התפקדות ינואר.

../images/Emo41.gifהתפקדות ינואר.../images/Emo41.gif

התפקדות ראשונה לשנת 2007.
כללי
שם:
שכבה:
סניף:
תפקיד בסניף: החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?
המלצה חודשית?
שיר החודש?
האם שעשה לכם את החודש?
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?
משהו טוב שיקרה החודש?
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף?
יצאתם למירוץ בוגרים? איך היה?
יצאתם למירוץ חניכים? איך היה?
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? השנה חדשה
איך אתם מסכמים את שנת 2006?
איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה?
תכנונים לשנה החדשה כבר יש? לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה?
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

רחלונה

New member
חודש חדש שנה חדשה שבוע חדש :)

כללי שם:רחל שכבה:6 סניף: דר דר עמידרר תפקיד בסניף: טכני =]] החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?מעולהה :) ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?אממ לא ראיתי לאחרונה. המלצה חודשית?אנני יודעת. שיר החודש?MY LOVE האם שעשה לכם את החודש? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?עזבוו זה ארוך חחח החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? ניראה לי ללמוד והרבה !! משהו טוב שיקרה החודש? אני עדיין לא חוזה את העתיד :) משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? המון המון המון מבחנים..! מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?לא יודעת יצאתם למירוץ בוגרים? איך היה?לא יצאתי יצאתם למירוץ חניכים? איך היה?היה כייייף למרות שהיו קצת חניכים ממש נהנתי. אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?---- השנה חדשה איך אתם מסכמים את שנת 2006? אחת השנים הטובות! איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה?יצאנו למסעדה תכנונים לשנה החדשה כבר יש?עדיין לא . לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? הייייי אומההה

ינואר.

כללי שם: אסיף ש"ד שכבה: ז' סניף: תפקיד בסניף: החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? מצוין, האמת. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? השטן לובשת פראדה - אחלה סרט, אחלה ספר. בסימן ונוס של אורי אדלמן - גם ספר טוב. המלצה חודשית? שמרו על עצמכם. שיר החודש? "אבשלום" של שלום חנוך האם שעשה לכם את החודש? המה? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? נו, חנוכה
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לנסות למצוא זמן פנוי (אולי כדאי לחפש בגוגל?) משהו טוב שיקרה החודש? ירד עלינו הרבה גשם. אני מקווה. משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? אם תעמדו ותסתכלו למעלה תוכלו לראות את גובה המבחנים שעתידים לי החודש. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? יצאתם למירוץ בוגרים? איך היה? יצאתם למירוץ חניכים? איך היה? אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? השנה חדשה איך אתם מסכמים את שנת 2006? שנה מצוייייינת. איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה? הכנות למבחן בערבית. תכנונים לשנה החדשה כבר יש? לישון, לקום, לאכול. הדברים הרגילים, שנה חדשה. לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? דווקא כן. שמתי לב בזמן האחרון שאנשים יותר מדי מוטרדים. מהרבה סיבות. בית ספר, משפחה, לחץ, בעיקר במכבי (לא שאני יודעת). אנשים שוכחים לחייך. ולצחוק. וזה די חבל, כי זה הרבה יותר הורס לכם את העולם, וממש לא עוזר לכם להתמודד עם הלחץ. קיטשי יכול להיות נכון לפעמים.

אורי אדלמן=../images/Emo99.gif

סיימתי עכשיו את שעות מתות. מעולה. גם קראתי את בסימן ונוס ואת משוואה עם נעלם אחד.
מומלץ. ובקשר למסר לאומה, את ממש צודקת.
זו תקופה לחוצה כזו.. ובאמת שוכחים קצת לחייך.

שעות מתות הוא הטוב ביותר שלו...

אני קוראת אותו עכשיו בפעם הרביעית (אחרי שסיימתי אותו בפעם השלישית בשבוע שעבר...) ועדיין לא נמאס. אבל באמת עצוב כבנספח התודות הוא ביקש לכתוב לו לאימייל הערות... "אני מצידי מבטיח לקרוא ולהתייחס לכל אחת"

2007:O

כללי
שם
חן
שכבה
חמישיות
סניף
נ"צ
תפקיד בסניף
מדריכה
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?בסדר
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?לנצח בגדול
אחלה ספר
המלצה חודשית?אין
שיר החודש?יש הרבה
האם שעשה לכם את החודש?הא?
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?יומולדת להרבה אנשים
יצא לי לראות אנשים שמאוד התגעתגעתי אליהם
[אהמ.שירשירע..דידי..שני..שקד..סיון]מירוץ לפיד
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?להשתפר בלימודים[?]ולתת את הכל..בכל דבר
משהו טוב שיקרה החודש?לא יודעת..חחחח
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?לא יודעת..
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף?ההרשמה רק נפתחה לא מזמן
יצאתם למירוץ בוגרים? איך היה?לא..
יצאתם למירוץ חניכים? איך היה?כייף
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?בסדר
דיי
השנה חדשה
איך אתם מסכמים את שנת 2006?המון שינויים..דברים חדשים
איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה?לא חגגתי
תכנונים לשנה החדשה כבר יש?עניתי על זה כבר..נראה לי
לסיום
משהו להגיד לאומה כולה? כן.."כשלון הוא רק הזדמנות להתחיל בדרך בטוחה ובאופן מוצלח.."[חחחח
יסמיןןןןן
]
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.אין

yaelula94

New member
טוב החלטתי להתחיל להגיב!

כללי שם:יעל שכבה:ח' סניף:נילי תפקיד בסניף:מדריכה מיוחדת במינה :p החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?מעולההה:) ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?אממ..יש לה את זה,סרט המלצה חודשית?לקרוא את הספרים של הרלן קובן שיר החודש?המילים הכי יפות שייגעצ האם שעשה לכם את החודש? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?סופשבוע אצל דודים בצפת היה נדיייייייר החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?הרבה,המון,להתחיל הכל מהתחלה! משהו טוב שיקרה החודש?טיול שנתי(יאי),בדודה שלי מתגייסתת,יומולדת לידיד טוב מאוד:) משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?אממ...וואלה הכל טוב החודש הזה=] מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?אממ...בערך 20 לא הרבה.. יצאתם למירוץ בוגרים? איך היה?אני עוד לא בוגרת אז לא יצאתי=\ אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?כן המדריכה הצעירה ביותר אי פעם!הפעולות הולכות מעולה יש לי חניכים ממש מתוקים!!! השנה חדשה איך אתם מסכמים את שנת 2006?נמנמ..החצי הראשון היה מעולה ובחודשים האחרונים קצת לא משו איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה?הלכתי לחברות שלי ועשינו מסיבה קטנה=) תכנונים לשנה החדשה כבר יש?להצליח,ובגדול! לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? חייך,הכל רק לטובה!;)

Rioter

New member
מתפקדת. ../images/Emo127.gif

כללי
שם: שיר
שכבה: חמישיות
סניף: ראשון מערב
תפקיד בסניף: מדריכת ד'
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון? כייפי. חגגתי יום הולדת.
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? ספר - מישהו לרוץ איתו. בסרט טוב, לצערי, לא ייצא לי לצפות. (אם כי ראיתי את בוראט והתאכזבתי..)
המלצה חודשית? ת ח י י כ ו. ^^
שיר החודש? שיר צרפתי המלכה.
חחח.. סתם. אממ, לא עולה לי שיר כרגע.
האם שעשה לכם את החודש? האם = האדם? אה.. כולם, באמת, עם כל האהבה שהורעפה לקראת יום ההולדת..
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? יומולדתתתת.
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? ימי הולדת לחברים טובים, תעודות.
משהו טוב שיקרה החודש? יסתיים לוח המבחנים, ברוך השם!
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? תעודות.
חוששת קצת.
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? 20 + לדעתי.
יצאתם למירוץ בוגרים? איך היה? לא יצאתי.
יצאתם למירוץ חניכים? איך היה? לא יצאתי, אבל באתי בבוקר לסניף (למרות שהייתי חולה!) ואיחלתי לכווווולם שייהנו.
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? כע. יש לי משהו כמו.. 8 חניכים? והפעולות עוברות. מה זה משנה איך.
השנה חדשה
איך אתם מסכמים את שנת 2006? מיוחדת, כמו הקודמות לה. ^^
איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה? ליד המחשב.
תכנונים לשנה החדשה כבר יש? בגדול? - להרשם לתיכון.
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה? אמממ.. שיהיה לכולם שבוע נ-ה-ד-ר.
וסניף ראשון מערב - אוהבת אתכם!!!!
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. מצורפת תמונה של צוות הדרכה-חה-חה.

ShiRa1101

New member
יהה..

שתינו קראנו החודש מישהו לרוץ איתו. ושתינו ראינו בוראט.באמת לא משהו...
NICE וואי התאהבתי בספר מישהו לרוץ איתו..אני צריכה לקחת ספרים של דוד גרוסמן.. עכשיו אני קוראת לנצח בגדול..והוא כבר נראה לי לא ברמה של מישהו לרוץ איתו!.. חחח..סתם..הוא ספר חמוד.

2007

תוכן: התפקדות ראשונה לשנת 2007. כללי שם:שירלי שכבה:שביעית סניף:ראשון מערב תפקיד בסניף:מדריכת ז החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?עדיף שלא לפתוח פה ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אין המלצה חודשית?להזהר במילים שאומרים לאמא שיר החודש? שקט ואיך הזמן עובר כשאת צוחקת האם שעשה לכם את החודש?מה? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?אין החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?לימודים לרוב משהו טוב שיקרה החודש? אין משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?כרגע פגרה עוד שבוע מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?לא דעת שאני אהיה בסניף אני אבדוק... יצאתם למירוץ בוגרים?כה איך היה?כיף יצאתם למירוץ חניכים?כה איך היה? נחמד אתם מדריכים? כן אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?כרגע לא ידוע השנה חדשה איך אתם מסכמים את שנת 2006?לא דעת איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה?במיטה עם בובת סנופי לאב(לילך מוכר לך?) תכנונים לשנה החדשה כבר יש?לימודים! לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? היום הייתי בישיבת הדרכה אחרי שלא הייתי במכבי מאז המירוץ והיה לי כיף!!!! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

Rioter

New member
גם לי היה כיף. התגעגעתי. ../images/Emo23.gif

באמת שהיה טוב לראות אותך.

למעלה