי בטוחה שאני גם אצא מציפנית:ם

כמה הודעות יש לי החודש?XD [סתם מענייןP:] שם: מיטל גיל: 15 תאריך לידה: 17/7 כיתה\צבא\אחר: י' איזור מגורים: ת"א 1-5 להקות אהובות: דה יוזד תמיד. אח"כ זה משתנה, אטריו, אוונג'ד סבנפולד, סיסטם אופ א דאון ואסקייפ דה פייט/בצפר. מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה ממתי בפורום? ממזמן איך הגעת לפורום? הממ ציון לפורום מ1-10? 8 רק שיהיה יותר מלא. הצעות לשיפור: שיהיה יותר מלא. השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? מגניבה מה ההרגשה לגבי 2008? קולית מה עשיתם אתמול בערב? הכוונה לסילבסטר כן? הייתי עם חברות בג'ירף>> הלכתי לכיכר>> הייתי עם ההוא. תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה?

Rose131

New member
בואי נעשה הסכם,

אם את מגיעה לחמישייה הפותחת אני אגיד לך. או בקיצור- תכתבי עוד, ותגליD:

Lintu666

New member
../images/Emo195.gif

שם: דנה גיל: 17 תאריך לידה: 27.12 כיתה\צבא\אחר: י"א איזור מגורים: מרכז? 1-5 להקות אהובות: דה יוזד נחשבים? אם כן אז דה יוזד,ג"ש,פאפה רואצ' וגרין דיי מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה !!!I'm a princess ממתי בפורום? וואי אין לי מושג. בערך שנתיים אבל הייתי סמויה איך הגעת לפורום? לא זוכרת
ציון לפורום מ1-10? 7 הצעות לשיפור: לא יודעת. הפורום יבש מדי. לא שאני תורמת להחיות אותו >< השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? סבירה מה ההרגשה לגבי 2008? טובה:) מה עשיתם אתמול בערב? אני משערת שהכוונה הייתה לליל הסילבסטר אז הייתי בגדנ"ע תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? נחיה ונראה~

Super Pumpkin

New member
באיחור../images/Emo9.gif

שם: ספיר
גיל: 15 וכמעט וחצי.. תאריך לידה: 22-9-92 כיתה\צבא\אחר: כיתה י' איזור מגורים: יבנה..
1-5 להקות אהובות:דה יוזד, מכ"ר, בולט,מיינדלס ופוו פייטרס
מסנג'ר\אייסיקיו:- [email protected] תמונה- תמונה לא משהו אבל שיהיה..אני ונועה אני זאת עם השחור
ממתי בפורום?לא יודעת..
איך הגעת לפורום? דרך פורום MCR ציון לפורום מ1-10? נמנעת..
הצעות לשיפור: חח תגיבו קצת יותר.. השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? לא להיט.. מה ההרגשה לגבי 2008? שגם היא תהייה לא להיטץץ
סתם..נראה לי יהיה יותר נחמד השנה.. מה עשיתם אתמול בערב? ישבתי בביתל כמו רווקה זקנה..
תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? לעבור את הבגרויות בשלום..

למעלה