התפקדות ינואר.

מתפקדת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

כללי
שם: לילך
שכבה: שביעיות, מתברר [עדין לא הפנמתי..]
סניף: ראשל"צ מערב
תפקיד בסניף: טכני + הדרכת ח'
החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? עבר...
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אני קוראת "אהבת איתמר"
המלצה חודשית? תחשוב טוב, יהיה טוב... =]]
שיר החודש? יש הרבה....
האם שעשה לכם את החודש? אה?!?
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? הופענו בעיתון [מרוץ לפיד חניכים]+ מרוץ לפיד בוגרים.. =]]
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? הרבה לימודים ומכבי...
משהו טוב שיקרה החודש? שאלה טובה.... =]]
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? הרבה הרבה מבחנים, עבודות ותעודה.... =\\
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? 20
יצאתם למירוץ בוגרים? כןןןןןןןן
איך היה? כייף!!!
יצאתם למירוץ חניכים? יאפ.. =]]
איך היה? חביב מאוד!!!!
אתם מדריכים? [למרות ששני טוענת אחרת...] יאפ... =]]
אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? 1... =\\ והוא נהנה... =]]
השנה חדשה
איך אתם מסכמים את שנת 2006? לא מסכמת
איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה? בלמידה לג"ג... =\\
תכנונים לשנה החדשה כבר יש? נופ
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה? מכבי אני אוהבת אתכם
אבל בעיקר את ראשל"צ מערב!!!
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. שיר, פ. כבר הוסיפה, אני זאת שמרימה רגל...

Rioter

New member
איי איי לילך,

מה יהיה? לא מדריכה.. טכני.. (אפילו ד' קוראים לך...) - את מתדרדרת! חח סתם. אני אוהבת אותך
!

idanshaf2

New member
כן כן אני עדיין כאן

ללי שם: עידן שפריר שכבה: חחח הפסקתי לספור
סניף:כפ"ש אימפריה תפקיד בסניף:חניך,מדריך ד-ה, צוות טכני, רכז טכני, רכז סניף
החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?מלא הכנות ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? ראיתי רק סרט אחד אראגון... היה נחמד המלצה חודשית?חייך. זה בחינם
שיר החודש?בלוז כנעני-אהוד בנאי האם שעשה לכם את החודש? לא הבנתי את השאלה.. מצטער
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? הכרתי מלא אנשים חדשים החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לטוס לדרום אמריקה! משהו טוב שיקרה החודש? טיסה לדרום אמריקה! משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? לעזוב את החברים והמשפחה והפורום מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?משהו בסביבות ה70 לפי דעתי יצאתם למירוץ בוגרים? איך היה?לא יצאתי לצערי יצאתם למירוץ חניכים? איך היה?כן היה ממש כיף! כל הכבוד לשכבת ח' אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?לא מדריך השנה חדשה איך אתם מסכמים את שנת 2006?שנה מעניינת, מלאת חוויות ומלאת הפתעות איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה? ישנתי
תכנונים לשנה החדשה כבר יש?לטוס לדרום אמריקה, ללמוד לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? אוהב את כולכם! ותזכרו... כשאין ציפור שיר גם תחת יהיה זמיר!!! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

idanshaf2

New member
תמונה... שכחתי לצרף

תמונה שעשתה לי את החודשיים האחרונים בערך ונמצאת באופן קבוע ברקע של המחשב.. לא זכור בדיוק איפה זה... אבל זה אגם בדרום אמריקה שהוא מקום מדהים ואני מאוד מקווה שאני אגיע אליו!!

שקד9

New member
:)עונההה

כללי שם: שקד שכבה:שישיותתתת סניף:זכרוןן!!! תפקיד בסניף:מדריכה.. החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?בסדר.. מלא מבחנים.. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?המגן ודה-ז'ה-וו שני סרטים מעולים!! וספר- הירושימה.. המלצה חודשית?לראות ד-ז'ה-וו או המגן.. שיר החודש?אממ.. לא יודעת.. האם שעשה לכם את החודש? מה?? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?הייתי באיטליה!! החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לא משו מיוחד.. עוד מלא מבחנים.. משהו טוב שיקרה החודש? להתחיל לעבוד על הפורימון.. נראה לי.. משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? מבחנים.. מתמטיקה, לשון, היסטוריה ועודד מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? אין לי מושגג יצאתם למירוץ בוגרים? איך היה? לא יצאתי יצאתם למירוץ חניכים? איך היה?לא יצאתי אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?כן אבל לא ממש התחלתי להדריך.. השנה חדשה איך אתם מסכמים את שנת 2006? מעולה! השנה הכי טובה שהייתה!! איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה? אממ.. הייתי עם חברות.. תכנונים לשנה החדשה כבר יש? לא.. לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? תנצלו את החיים כי חיים רק פעם אחת!!! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

hadita22

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

כללי שם:רביד שכבה:חמישיות [או לא להיות?!] סניף:גדרה תפקיד בסניף:מדריכת ג' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?נחמד ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?מישהוא לרוץ איתו [הספר], ואיך אפשר בלי איזה אנימציה טובה- ת'זיזו ת'רגליים היה נחמדד המלצה חודשית?אופטימיות היא המפתח=] שיר החודש?up periscope- drake bell האם שעשה לכם את החודש?לא הבנתי=\ משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?אני לא הבנאדם שיענה על שאלות כאלה.. פשוט לא קורים לי דברים טובים..=\ החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?לישון?! משהו טוב שיקרה החודש?אני מקווה.. שהדיסק של דרייק יבוא לארץ חח משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?300 ומשו.. ניראליי יצאתם למירוץ בוגרים? איך היה?לא.. יצאתם למירוץ חניכים? איך היה?יצאתי.. והיה אחד השווים..=] אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?כן, 12 בערך.. והפעולות עוברות בד"כ כ"פעולות שוק" השנה חדשה איך אתם מסכמים את שנת 2006?הייתה שנה נחמדה... איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה?תכננתי לצאת אבל כולם היו חולים אז לא היה בא לי כבר תכנונים לשנה החדשה כבר יש?לא.. מה שיקרה יקרה.. ומה שלא יקרה- כנראה שלא היה צריך לקרות חח..=\ לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? B WHAT U WANNA B => עצה לחיים.. אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

assafein

New member
גם אני פה../images/Emo13.gif

כללי שם: אסף שכבה: שישיסט סניף: נעלה
תפקיד בסניף: רכז טכני החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? מבאס... ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? לא יצא לי... המלצה חודשית? אל תיפצעו... זה לא כיף
שיר החודש? שיר שאהבתי אבל אין לי מושג איך קוראים לו או לזמר... האם שעשה לכם את החודש? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?כלום
חודש מעפן... החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לחזור להתאמן עם הקבוצה.. משהו טוב שיקרה החודש? אני אקבל תעודה טובה. משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? מקווה שלא יקרה, ובכל מקרה נשאר לי עוד מבחן 1 עד התעודות, וגם הוא בשל"ח... מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? אין רשימה, אבל באים בסביבות 20 מכל השכבות.. יצאתם למירוץ בוגרים? איך היה? אף אחד מהסניף לא יצא.. יצאתם למירוץ חניכים? איך היה? כן, אבל אני לא. אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? אין חניכים... השנה חדשה איך אתם מסכמים את שנת 2006? שנה פצועה ביותר
איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה? בשינה עמוקה מאוד
תכנונים לשנה החדשה כבר יש? כנראה קורס מדריכי כדורסל בקיץ
, חוץ מזה כלום... לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? אתם לא יודעים כמה זה מצחיק שיש הרבה נוע"ל, משצ"ים, צופים איתי בכתה

ShiRa1101

New member
עונה..

שם:שירה
שכבה:חמישיות
סניף:פולג!
תפקיד בסניף:מדריכה ד'
איך עבר החודש האחרון?די נחמד(חנוכה-מרוץ לפיד
)..חוץ מכמה דברים לא נעימים..
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?קראתי מישהו לרוץ איתו..וזה ספר מדהים,מרתק והשאיר לי טעם של עוד..חחח..אממ וסרט..ראיתי רק בוראט בקולנוע-סרט כ"כ דפוק.אוי וראיתי את כל העונה הראשונה של נמלטים.סדרהמפחידה. -
המלצה חודשית?לכו לספריית די.וי.די קרובה.וקחו נמלטים!!!!זהירות-זה ממכר.חח סתם..המלצה-אל תריבו עם אנשים.וגם תשתדלו לא עם אמאבא.זה לא כיף בכלל
שיר החודש?ALL GOOD THINGS (נלי פורטדו)
האם שעשה לכם את החודש?לא הבנתי.
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?אממ..התחברתי עם ילדה ממש חמודה..
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?לחגוג יומולדת 15!!
משהו טוב שיקרה החודש?יומולדת 15!!
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?מבחנים לא מטרידים אותי..משהו פחות טוב זה שבת דודה שלי ומשפחתה(כוללת ילדה קטנה הכי מתוקה שיש)עוזבת לאמריקה לחצי שנה:(..
כמה חניכים רשומים בסניף?בסניף אני לא יודעת..אבל לקבוצה שלי רשומים לפחות 15!! -
צאתם למירוץ בוגרים?לא הייתי
איך היה?-
יצאתם למירוץ חניכים?כן!!
איך היה?מאוד מאוד נחמד..חוץ מכמה חניכים שהציקו לי..אבל היה כיף בהשוואה לטיול סוכות!
אתם מדריכים?כן
אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?בערך 15..והפעולות עוברות בסבירות
איך אתם מסכמים את שנת 2006?שנה בסדרית כזאת.עם עליות וירידות כמובן.
איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה?הלכתי לבית קפה עם חברות[חחח..כמו זקנות!]..וגם חגגנו לחברה שלי יומולדת כי היא הייתה בליל הסילבסטר!
תכנונים לשנה החדשה כבר יש?לא ממש.בעיקר הצלחה,בריאות,אהבה ואושר!
לסיום:- משהו להגיד לאומה כולה?ממ..אל תתרגשו מדברים קטנים..תעבירו אותם.ככה תפגעו הכי פחות.[אחת שיש לה ניסיון רב!]
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.אין לי!

אאאני גם. ../images/Emo9.gif

כללי
שם: נועה. שכבה: שישית. סניף: ראשון מערב. תפקיד בסניף: מדריכת ו'.
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון? נחמד. :] ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? שעות מתות של אורי אדלמן
(זה ספר, כן?) ו.. סרט אין. המלצה חודשית? תקראו שעות מתות!! שיר החודש? 'אין לך מה לדאוג'.
האדם שעשה לכם את החודש? הכוונה הייתה לאדם שעשה את החודש.
מצטערת. חחחח.. ו... ממ המורה שלי לאנגלית?
שלא באה כבר שבועיים?
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? שנה חדשה.
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לא משו ספציפי. משהו טוב שיקרה החודש? יומלדת להרבה אנשים.
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? הרבה מבחנים. חחחח..
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? 21. יצאתם למירוץ בוגרים? איך היה? יצאתי. היה מדהים!!!
יצאתם למירוץ חניכים? איך היה? יצאתי. היה גם כיף, נפלא.. רק שהייתי חולה.
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? כן. ממ. מסובך. מאוד.
השנה חדשה
איך אתם מסכמים את שנת 2006? הכי טובה שהייתה אי פעם.
איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה? עם בני גורן.
תכנונים לשנה החדשה כבר יש? להצליח בלימודים?
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה?
אם יש לכם חלום, אל תתנו לו ללכת.
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rioter

New member
ובכן נועה דארלינג,

במה המורה לאנגלית חולה?
(אחלה סבב תורנויות יש אצלכם.. ^^)

יאללה 9

New member
אזהרה!!!! תשובות אידיוטיות לפניך!

כללי שם: עדי שכבה:חמשושה סניף:מערב תפקיד בסניף: תרבות (=[) החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?משעמם בצורות בלתי רגילות. אבל היה הרבה חופש=] ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?"התמימים|" של הרלן קובן שסיימתי ביום שני (ותודה לשיר) המלצה חודשית?תקראו ספרים!!! (וכמובן שודדי הקאריביים של ג'וני דפ) שיר החודש?אין האם שעשה לכם את החודש? ?????? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?מרוץ בוגרים, היה כיף=] החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?לקבל תעודות משהו טוב שיקרה החודש?מה שיבוא יבוא, וכשהוא יבוא נצטרך להתמודד איתו. משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? אותו כנ"ל. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?20? יצאתם למירוץ בוגרים? איך היה?היה ממש כיף=] וגם חרא=] ביחד=] יצאתם למירוץ חניכים? איך היה?כיף=] ממש=] אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? השנה חדשה איך אתם מסכמים את שנת 2006?בואו רק נקווה שב2007 יהיה יותר טוב. איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה?לא חגגתי, אני אדם משעמם. תכנונים לשנה החדשה כבר יש?אין טעם לכתוב את אותו המשפט שלוש פעמים בהודעה. לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? כל העיתון מלא ברוצחים, אנסים, גנבים וכ'ו, אבל תמיד בסוף יש איזה משהו קטן, אידיוטי ולא חשוב ככל שיהיה, שמעלה חיוך על הפנים, אף פעם אל תשכחו לקרוא את העמוד האחרון של העיתון=]

ג'וני דפ. ../images/Emo6.gif

וצודקת לגבי העיתון.
למה את מבואסת מזה שאת בתרבות? למההה?
הרלן קובן שליטע. ^^ למה חרא במירוץ בוגרים?

למעלה