התפקדות ינואר.

../images/Emo42.gifיאללה.. גם אני :]]

כללי שם: נופר שכבה: חמישיות!!
סניף: חדרה תפקיד בסניף: מדריכה ו' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? אחד החודשים הכיפיים! [ותודה לחמישיות גדרה!!] ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? הארי פוטר השישי באנגלית. זה אתגר משומשו!! המלצה חודשית? שניצלים של טבעול עם לקט ירקות זה משו משהו! מומלץ בחום!! שיר החודש? לכת - הג'ירפות (עדיין...) האם שעשה לכם את החודש? הטיול בוגרים!!
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? נגמר הלוח מבחנים!! D: החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? באמאשלי אין לי מושג ><' משהו טוב שיקרה החודש? מגיע לי משהו שחיכיתי לו המון זמן! משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? מבחנים T-T מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? 100+- יצאתם למירוץ בוגרים? איך היה? היה מטורף לחלוטין!! נהנתי מכל שניה!! יצאתם למירוץ חניכים? איך היה? מתיש, אבל כיף מאוד מאוד! אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? אני עוזרת להדריך קבוצה שלא שלי, כי אין חניכים :[[ השנה חדשה איך אתם מסכמים את שנת 2006? מטורפת לגמרי. הכי מכוייפת שהיתה! איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה? עם צחוקים עד שתיים בלילה אצל חברה תכנונים לשנה החדשה כבר יש? הממ... לא לסיום: משהו להגיד לאומה כולה?
אם מישהו אומר לכם שאתם פוטנציאל לא ממומש ושאתם מתבזבזים, לכו על כל הקופה! באמת!!
ו.. עזבו את זה שג'וני דפ, הוא... [אה, להתחיל?] האחד והיחיד, המושלם, המוכשר, המדהים, השנון, ה...[אני אפסיק פה כי תפוז יקרוס ממחמאות!!]

anat135

New member
../images/Emo113.gifבאיחור, ...

כללי שם:
ענת, שכבה:
שייישיות סניף:
זכרון יעקב תפקיד בסניף:
הדרררררכה. החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?
סביר ביותר, ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש ?
ספר טוב, אני קוראת הרבה ספרים שקראתי בשנים עברו. ספרים מעולים. סרט (לא טוב, אבל סרט.. ) המגן , דה זה וו, . וסרט מעוווולה- אדמה משוגעת. המלצה חודשית?
לראות אדמה משוגעת. אם זה תלוי בי, אל תיראו המגן ודה זה וו. בעעעעע שיר החודש?
ווווואו, המון. המתוקות האחרונות- אריק ברמן, אנצל- מוש בן ארי, כל שירי הפסטיגל, ועוד ככ הרבה שירים מדהימים. האם שעשה לכם את החודש?
כולם. שילוב של כמה מיוחדים בעיקר. מדהימים מדהימים. אני יכולה מי למשל הרס לי את החודש, אבל זה לא מקום .
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
משהו בשבילי, שלא ככ אמור לעניין אתכם, אבל הצעה, תציבו מטרה, תנסו למלא אותה, ככ כיף לדעת שהצלחת.. החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?
להיות סביר כמו קודמיו. משהו טוב שיקרה החודש?
לא ידוע מראש. הפתעה. משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?
כנ"ל מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?
עזבו מספרים. יצאתם למירוץ בוגרים? איך היה?
לא. בעע יצאתם למירוץ חניכים? איך היה?
כן, סביר ++ אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?
כן, וזה סיפור ארוך, לא משנה. השנה חדשה איך אתם מסכמים את שנת 2006? שנה סבירה +- איך חגגתם את כניסתה של השנה החדשה?
בשינה. זה כיף. תכנונים לשנה החדשה כבר יש?
לא.. לסיום: משהו להגיד לאומה כולה?
קח פרי ותיהיה לי בריא. (?!) אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

למעלה