התפקדות פברואר

a k c

New member
../images/Emo109.gifבאיחור...

שם: עדי. גיל: עוד חודשיים ושלושה ימים 15
. מיקום בכדוה"א: חור. כיתה/צבא/אחר: ט'. משהו חיובי שיקרה בפברואר: יומולדת לחברה והפקה (שבמצבינו כיום אני לא בטוחה שזה הכי חיוביXD). משהו שלילי שיקרה בפברואר: ההפקהXDDD סתם נו, אני אופטימית
(
). מסר לאומה: תאכלו ויטמינים
. תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: אני לא בבית והמחשב בבית התפגר והוא חוזר רק מחר מתיקון אז אני אעלה מחר או מחרתיים
. השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]? המממ.. כלום?
P:

Johnni456

New member
עונה באיחור ענק..../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

שם: סתיו
מיקום בכדוה"א: אני לא בכדוה"א.. אני בירח O: סתםסתם ישראל
בחור במרכז
כיתה/צבא/אחר:כיתה ח'
משהו חיובי שיקרה בפברואר:אממ.. ראסטה, ת"א, מקס ברנר, הופעה של כנסיית השכל..
משהו שלילי שיקרה בפברואר:מבחן באנגלית
מסר לאומה: פוסטמה + פוסטם = פסטרמה
אל תנסו להבין את הטמטום שמאחורי זה XD
תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: אני ממש לא פוטוגנית
השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]? את ג'וני

rachel malasa

New member
איחור עצבני ! ><

שם:רחל\רייצ' גיל:14 מיקום בכדוה"א:ראשון לציון כיתה/צבא/אחר:ט' משהו חיובי שיקרה בפברואר:אממ.מקווה לתעודה נורמלית :| משהו שלילי שיקרה בפברואר:-- מסר לאומה:לשון. זה מקצוע. מאוד. מעצבן.
ראו הוזהרתם
תמונה [שלכן כוסראבאקקק]:i dont think so XDDDD השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]? שומעת פארמור. =]

באיחור../images/Emo98.gif../images/Emo28.gif

שם: שירי. היי^^ גיל: 17 ושבועיים בערך מיקום בכדוה"א: ראשון לציון, ישראל כיתה/צבא/אחר: י"א משהו חיובי שיקרה בפברואר: משהו שלילי שיקרה בפברואר: מסר לאומה: מת' סאקס תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: אין כוח. השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]? אמא רוצה שאני אבוא איתה לערב פרוייקטים באנגלית בבית ספר. מרתק. חודש נהדר לכולן (ולכולם) כאן.

xXx Lilo xXx

New member
אמא שלך הולכת?../images/Emo29.gif

למה ההתעללות העצמית הזאת? אוי כן, גמני הולכת כי אני מתכוונת לעשות תפרוייקט השנה

כמה בנות יפות יש לנו בפורום!../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

שם: שי D: גיל: 16 מיקום בכדוה"א: אשדוד כיתה/צבא/אחר: י' משהו חיובי שיקרה בפברואר: לא הלכתי לטיול שנתי, 4 ימים של חופש {: משהו שלילי שיקרה בפברואר: מבחנים. מסר לאומה: יש לי שתן O: תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: אני לא בבית
השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]? כלום, יום רגיל
חודש טוב ונטול גשם :) חודש מעולה עם מלאמלאמלאמלאמלאמלא גשםD:

Fences

New member
מתפקדת!

שם: דניאל. גיל: 14 מיקום בכדוה"א: טיזינבי. סתם, לא. הרצליה. כיתה/צבא/אחר: : תעשו ת'חשבון.
משהו חיובי שיקרה בפברואר: יש איזה מישהו שאני בונה עליו כזה ואממממ... למכור חולצות פארמור. משהו שלילי שיקרה בפברואר: שמישהו שאני בונה עליו לא יהיה בקטע ושלא אמכור חולצות פארמור. מסר לאומה: ברוקולי זה אלוהים. תמונה [שלכן כוסראבאקקק]: לדעתי יצאתי בתמונה הזאת סוג של פרה, אבל לא נורא. זאת התמונה היחידה שאיכשהו ברורה עם החולצה של פארמור שהכנתי לבד!!!11 השאלה המתחלפת - אז.. מה אתן עושות בוולנטיינס דיי [14.2]? ביד.

Fences

New member
תודה.../images/Emo24.gif

בהנחה שאת באמת מעוניינת בחולצה כזאת, אשלח לך מסר.

xXx Lilo xXx

New member
מאיפה החלוצה???../images/Emo29.gif

דודה שלי טסה לארה"ב אז אמממ מאיפה???

אני סמויה בפורום א"א...../images/Emo110.gif

וקראתי שם שהיא הדפיסה אותה במכונה שהיא קנתה. נכון או שאני סתם דפוקה?

יו אבל אני לא רואה כלום../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

יש לך תמונה של החולצה יותר ברורה?

למעלה