התפקדות פברואר

mcfly danna

New member
עונה!!!

שם: דנה, ג'ואנה או דנה מחבקת העצים.. גיל: 14 וחצי!!!! מיקום בכדוה"א: דרום דרום...בערבה.. כיתה/צבא/אחר: ט'1 משהו חיובי שיקרה בפברואר: יומולדת לחברה שלי.. משהו שלילי שיקרה בפברואר: מבחן במתמטיקה, מלא שיעורים... מסר לאומה: איש שקס זה שקס!!!! תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: חייבת?טוב, אל תגעלו.. השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]? מחבקת את הדובי שלי.
. קוראים לו אליוט. חודש טוב ונטול גשם :)

../images/Emo122.gif לא להכנס יש תמונה! תברחו!

שם: דניאלה גיל: 16 מיקום בכדוה"א: איפשהו במרכז ישראל...נו, עליתם עליי, נתניה כיתה/צבא/אחר: י7-ביוטכנולוגיה, ביטצ'ס
משהו חיובי שיקרה בפברואר: לא שידוע לי
משהו שלילי שיקרה בפברואר: אוהו, מלאאאא מבחנים מסר לאומה: למה אומה? מסר לעצמי: תברחי מבצפר!!! תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: למה סתם לזהם את המקום עם התמונה שלי
חבל, יכאב לכם...על אחריותכם בלבד השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]? שכחתי מזה :ם

RockSter

New member
למה?!

את נראית אחלה! בלי להשמע לסבית
*פבואר שמח שיהיה לך!*

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאולי בערב חוזר לי המחשב D:

שם: שחר. גיל: 16 בקרובב!! מיקום בכדוה"א: ישראל ^^" כיתה/צבא/אחר: י'. משהו חיובי שיקרה בפברואר: ערב להקות בביתספר? המ. נוו בתקווה שהדייט שלי יבוא. היי זה נחשב דייט בכלל?
משהו שלילי שיקרה בפברואר: המממממממ. מבחנים? XD טיול שנתי. מסר לאומה: המחשב שלי מת. תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: איייייןןן! אין לי מחשב נו. השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]? אולי יהיה משהו.. זה חמישי אז זה יוצא טוב. ניראה לי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיש לי מחשב משלי ../images/Emo6.gif

אבא הנשים אותו המון והחייה אותו שוב ^^ כפרע על אבא!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifואז הוא מת שוב בראשון בצהריים..

ושוב אני מתנחלת על המחשב של האחים שלי ~,~

התפקדות ראשונה שלי בפורום ../images/Emo3.gif../images/Emo94.gif

שם: עדי גיל:13 מיום חמישי
מיקום בכדוה"א:ישראל
כיתה/צבא/אחר:ז' משהו חיובי שיקרה בפברואר:נמ.. לא יודעת... משהו שלילי שיקרה בפברואר:כנראה שהעונה של האי יגמר למרות שזה כ"כ תת רמה אני מכורה
מסר לאומה:היי! תמונה [שלכן כוסראבאקקק]:הייתם מתים שלי
אני ישבור ת'סבב וישים תמונה של היילי!
השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]?שנה שעברה זה היה התאריך שעשיתי ת'בת מצווה שלי [בלי קשר לתאריך האמיתי של היום הולדת שלי
]

../images/Emo141.gif

שם: שירז. גיל: 14בלהבלה.
מיקום בכדוה"א: ראשון. כיתה/צבא/אחר: ט'. משהו חיובי שיקרה בפברואר: הממממממממ... לאדעת.
משהו שלילי שיקרה בפברואר: מקבלים תעודות.
מסר לאומה:
תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: נהה. השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]?
לאדעת.

xXx Lilo xXx

New member
אוי. נכון!../images/Emo29.gif

תעודות
אם המורה רוצה- שתשאיר תתעודה שלי אצלה. אני לא אתנגד בכלל.

xXx Lilo xXx

New member
חודש חביב לכולם ^^../images/Emo29.gif

שם: ליאת
היי!
)
מיקום בכדוה"א: ראשון.
כיתה/צבא/אחר: כיתה
משהו חיובי שיקרה בפברואר: יומולדת לאנשים...
משהו שלילי שיקרה בפברואר: בצפר.
מסר לאומה: גם אם לומדים לתנ"ך במשך שבועיים נכשלים. (לפחות אצלי זה ככה)
תמונה: כששירי תשלח לי תתמונות מיום שישי אני אשים ^^
השאלה המתחלפת -
אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]? מה אני אמורה לעשות ? (ניראה לי יש פרוג'קט דאיי באותו יום)

May Music

New member
עונה.........................................

שם: מאי
גיל: 15 מיקום בכדוה"א: ישראל כיתה/צבא/אחר: י' משהו חיובי שיקרה בפברואר: הלוואי משהו שלילי שיקרה בפברואר: החיים מסר לאומה: הייP: אתן- מה זה אמור להיות? מה אני אוויר?
אני מוחה ולכן לא עניתי על השאלות הללו XD

Drowning Lovers

New member
Whoa!../images/Emo23.gif

שם: קארין גיל: עוד 16 ימים אני בת 15
מיקום בכדוה"א: ת"א, ישראל
כיתה/צבא/אחר: ט'
משהו חיובי שיקרה בפברואר: יהיה לי יום הולדת
משהו שלילי שיקרה בפברואר: בית ספר, כמו תמיד ~.~ מסר לאומה: סתמו, כמו תמיד
תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: לא רוצה
מה תעשי לי?
השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]? למה זה רק לבנות? מה, אין בנים?
אממ אני בטח אשב בבית מול המחשב ואקשיב למוזיקה
הודגש באמצעות השומה של אהוד ברק

AlmogiToMars

New member
התפקדות ראשונה :)

שם: אלמוג [= גיל: עוד חודש ו4 ימים - 14 (חחח ) מיקום בכדוה"א: איפשהו באשדוד כיתה/צבא/אחר: בצפר.. ח3 :) משהו חיובי שיקרה בפברואר: אני יקבל ציונים יותר טובים ?
משהו שלילי שיקרה בפברואר: תמיד זה טוב לחשוב חיובי P: למרות שזה לא עוזר חחחח
מסר לאומה: מילה אחת : "אחלה "
תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: חחח מצורף
השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]? אממ.. חרא ואם יהיה יותר גרוע אז שלשול חחח D: ערב טוב :)

Emergency Exit

New member
אניייייייייייייייייי! [חיכיתי כל החודש!]

שלומשלום. שם: ליאור. גיל: 15 מיקום בכדוה"א: נתניה כיתה/צבא/אחר: כיתה ט'. משהו חיובי שיקרה בפברואר: העולם התפוצץ. סתם, קנו לי בגדים רבים וגיליתי 3שיש סרטיםטובים שיצאו\עומדיםלצאת. משהו שלילי שיקרה בפברואר: העולם. מסר לאומה: אל - תתאהבו. XD תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: אבלאבל. טוב נו על אחריותכם

mafakit

New member
גם אני.. |אלפקה|../images/Emo218.gif

שם: דרור גיל: 15 מיקום בכדוה"א: חור שכזה כיתה/צבא/אחר: ט משהו חיובי שיקרה בפברואר: דיסק חדש של סימפל|!!@ משהו שלילי שיקרה בפברואר: מאיפה אני יודעת.. בטח תעודה גרועה מסר לאומה: יוסי בכינור! פסי בתוף! משה בחצוצרה! והמערוך! נקרעתי XDDDD תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: לא D: השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]? הא? זה יענו עוד כזה 10 ימים בערך? אה.. כנראה שכלום ><'

למעלה